![]() |
|
Jaké je nejlepší IPTV s českými programyDobrý den, máte nějaký tip na dobrý IPTV server, kde je co nejvíc českých programů?A nemyslím tím O2, Digi a podobně.Jde mě hlavně o české a pokud možno i italské programy.Děkuji |
oldies26
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 353 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54 | |
![]() |
|
RE: Jaké je nejlepší IPTV s českými programyTak jedině nějaký RU.Vu+ Solo4K, Vu+ Ultimo 4K
|
nováček
Registrace: 12/2018 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
RE: Jaké je nejlepší IPTV s českými programySledovaní TV ale bez italských programovDreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V
|
Naaalim
Registrace: 3/2016 Příspěvků: 1 177 |
![]() |
|
RE: Jaké je nejlepší IPTV s českými programyIPTV môžeš mať len od toho, od koho máš linku. Všetko ostatné je OTT. |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
@oldies26Zdravím,mám TiVúSat, pohodička, bohužel přes satelit. IPTV, nebo OTT vůbec neřeš, je to stejný, pokud máš stabilní internet! Krásný večer ![]() ![]() |
IgBig
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 90 |
![]() |
|
@oldies26Asi máš na mysli bezplatné IPTV či OTT programy, keď pohŕdaš O2 TV a inými platenými službami? Pred dvomi rokmi som mal aj ja také túžby, ale po skúsenostiach s krátkodobou životnosťou voľných linkov ma tieto pirátske chúťky prešli. Ich vyhľadávanie na webe bola iba strata času. Ver mi, za pár korún či eur to nestojí. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
IgBig@IPTV a OTT rozhodně není to stejný, právě naopak. IPTV je garantovaná služba ve své, resp. v partnerských sítích, zatímco OTT je zcela negarantovaná služba, která nemusí z různých důvodů fungovat ani na stabilním internetu.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@PoldaSPřesně tak, protože OTT je třeba až osmnáctý restream čtvrtého poskytovatele IPTV, a nepomůže ani internet s rychlostí 500/500 Mbps |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Jaké je nejlepší IPTV s českými programySamozřejmě bych to zaplatil.Jde mi o CZ+ IT programy.Mám na zkoušku(free trial) Gen IPTV,italských programů hodně, ale málo českých.Je nějaký server s hodně CZ programy? |
oldies26
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 353 |
![]() |
|
RE: Jaké je nejlepší IPTV s českými programyAni iptv není garantovaná služba a po tom zvonkovem drátě co má o2 to taky není žádná hitparáda. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Jaké je nejlepší IPTV s českými programyAle je garantovaná, resp. můžeš ji u operátora reklamovat a ten se nemůže vymlouvat na cizí infrastrukturu, a že je u něho všechno v cajku a máš to řešit se svým ISP. To je ten zásadní rozdíl oproti OTT. Že nestojí O2 za nic je pak věc jiná.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@PoldaS...IPTV /02/ - OTT /Digi Tv/ - obrazově, pokud nemáš 2m plátno nepoznáš!...jinak, těžko si dokážu představit, že při problému obrazové kvality mě Digi Tv sdělí, že negarantují obrazovou kvalitu, to by byl totiž průser, protože kolikrát je garantované O2 úplně mimo s obrazem ![]() ![]() ...stabilní internet a nemám s Digi Tv sebemenší problém a sportovní přenosy na negarantované lince, mám garantovaně krásné ![]() ![]() |
IgBig
![]() |
|
RE: Jaké je nejlepší IPTV s českými programyU OTT ti její poskytovatel hlavně negarantuje její FUNKČNOST, protože ani nemůže, když to neběhá v jeho síti (nebo v síti partnerů). To je ten zásadní problém.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@PoldaS...garance funkčnosti i případných reklamací a stížností je v plné odpovědnosti Digi Tv, jelikož jsem s nimi podepsal smlouvu!...snad to nezakřiknu, ale u mě to šlape, jak má ![]() ![]() ![]() |
IgBig
![]() |
|
RE: Jaké je nejlepší IPTV s českými programyTo je právě ten kámen úrazu, že DIGI tě vyfakuje s tím, že je u ní všechno v pořádku a máš si to řešit se svým poskytovatelem netu. Ten tě pak logicky vyfakuje taky, protože ho nějaká DIGI vůbec nezajímá a internet mu chodí jak má. Ani jeden z nich nikdy nepřizná, že je případně problém u něho (pokud tedy skutečně je a není to něčím jiným, jakože být klidně může, když to jde přes kdovíkolik cest).Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
