![]() |
|
VU+ Uno 4k SE - neda sa vymazat z plneho diskuČaute, neviete ako mám v menu nastaviť to, keď mi pri nahrávaní zaplní disk, aby nezaplnilo disk do posledného MB? Keď mi zaplní disk, tak zamrzne prijímač, keď chcem vymazať nejaký súbor a musím ten súbor vymazať cez sieť cez PC. |
erzo
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
RE: VU+ Uno 4k SE - neda sa vymazat z plneho d...Da sa tam nastaviť nejaká rezerva, ale najlepšie je vedieť zhruba kolko máš na disku, to nie je veda.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: VU+ Uno 4k SE - neda sa vymazat z plneho d...Presne tú rezervu chcem nastaviť. Kde sa to dá? Napr. 50 MB by som nastavil, aby nenahrávalo až na okraj disku :-) |
erzo
![]() |
|
RE: VU+ Uno 4k SE - neda sa vymazat z plneho d...Logický tam kde sa nastavuje nahravenie. Ale to nenahradi aby si nevedel v akom stave máš disk. To len vycisti kos ak sa naplni disk, ak je tam niečo, ak si dobre pamatam.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: VU+ Uno 4k SE - neda sa vymazat z plneho d...A kde sa to nahrávanie nastavuje? |
erzo
![]() |
|
RE: VU+ Uno 4k SE - neda sa vymazat z plneho d...V nastaveniach (Nastavenia/Systém/Pevný disk) pevného disku sa to nedá nastaviť |
erzo
![]() |
|
@erzomrkl jsem na to.. minimálně přes webové rozhraní:Nastavení - Nahrávání - (položka) Rezerva volného místa pro nahrávání (v GB) Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
![]() |
|
RE: VU+ Uno 4k SE - neda sa vymazat z plneho d...Lenže ja tam túto položku vôbec nevidím... |
erzo
![]() |
|
RE: VU+ Uno 4k SE - neda sa vymazat z plneho d...Napiš, jaký používáš image a taky napiš, kam přesně se díváš, když to nevidíš...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: VU+ Uno 4k SE - neda sa vymazat z plneho d...Vti 14.0.2 Dívam sa v OpenWebif do nastavení |
erzo
![]() |
|
RE: VU+ Uno 4k SE - neda sa vymazat z plneho d...v openatv webif je polozka asi 12 od konce:Rezerva volného místa pro nahrávání (v GB) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: VU+ Uno 4k SE - neda sa vymazat z plneho d...Tak sa pozri v normalnom menu, pripadne ci nemas nejaky blby skin. VTI som roky nevidel, neviem ako to maju tam....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@erzoaktualizuj si VTi vo svojom boxe na poslednu verziu. Ak sa nemylim tak v nej prioritne riesili kontrolu volneho miesta na disku pred nahravanim.Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: VU+ Uno 4k SE - neda sa vymazat z plneho d...Mám aktualizované Vti na najnovšiu verziu, ale nie je to tam. |
erzo
![]() |
|
RE: VU+ Uno 4k SE - neda sa vymazat z plneho d...Hladaj to v VTi / Setup TimersUpdate: 12.03.2019 - update dvbapp2 add option to check free space before recording and skip recording when there is not enough free space (option can be disabled at VTi / Setup Timers) Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
@erzoVymaž si to z disku pomocou Total Commaderu, alebo Dreambox Control Center (DCC). Nemal by byť problém.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 724 |
![]() |
|
RE: VU+ Uno 4k SE - neda sa vymazat z plneho d...Čo si mám vymazať, keď to tam nie je? |
erzo
![]() |
|
![]() |