, sekce: Pořady v televizi |
|
Film Gympl Čt 1 nyni na Digi tvMám nějaký problém nebo to máte jako já ?.Přepnul jsem na Čt 1 a tak otřesný obraz jsem dlouho neviděl.Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
|
|
RE: Film Gympl Čt 1 nyni na Digi tvtoto neda ani plazma, fakt hroza. |
noha
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 382 |
|
|
@nohaJá jsem právě vyměnil starou Full hd plazmu za lcd a když jsem viděl ten obraz tak jsem měl sto chutí vyhodit ji z okna ,úplně jsem rozladil nastaveni obrazu ,to je jedno obrovský moaréJe těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
|
|
GymplNo opravdu ten obraz byl fnus!! |
tomek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 266 |
|
|
RE: Film Gympl Čt 1 nyni na Digi tvasi jste hoši nepochopili ze to tak bylo schvalne |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
|
|
RE: Film Gympl Čt 1 nyni na Digi tvNo ja sa svoju plasmu Pioneer urcite este nechystam vymenit. Inac na skylinku to tiez bolo take rozrnené. |
noha
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 382 |
|
|
RE:Film Gympl Čt 1 nyni na Digi tvZkoukl jsem kousek na ČT1 HD O2TV,plasma Panasonic a fakt hnus obraz... |
radbarto
Registrace: 11/2017 Příspěvků: 996 |
|
|
RE: Film Gympl Čt 1 nyni na Digi tvVorel má vždy zrnitý filmy.FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 607 |
|
|
RE: Film Gympl Čt 1 nyni na Digi tvRok 2006,s tím už nikdo nic nenadělá,ani 25K UHD |
lglb
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 738 |
|
|
RE: Film Gympl Čt 1 nyni na Digi tvJe to 2007 rok a v 1080p je obrazovo v pohode, staci si najst a stiahnut.Mimochodom jeden z mala "obycajnych" filmov, ktory stoji za pozretie pre mladez, aj keby bol ciernobiely a zrnkovany |
Traky
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 773 |
|
|
RE: Film Gympl Čt 1 nyni na Digi tvTak ja tomu nechápem prečo platíte ČT mesačne toľko veľa peňazí a ešte vám nevedia zaobstarať kvalitný HD Obraz??, Koľko stoja koncesionárske poplatky za ČT?,je to drahšie ako na Slovensku?majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
|
|
RE: Film Gympl Čt 1 nyni na Digi tvJa to vyresil docasne přes sumovy filtr v TV. Jinak to mam vypnuty. Tahle verze je proste digitalne neupravena. Obcas se to objevilo i v jinych filmech nebo serialech staršího data. Uz se to tu probiralo. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 861 |
|
|
RE: Film Gympl Čt 1 nyni na Digi tvBylo to nejen v SD ale i 4:3, evidentně nějaký starý zdroj filmu, bez úprav - resp. ne moc povedený. Hnusné i na 24" LCD. |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 870 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|