PoldaSPoldaS to že to neuznáváš a bojuješ pořád proti Ott tv, ještě neznamená že to nefunguje. Mám digi i o2 odzkoušené u více provideru (originál box) a žádný problém. Dokonce o2 šlape líp jak v jejich sítí. |
satman1
![]() |
|
RE: Jaké je nejlepší IPTV s českými programySeš úplně vedle, protože já pouze uvádím realitu té pochybné služby jménem OTT. A vůbec nezáleží na tom, že zrovna ty máš to štěstí, že ti služba funguje. Já zase znám dost případů, kdy to nefunguje a zákazník se musí dlouze dohadovat s poskytovatelem, kde je problém. Osobně by si nikdy nic takovýho v životě neplatil, max. jako neplacený bonus typu Skylink Live nebo UPC Horizon Go, kde případná nefunkčnost sice naštve, ale netahá prachy z kapsy.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@satman1Zdravím,tak to je, prostě a jednoduše to funguje, máš pravdu ![]() ![]() ...žádný problém ani u alternativních providerů, potvrzuji ![]() ...krásný den všem |
IgBig
![]() |
|
RE: Jaké je nejlepší IPTV s českými programyPoldaS je jasné že když má někdo pomalý internet, jednao nebo dvě mega, nemůžeš očekávat že to pojede. To dá rozum. Jede to i na LTE |
satman1
![]() |
|
RE: Jaké je nejlepší IPTV s českými programyTo opravdu není o pomalým nebo rychlým netu. OTT jde přes tolik všemožných subjektů, že když se někde něco podělá, tak seš bez šance. A další věc jsou priority přenosu, kdy OTT - na rozdíl od IPTV - nemá prioritu naprosto žádnou. Nehledě samozřejmě na to, že každýmu ISP dělá OTT nadměrný traffic, ze kterýho lautr nic nemá, takže může v rámci ochrany provozu své sítě přistoupit k regulaci neboli OTT zařízne. V horším případě pak skrytě, kdy zahazuje pakety a dělá, že se nic neděje.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Jaké je nejlepší IPTV s českými programyPoldaS a když máš providera o to blokuje, pošli ho v ritttt. A budeš mít klid. Mám Ott tv odzkoušeno v středních Čechách a střední a severní Moravě. A nikde nebyl problém. Zbytečně tady strašíš lidi |
satman1
![]() |
|
@PoldaSZdravím,jak sis to zařídil, tak to máš a jestli toleruješ u svého providera prohibici na poskytování a omezování služeb, tak je na čase něco změnit ...máme optiku, tak nás nějaká vytíženost absolutně nazajímá - tomu se říká stabilní internet ![]() ![]() ![]() |
IgBig
![]() |
|
RE: Jaké je nejlepší IPTV s českými programyCo to je za demagoga ten PoldaS? To jsou přece úplný nesmysly co tady plácá pátý přes devátý. To by se přece mohl např. slavný Netflix poroučet do kytek, kdyby se mělo dít to, co se nám snaží tenhle punťa vsugerovat. |
Slavomír
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
RE: Jaké je nejlepší IPTV s českými programyKlid, Jaivane (JaneMane, JaneHoro atd.). Ne každý provider je někde na optice a je mu jedno, jaký objem dat přes něho plyne. Obzvlášť v Horní-Dolní, kde je akorát WiFi a jakákoliv lineární TV působí nadměrnou zátěž. Chce to být víc v realitě a míň kdesi hlavou v Netflixu nebo co to je za úlet :-)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Jaké je nejlepší IPTV s českými programyPoldaS bydlím v dolní horní a internet není problém, dokonce je na výběr. A levněji než ve velkém městě. Tak jestli tomu dobře rozumím, tak ty zatracujes 0tt tv kvůli pár místům či samot u lesa. A jestli ti dobře rozumím, tak podle tebe takhle bydlí většina obyvatel. Nebo to aspoň tak prezentujes. Já myslím že většina má na výběr. A nebydlí na samotě u lesa. Tady kolegovi jsi napsal že je to špatná či nekvalitní služba. A vůbec jsi nezjistoval kde bydlí. Řekl bych že v tomto jsi úplně mimo. |
satman1
![]() |
|
@PoldaSNemas pravdu s tim, ze maly provider nepodporuje internetovou TV. Ja jsem se dotazoval u sveho (ted uz byvaleho) wifi poskytovatele, zda O2 ci T-Mobile TV nejak neblokuje, a bylo mi sdeleno, ze naopak, ze na tyto prenosy je sit dimenzovana. Tak nevim, kdes vzal tyhle nesmysly. Jasne je, ze pokud mam net 2 Mb/s, tak si nebudu porizovat IPTV (spravne OTT :D) ve full HD rozliseni. To da rozum ne? |
esquire
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 511 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54 | |
![]() |
|
![]() |