Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Jaké je nejlepší IPTV s českými programy

Dobrý den, máte nějaký tip na dobrý IPTV server, kde je co nejvíc českých programů?A nemyslím tím O2, Digi a podobně.Jde mě hlavně o české a pokud možno i italské programy.
Děkuji

oldies26
Registrace: 1/2007
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54
Odpověď v diskusním vlákně

satman1@

Nauč se číst, protože jsem psal, že OTT je NEGARANTOVANÁ služba, což je taky fakt a nic s ním nenaděláš. O kvalitě jsem se pak vůbec nebavil, to se ti asi něco zdálo.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

esquire@

Kristepane je snad jasný, že ti žádnej operátor neřekne, že nějakou službu blokuje! Ale pokud tak činí, tak nenaděláš nic. Mimochodem problémy s OTT i tady na fóru popisuje víc lidí, stačí číst předchozí diskuze a až pak reagovat.

PoldaS

RE: Jaké je nejlepší IPTV s českými programy

PoldaS on ti to ani neblokne nebo by přišel o peníze. Neslovickar . Nevím kde bydlíš a co tam mateza lidi. Kde bereš ty zkušenosti. Můžeš jmenovat toho providera co ti to blokuje.

satman1
Registrace: 9/2010

Kdo by měl přicházet o peníze? Co to zase dedukuješ za ptákoviny? A o blokaci jsem psal v příspěvku výše, opět ti nějak nejde čtení. Jinak třeba u mobilního operátora O2 máš FUP, takže si celou OTT můžeš dát za klobouk, protože by ses sotva dodíval na jeden film a měsíční příděl dat je fuč.

PoldaS

O2 nemá žádné omezení přes lte. Co to sem tahas. Musíš najít tě správný balíček. No a když naky operátor zablokuje či sabotuje něco na netu. Třeba tv. Tak mu utečou lidi jinam. Ale podle tebe tím o nic nepřijde. Vše bune fajn. Jen nebudou zákazníci. Jejda!

satman1

O2 nemá FUP? To je asi novinka na trhu :-) A už vidím, jak utíkáš někam jinam, když je to všude stejný. Nebo jinak řečeno, žádnej ISP nestojí o "zákazníky", kteří mu dělají nadměrnej datovej provoz a musí na to ještě doplácet nebo je přinejlepším na nule, takže se tě pak s klidem zbaví všichni a můžeš si svoji OTT provozovat leda v představách.

PoldaS

to PoldaS: ze te to bavi jim porad vysvetlovat to same a porad dokola. Nejidealnejsi je, aby si to kazdy hlavne zaplatil a otestoval sam, jak sluzba IPTV/OTT funguje. Problem je, ze nikdo se nepochlubi problemama, jen pak vetsina breci, ze jim neco nejde atd...

Nejednou jsem se setkal s tim, ze OTT ve fullHD nejede ani na optice pri 300Mbps a to jsem toho otestoval spoustu
:8) :8) , pripom 4K jede jak vimo :D. Je otazka jestli nakonec neni problem u poskytovatele OTT a svaluje to na ISP internetu ;) , tak jsem mel tu cest se stim setkat :8) :lookaround:

Vu+ UNO 4KSE (1xDVB-S2X) HDD 750GB HITACHI; E2 OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/05; Vu+ DUO 4K (2xDVB-S2X) HDD 1TB/16MB WD 2.5" GM; OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/04; Panasonic SH-HT 855; Samsung UE55HU6900 a UE48HU6700; Pozice 1W+19,2E+23,5E+28,2E

JIKARU
Registrace: 9/2012

Ještě jednou u o2 lte internetu není fup. Myslím že balíček se jmenuje hd optimal. Najdi si to. A pořád jsi nejmenoval prividery u kterých nejde Ott tv. A je to jednoduché nejde u jednoho přejde k druhému.

satman1

satman1@

Mám mobilní telefon se SIM od O2 a nikde jsem nenašel, že by po připojení na LTE nebyl FUP. Zjevně si to pleteš s nějakým "pevným připojením vzduchem", ale to je mně do mobilu houby platný.
A tvoje "přejdu jinam" je totální pitomost, protože jsou místa, kde je sotva jeden ISP někde na bezdrátu nebo na zvonkovým drátu od O2 a člověk je rád, že má aspoň něco a nikoliv, že by si mohl vymýšlet.

PoldaS

JIKARU@

Jo, jo - už mně to začíná nebavit, tak konec k tématu z mé strany :-)

PoldaS

@PoldaS

Zdravím jedině bych věděl zahraniční IPTV kde se třeba cena pohybuje okolo 15 až 20 eur,ale nabídka je třeba více jak 5000 programů vč CZ kde se pohybuje kolem 100 programů

marvel
Registrace: 1/2019

Ta simka se dává do routeru. Je to lte internet vázaný na adresu. Ještě jsi toho hodně neviděl.

satman1

satman1@

Nemám zájem o nic vázanýho na adresu, jasně jsem psal, že to mám v mobilním telefonu! Tak mně tady nevnucuj nějaký pitomosti s routerem. Až budu mít zájem o toto, tak si poradím i bez tebe.

PoldaS

Já jsem nepsal co ty máš. Ale kde mě to fungovalo. Nic ti nevnucuji. Ty to pořád někam otáčíš. Tak co to meleš. Už mě nebaví stebou psát. V parlamentu by ti to sedlo.

satman1

Jasně, co funguje tobě, to automaticky musí fungovat i všem ostatním aneb satman1 středobodem vesmíru.

PoldaS

@PoldaS

Pokud chces sledovat TV na mobilu, tak T-Mobile a Vodafone na to maji sluzby. V pripade T-Mobilu je to StreamOn (249 Kc mes.) a u Vodafonu Video Pass (199 Kc mes.). Uplne tady pises kraviny. Nejdriv, ze to blokuje ISP, pak ze pres LTE na mobilu jsou omezena data. Fakt na palici! :O

esquire
Registrace: 7/2008

Další chytrolín. Tentokrát co radí, abych šel k jinýmu poskytovateli. Takže naposledy - nemám zájem ani o router se SIM a ani o změnu operátora.
A jestli ti nedošlo, že v souvislosti s mobilním telefonem byla řeč o uplatnění FUP (což v podstatě znemožnuje použití na OTT), tak to je tvůj problém. Víc čti a budeš v obraze.

PoldaS

ten internet od lte s routerem mam. opravdu nema fup proto sem ho i bral. bydlim ve vzdalene vesnici. sice tu je i internet pres kabel z bytovky sireny bezdratove ale ja mam smulu ze nemam vyhled na ten vysilac. proto sem uz odedavna odkazany jen na mobilni pripojeni pred lte to bylo cdma taktez od o2.
ale az lte prislo s rychkosti pouzitelne i pro videa.
pripojeni moc nezatezuji ale i kdyz jini clenove rodiny pripojeni s pc a vubec nic nestahuji ani nekoukaji tak ten pokles rychlosti pres wifi je tak znatelny ze na mobilu neda pouzivat ani nenarocna online hra tak pochybuji ze by pri pouzivani iptv dalsi clen rodiny mohl by aspon mluvit pres skype. musel bych vypinat tv ci prepinat na dvbt.
i ted kdyz jen mam zapnuty pc u sebe a vubec nic nestahuji tak vedle pc uz skype nejde pouzivat.
ale diky i za lte a konecne bez fupu.

sioga_bs
Registrace: 6/2007

PoldaS už toho nechej. Co to zase meleš. Pořád to někam kroutí. Já jen napsal že kde jsem to zkoušel tam to jelo. A že intet je na výběr. To není nic svetoborneho. Jen ty tu pořád cosi motas a tváří se jako střed vesmíru. A ostatní jsou bll :laughing:

satman1

Pevný LTE internet od O2 skutečně nemá FUP (měl jsem to 2 roky), ale používá docela urputně agregaci, takže v závěru to moc nefunguje a samotné O2 se o tom asi z taktických důvodů nikde nezmiňuje.

matchboxx
Registrace: 9/2012

Hele chapete nekdo o co Poldovi jde? Nejdriv tu resi, ze OTT je negarantovana sluzba a ISP ji muze blokovat. Pak zase, ze chce OTT sledovat v mobilu, ale protoze ma O2, tak nemuze. No pecka tohle, cvokhaus hadr!

esquire
Registrace: 7/2008

Tři měsíce na v dedine na hospodě a zatím šlape v pohodě. Lepší jak na ten jejich zvonkac ,ukazuje při měření 20 / 2.

satman1

esquire@

Jak jsem psal - víc čti a budeš v obraze. A nemusíš si pak vytvářet nějaký nesmyslný teorie o O2 a OTT.

PoldaS

@esquire

Rozesmál jste mě, fakt.. tady se jeden pobaví..
Tomu demagogovi je třeba pořádně prišlápnout kuří oko.. (-:

Slavomír
Registrace: 3/2019

To ještě nic není. Až začne platit za služby vykouřenýma cigaretama nebo točenýma pivama, tak to teprve bude peklo. :fuming: :)))

mamk
Registrace: 7/2013
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra