Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

satelit nebo Digi2Go

zdravím,mám otázku,již nekolik let mám vysílání přes satelit.Jakou máte zkušenost z přechodem čístě na internetovou tv?Kvalika spolehlivost atd.?
A vůbev doporučili by jste přechod ze satelitu na internetové vysílání?
Díky za reakce R^

rokane
Registrace: 9/2014
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

@PoldaS

Tak si to přečti ty chytroline :) je rok 2019 jestli Tinto nikdo ještě neřekl ;)

Zemak
Registrace: 9/2016

RE: satelit nebo Digi2Go

Warder@ Ano - v současnosti. Přičemž za 5 minut už může být současnost zcela jiná. Opět naprostá neznalost dané věci, asi jako "poskytujeme bez poplatku" a pak spousta lidí čuměla jak tele na vrata, že se poplatek zcela regulérně zavedl. Takže znovu lze jenom zopakovat, že rozhoduje SMLOUVA, OBCHODNÍ PODMÍNKY a CENÍK. Ne proklamace o současnosti, sorry.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

@PoldaS

Psal si to tady několikrát, zřejmě špatná paměť :) taky bych poprosil alespoň jeden jediný konkrétní případ kdy a který ISP to udělal?

Zemak
Registrace: 9/2016

@PoldaS

Ako vzdy len prazdne keci aby si si obhajil svoju nevedomost ty nase IQ. :laughing:

A miesto tarania o veciach ktorym nerozumies si radsej setri svoje sily na 25.3. :laughing: :laughing: :laughing:

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

Zemak@ Rok může být jaký chce, FUP je tady pořád a pokud začne nadměrný traffic dělat nějaku ISP potíže, tak FUP bez milosti uplatní. Již jsem zmiňoval mobilní operátory, zřejmě jsi toí v zápalu vášně přehlédnul.
O blokování jsem psal taky, oficiálně z ISP samozřejmě nikdo nepřizná, že např. zahazuje pakety (jsou za to flastry), ale běžně se to děje.

PoldaS

Warder@ Mně s FastScanem je to šumák :-)))

PoldaS

@PoldaS

uvidime ten tvoj sumak ked si budes zasluhovat svojich 12 smejdovich striebornych. :laughing:

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

Ono také záleží, jaké služby jsou srovnávány... Než satelitní Skylink a internetová Digi2Go bude internetová SledováníTV určitě kvalitnější. V porovnání s kvalitním zahraničním satelitním providerem, však bude horší... :8)

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra