Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Vu+ solo 4k nejde příjem přes CA modul

Zdravím, zkoušel jsem laborovat s modulem Smit Irdeto (karta skylink ICE), přijímač modul detekuje, ale když vložím kartu (čipem nahoru) tak se objeví hláška "E 06-4 Chyba smartkarty". Přitom karta mi ve čtečce normálně funguje. Jdou mi i volné programy (ČT24) Zkoušel jsem to na image VTI, Blackhole, OpenATV. Postupoval jsem tak, že jsem nainstaloval image, nastavil internet, tunery, kanály. Vložil modul s kartou, povolil v nastavení podporu pro vysoký bitrate, poté pro jistotu restart a po restartu vyskočí ta hláška. Taky jsem nechal poslat autorizační zápisy na kartu ale stejně nic. Nevíte, v čem by mohl být problém? Dělám něco blbě? Díky za odpovědi.

mirinda1
Registrace: 10/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vu+ solo 4k nejde příjem přes CA modul

https://www.parabola.cz/forum/topic-94662/2/

hogofogo11
Registrace: 9/2014

Proc tam cpes ci modul , kdyz ice karta jede na oscam nebo ncam .
tady , jeste neco zustalo , tak si to dej do boxu . je to zaloha na komplet . nic jineho uz delat nemusis . je tam vsechno co potrebujes . A nezapomen mu podekovat .
https://uloz.to/!1RaYTVBDVcDu/vti-image-backup-solo-4k-oneeeee-zip#download

Benderovec
Registrace: 3/2018

No mal som te istý problém dal som ten modul aktualizovať v Xtrende 7500 a nefungoval tak som ho dal aktualizovať do TV samsung zo satelitným tunerom a všetko šlape.

zarek
Registrace: 7/2008

@zarek

Už to tu naštěstí bylo mockrát, že Smit se musí nejdřív aktualizovat. Když jsem ho vrazil do nové TV tak jak jsem ho koupil, taky si ani neškrtnul.

konas
Registrace: 12/2014

benderovec: díky, ale nepotřebuji image, mám svou zálohu. Proč tam cpu modul? Dostal se mi do rukou a tak jsem ho chtěl vyzkoušet. Jenom mi šlo o to vyřešit záhadu proč karta ve čtečce šlape v pohodě a v modulu ne.
dnes jsem nainstaloval originální image VU, problém pořád stejný, modul detekován, normálně lze procházet jeho menu, ale pořád mi to píše hlášku Chyba smartkarty. Při pokusu o aktualizaci mi to hlásí Nelze upgradovat CAM z menu. Jsem v koncích. Budu to muset vyzkoušet na jiném přístroji.

mirinda1

Nepoznam ten pristroj, ale nepomoze dat tam plugin Ciplushelper ?

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Dnes jsem daval modul SMIT do ultima 4k-open pli6.2 bez problemu to naskocilo ihned,karta ICE,nic jsem nenastavoval.HEZKY VECER

baryn9
Registrace: 8/2013

Abych nezapomel tak mam nainstalovany ci+helper,pri kazde instalaci pluginu,restart boxu!!!Mam tam dva moduly.

baryn9
Registrace: 8/2013

Díky, zitra ten plugin vyzkousim

mirinda1

CI+ a Vu+ sa akosi nemaju v laske, ak pouzivate modul v kombinacii s oscam, alebo mgcamd.. s cccam to este ako tak ide (kym sa neprepne medzi programami co idu na cccam a tymi z modulu), ale je to problem firmwarov. Skusil som tiez vsety mozne a nemozne a ako mi to kedysi chodilo, tak uz to nejde vobec.. a co je horsie, povodnu verziu kde to islo uz nemam. DM s tym nema problem. Viem, ze to znie sialene, ale to su moje skusenosti za posledne dva mesiace.. A aj so zapisovanim kariet je problem. nerobia to samozrejme vsetky moduly.. Digi ide ok, ale conax, viaccess len na niektorých programoch, zjavne zalezi aj od polarizacie (to som neriesil dokladnejsie) a nezabudnut na nastavenie (ano) vysokeho datoveho toku. Plugin CI+ helper mi nepomohol absolutne v nicom.. zial, tak snad bude mat niekto aj pozitivnu skusenost. Praci cest :)

Torodial-90,all Enigma2 devices for a good watch TV :)

fesacik
Registrace: 6/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra