![]() |
|
satelit nebo Digi2Gozdravím,mám otázku,již nekolik let mám vysílání přes satelit.Jakou máte zkušenost z přechodem čístě na internetovou tv?Kvalika spolehlivost atd.?A vůbev doporučili by jste přechod ze satelitu na internetové vysílání? Díky za reakce ![]() |
rokane
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 67 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
@PoldaSTak si to přečti ty chytroline :) je rok 2019 jestli Tinto nikdo ještě neřekl ;) |
Zemak
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
RE: satelit nebo Digi2GoWarder@ Ano - v současnosti. Přičemž za 5 minut už může být současnost zcela jiná. Opět naprostá neznalost dané věci, asi jako "poskytujeme bez poplatku" a pak spousta lidí čuměla jak tele na vrata, že se poplatek zcela regulérně zavedl. Takže znovu lze jenom zopakovat, že rozhoduje SMLOUVA, OBCHODNÍ PODMÍNKY a CENÍK. Ne proklamace o současnosti, sorry.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@PoldaSPsal si to tady několikrát, zřejmě špatná paměť :) taky bych poprosil alespoň jeden jediný konkrétní případ kdy a který ISP to udělal? |
Zemak
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
@PoldaSAko vzdy len prazdne keci aby si si obhajil svoju nevedomost ty nase IQ.![]() A miesto tarania o veciach ktorym nerozumies si radsej setri svoje sily na 25.3. ![]() ![]() ![]() Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: satelit nebo Digi2GoZemak@ Rok může být jaký chce, FUP je tady pořád a pokud začne nadměrný traffic dělat nějaku ISP potíže, tak FUP bez milosti uplatní. Již jsem zmiňoval mobilní operátory, zřejmě jsi toí v zápalu vášně přehlédnul.O blokování jsem psal taky, oficiálně z ISP samozřejmě nikdo nepřizná, že např. zahazuje pakety (jsou za to flastry), ale běžně se to děje. Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: satelit nebo Digi2GoWarder@ Mně s FastScanem je to šumák :-)))Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@PoldaSuvidime ten tvoj sumak ked si budes zasluhovat svojich 12 smejdovich striebornych.![]() Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: satelit nebo Digi2GoOno také záleží, jaké služby jsou srovnávány... Než satelitní Skylink a internetová Digi2Go bude internetová SledováníTV určitě kvalitnější. V porovnání s kvalitním zahraničním satelitním providerem, však bude horší...![]() Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |