![]() |
|
Vu+ solo 4k nejde příjem přes CA modulZdravím, zkoušel jsem laborovat s modulem Smit Irdeto (karta skylink ICE), přijímač modul detekuje, ale když vložím kartu (čipem nahoru) tak se objeví hláška "E 06-4 Chyba smartkarty". Přitom karta mi ve čtečce normálně funguje. Jdou mi i volné programy (ČT24) Zkoušel jsem to na image VTI, Blackhole, OpenATV. Postupoval jsem tak, že jsem nainstaloval image, nastavil internet, tunery, kanály. Vložil modul s kartou, povolil v nastavení podporu pro vysoký bitrate, poté pro jistotu restart a po restartu vyskočí ta hláška. Taky jsem nechal poslat autorizační zápisy na kartu ale stejně nic. Nevíte, v čem by mohl být problém? Dělám něco blbě? Díky za odpovědi. |
mirinda1
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
RE: Vu+ solo 4k nejde příjem přes CA modulhttps://www.parabola.cz/forum/topic-94662/2/ |
hogofogo11
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 709 |
![]() |
|
RE: Vu+ solo 4k nejde příjem přes CA modulProc tam cpes ci modul , kdyz ice karta jede na oscam nebo ncam .tady , jeste neco zustalo , tak si to dej do boxu . je to zaloha na komplet . nic jineho uz delat nemusis . je tam vsechno co potrebujes . A nezapomen mu podekovat . https://uloz.to/!1RaYTVBDVcDu/vti-image-backup-solo-4k-oneeeee-zip#download |
Benderovec
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 204 |
![]() |
|
RE: Vu+ solo 4k nejde příjem přes CA modulNo mal som te istý problém dal som ten modul aktualizovať v Xtrende 7500 a nefungoval tak som ho dal aktualizovať do TV samsung zo satelitným tunerom a všetko šlape. |
zarek
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 80 |
![]() |
|
@zarekUž to tu naštěstí bylo mockrát, že Smit se musí nejdřív aktualizovat. Když jsem ho vrazil do nové TV tak jak jsem ho koupil, taky si ani neškrtnul. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: Vu+ solo 4k nejde příjem přes CA modulbenderovec: díky, ale nepotřebuji image, mám svou zálohu. Proč tam cpu modul? Dostal se mi do rukou a tak jsem ho chtěl vyzkoušet. Jenom mi šlo o to vyřešit záhadu proč karta ve čtečce šlape v pohodě a v modulu ne.dnes jsem nainstaloval originální image VU, problém pořád stejný, modul detekován, normálně lze procházet jeho menu, ale pořád mi to píše hlášku Chyba smartkarty. Při pokusu o aktualizaci mi to hlásí Nelze upgradovat CAM z menu. Jsem v koncích. Budu to muset vyzkoušet na jiném přístroji. |
mirinda1
![]() |
|
RE: Vu+ solo 4k nejde příjem přes CA modulNepoznam ten pristroj, ale nepomoze dat tam plugin Ciplushelper ?AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
RE: Vu+ solo 4k nejde příjem přes CA modulDnes jsem daval modul SMIT do ultima 4k-open pli6.2 bez problemu to naskocilo ihned,karta ICE,nic jsem nenastavoval.HEZKY VECER |
baryn9
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 639 |
![]() |
|
RE: Vu+ solo 4k nejde příjem přes CA modulAbych nezapomel tak mam nainstalovany ci+helper,pri kazde instalaci pluginu,restart boxu!!!Mam tam dva moduly. |
baryn9
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 639 |
![]() |
|
RE: Vu+ solo 4k nejde příjem přes CA modulDíky, zitra ten plugin vyzkousim |
mirinda1
![]() |
|
RE: Vu+ solo 4k nejde příjem přes CA modulCI+ a Vu+ sa akosi nemaju v laske, ak pouzivate modul v kombinacii s oscam, alebo mgcamd.. s cccam to este ako tak ide (kym sa neprepne medzi programami co idu na cccam a tymi z modulu), ale je to problem firmwarov. Skusil som tiez vsety mozne a nemozne a ako mi to kedysi chodilo, tak uz to nejde vobec.. a co je horsie, povodnu verziu kde to islo uz nemam. DM s tym nema problem. Viem, ze to znie sialene, ale to su moje skusenosti za posledne dva mesiace.. A aj so zapisovanim kariet je problem. nerobia to samozrejme vsetky moduly.. Digi ide ok, ale conax, viaccess len na niektorých programoch, zjavne zalezi aj od polarizacie (to som neriesil dokladnejsie) a nezabudnut na nastavenie (ano) vysokeho datoveho toku. Plugin CI+ helper mi nepomohol absolutne v nicom.. zial, tak snad bude mat niekto aj pozitivnu skusenost. Praci cest :)Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)
|
fesacik
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 326 |
![]() |
|
![]() |