![]() |
|
Hoher Bogen DVB-T2 dnes zapnutTak již to běží - ve Strakonicích 2x MUX na kanálech 21 a 46. 15 programů v rozlišení 1080p. |
George2
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
RE: Hoher Bogen DVB-T2 dnes zapnutA kanál 40 nehraje?Ten by měl být vysílán s polovičním výkonem 50kW. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Hoher Bogen DVB-T2 dnes zapnutOmlouvám se, kanál 40 není na Hoheru. Dotaz měl znít na kanál K28? Ten by měl hrát(100kw), ale nejspíš ho máte zarušen Javořicí, resp Voticemi.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@SaxonTen 3.MUX je na kanále 28, bohužel zahlceno jiným vysílačem. |
George2
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
RE: Hoher Bogen DVB-T2 dnes zapnutSaxon, rakousky mux jede taky ještě na 21 kanalu nebo uz ne? Někdo psal na jinem foru, ze se Hoher Bogen dal prijimat u nas v SZ Cechach třeba na Mostecku na nekterych mistech, při inverzni oblacnosti sel občas i ten rakousky mux v DVB-T na 21 u nas na nekterych mistech. Prijem na 21 bude zahlcen u nas siti 24 na 21 kanalu v DVB-T2. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Hoher Bogen DVB-T2 dnes zapnutAno, na kanále 21 vysílá dolnorakouský multiplex ORS B. JauerlingOn Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Hoher Bogen DVB-T2 dnes zapnutTen mux z Hoher Bogenu na 28 kanalu zase rusi na Mostecku PS13 DVB-T2 co psal v diskusi. |
HYPER
![]() |
|
RE: Hoher Bogen DVB-T2 dnes zapnutTěch kolizí na K28 bude poměrně hodně. Trochu nechápu, co dělají pánové na odpovědných postech...například severní část Jižních ČechOn Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Hoher Bogen DVB-T2 dnes zapnutOk, diky za info, takze az spusti z vysilace Teplice vodárna finalni sit 24 na 21 kanalu, tak to bude uz prevazne po dx ulovku z Rakouska ale i z Nemecka u nas na Chomutovsku. Jedine by to mohlo jit na dobře zastinenych mistech vuci Teplickemu vysilaci a se stestim se signálem z Rakouska nebo z Bavorska z vysilace Hoher Bogen. Jsou mista, kde jde i u nas vysilac Ochsenkopf a v horskych oblastech zase Sasko Chemnitz atd. |
HYPER
![]() |
|
RE: Hoher Bogen DVB-T2 dnes zapnutJediné štěstí, že se z Hoher Bogenu nešíří i tři další multiplexy FreenetTV.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Hoher Bogen DVB-T2 dnes zapnutJako je tomu například na Wendelsteinu, či Mnichově.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Hoher Bogen DVB-T2 dnes zapnutje to Hohen Bogen |
maly mike
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 309 |
![]() |
|
RE: Hoher Bogen DVB-T2 dnes zapnutPoužívá se název Hoher i Honen. Každopádně, když s n, tak Hohenbogen...:)On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Jak slučujete antény ?Mám dvě antény Logaro na dva různé vysílače sloučené přes slučovač TEROZ.Jak přidám další anténu na Hoher Bogen ? Na Hoher Bogen už mám novou anténu s vertikálním polarizačním adaptérem, signál výborný. Bude mi fungovat další slučovač do kaskády ? |
mamk
Registrace: 7/2013 Příspěvků: 213 |
![]() |
|
RE: Hoher Bogen DVB-T2 dnes zapnutNepíšeš, jaké kanály slučuješ.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@SaxonPřed lety jsem se pokoušel na jednom fóru argumentovat, že vysílač stojí na kopci "Hohenbogen", ale odborníci z Prahy mě převálcovali, že je to "Hoher Bogen" a basta fidli. Oficiální název vysílače zní opravdu tak a je to tam tuším i na ceduli. |
fikus
Registrace: 11/2004 Příspěvků: 43 |
![]() |
|
RE: Hoher Bogen DVB-T2 dnes zapnutJá jsem tam byl několikrát a mohu ti sem dát fotku, že kopec, na kterém leží vysílač je oficiálně Burgstall a na tabulce na kamenném masivu před areálem vysílače je nápis Hoher Bogen, pohoří s i s bývalou základnou NATO je uváděno jako Hohenbogen. Veškeré technické zmínky o vysílači jsou jako Hoher Bogen. Jsem po matce pouhý rakušák,ale v životě jsem od žádného Bavoráka neslyšel z huby pustit ten název s písmenem N... však si nech ty názvy přeložit do češtiny, zjistíš, že je to úplně jedno a tomsamé. Čeština je ještě horší, takže asi tak....On Air!
|
Saxon
![]() |
|
Sasky DVB-T2 Lobau preladuje3.4.2019 kanal 56 na 36 kanal mux ZDF s vykonem 50 kW.. Stejne tak na vysilaci Wachwitz s vykonem 100 kW. |
HYPER
![]() |
|
![]() |