![]() |
|
Chorvatské programy onlineZdravím všechny, nemáte někdo ponětí, kde bych mohl spolehlivě chytat přes internet chorvatské programy jako HRT, RTL, CMC apod.?A ještě bych měl jeden dotaz dá se zde v ČR nějak legálně sehnat karta k platformě HD+? Děkuji za odpovědi |
luol
Registrace: 6/2015 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
@luolNa Hrt používám jejich aplikaci staženou z Google play a někdy si to i zrcadlím na Tv a funguje naprosto v pohodě, je tam i archiv .vyhledávání atd...![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
Chorvatské programy onlinehttps://pastebin.com/raw/3wVfV4SP nájdi si chorvátske a sú tam aj bývalé YU |
bublik10
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 152 |
![]() |
|
RE: Chorvatské programy onlineHRT má web, kde je hodně programů nahraných a jedou i programy live. Nevím jestli všechny, já to používám na More, Vrijeme a Dnevnik a někdy na live.Odkazy se tady nesmí dávat. Ale to, co začíná na hrti.hrt....strejda google ti ukáže. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: Chorvatské programy onlinefreeiptvplay.com |
moki
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 186 |
![]() |
|
@luolHd+ legálně nemůžeš,jen ten kdo platí v němcích tv a má g.adresu |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@luolAle myslim,že platí naše,co nelze ofiko platit,to v cizině není trestné ,nelegálně lovit,pro studijní účely![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@mokiTen odkaz už dlouho,dlouho nefunguje.Na Pastebin lze najít opravdu cokoliv.No a až si to svoje najdete,tak to můžete vložit do tohoto playlistu - http://iptv.slynet.tv/FreeWorldTV.m3u |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
@korkoranAno já mám taky k dispozici německou HD+ ke studijním účelům. |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 969 |
![]() |
|
@korkoranNejraději studuji RTL UHD, nebo Travel XP 4k. |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 969 |
![]() |
|
RE: Chorvatské programy onlineHRT1 HD a HRT 2HD ma AntikIPTV v zakladnej ponuke |
raab01
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: Chorvatské programy onlineDěkuji všem. |
luol
![]() |
|
RE: Chorvatské programy onlineZa všechny současné i případné další odpovědi |
luol