![]() |
|
Jak by šlo propojit starší domácí kino s TV SONY?Dobrý den, novější TV SONY KD-55XF9005 nemá CINCHe na výstup AUDIO L+P, má ale podle návodu zvukový vývod přes HDMI, který ovšem starší domácí kino ONKYO nemá. TV má jen vstup pro kamerový konektor na 4-pol.Jack 3,5 mm - 3xCINCH. Myslíte, že by to mohlo jít i obráceně vyvést signál do domácího kina přes CINCHe nebo je to pouze vstup? Jinak asi HDMI na CINCHe nepřepojím (bez nějakého drahého převaděče), díky za rady. |
saxx
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 55 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
@FAB5![]() |
mesab
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 300 |
![]() |
|
SONY KD-55XF9005je ve své třídě top a bestseller. Ale já jako majitel plazmy patřím do tábora, že náhradu budu řešit, až klekne nebo morálně zastará(až ucítím potřebu UHD) a jediný evoluční krok pro mě je OLED. Po plazmě Pioneer KURO, jede jak z praku od 2008, ani ve snu nechceš LCD. |
mesab
![]() |
|
MesabStoprocentně sdílím tvůj názor..:)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@Saxon![]() ![]() |
mesab
![]() |
|
Takže DK je ONKYO TX-DS696Má 2 optické vstupy, kdo má s tímto zkušenosti, prosím poradit, kde a jaký kabel je na to potřeba, s tímto se setkávám poprvní. Bude ale potřeba min.2 m kabel kvůli velikosti TV a umístění DK. Prozatím to jede z TV na sluchátkový výstup resp.CINCHE. Štve mne taky, že si nepamatuje poslední hlasitost. Musím to proštudovat, návod sice mám, ale jen v ENG, kdyby někdo věděl, budu vděčný. |
saxx
![]() |
|
optický kabelToto by šlo? https://cz.rs-online.com/web/p/products/8300086/?grossPrice=Y&cm_mmc=CZ-PLA-DS3A-_-google-_-CSS_CZ_CZ_Kabely_A_Vodi%C4%8De-_-Elektrick%C3%A9_Nap%C3%A1jec%C3%AD_A_Pr%C5%AFmyslov%C3%A9_Kabely%7CKabely_S_Opletem-_-PRODUCT_GROUP&matchtype=&pla-484904189506&gclid=EAIaIQobChMIsL3O9fCN4QIVzrftCh18Xwp3EAQYBiABEgJ3YPD_BwE&gclsrc=aw.ds |
saxx
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |