, sekce: Jiné placené TV |
|
Jaké je nejlepší IPTV s českými programyDobrý den, máte nějaký tip na dobrý IPTV server, kde je co nejvíc českých programů?A nemyslím tím O2, Digi a podobně.Jde mě hlavně o české a pokud možno i italské programy.Děkuji |
oldies26
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 353 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54 | |
|
|
@mamkOn jako platí někde vajglama? Tak to se omlouvám, netušil jsem, že je to v podstatě chudák, který zaslouží pochopení a soucit. |
Slavomír
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 20 |
|
|
RE: Jaké je nejlepší IPTV s českými programyTvl, to je psycho! Asi je jasny, ze IPTV/OTT bude clovek sledovat na domacim neomezenem internetu. Pokud chce koukat na mobilu mimo domov, tak si muze zaplatit StreamOn nebo Video Pass. Jinak fakt nechapu, o cem jsou ty 3 stranky, kdyz se puvodni pisatel vlakna ptal, kde sezene ceske a italske programy po netu. |
esquire
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 515 |
|
|
@oldies26UŽ se zase perou a Ty ses nic nedozvěděl.Argus pingulux plus, parabola J 80, motor Optikum 380, pozice motoru 45.5E až 30.0 W, LNB Inverto.
|
digidik
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 284 |
|
|
RE: Jaké je nejlepší IPTV s českými programyTo je pravda, nedozvěděl jsem se nic konkrétního.Snad strýc Google.Jak jsem už napsal, zkusil jsem GEN Iptv na zkoušku, italské programy všechno plus Sky, ale z českých skoro nic.Ještě to měli zkomolené že například pod ČT 1 jeli nějací chorvati.Klidně ať je to placený zahraniční server, pokud bude dobrá cena.I tak děkuji.. |
oldies26
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 353 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|