Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Jaké je nejlepší IPTV s českými programy

Dobrý den, máte nějaký tip na dobrý IPTV server, kde je co nejvíc českých programů?A nemyslím tím O2, Digi a podobně.Jde mě hlavně o české a pokud možno i italské programy.
Děkuji

oldies26
Registrace: 1/2007
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54
Odpověď v diskusním vlákně

@mamk

On jako platí někde vajglama? Tak to se omlouvám, netušil jsem, že je to v podstatě chudák, který zaslouží pochopení a soucit.

Slavomír
Registrace: 3/2019

RE: Jaké je nejlepší IPTV s českými programy

Tvl, to je psycho! Asi je jasny, ze IPTV/OTT bude clovek sledovat na domacim neomezenem internetu. Pokud chce koukat na mobilu mimo domov, tak si muze zaplatit StreamOn nebo Video Pass. Jinak fakt nechapu, o cem jsou ty 3 stranky, kdyz se puvodni pisatel vlakna ptal, kde sezene ceske a italske programy po netu. :lookaround:

esquire
Registrace: 7/2008

@oldies26

UŽ se zase perou a Ty ses nic nedozvěděl.

Argus pingulux plus, parabola J 80, motor Optikum 380, pozice motoru 45.5E až 30.0 W, LNB Inverto.

digidik
Registrace: 10/2008

RE: Jaké je nejlepší IPTV s českými programy

To je pravda, nedozvěděl jsem se nic konkrétního.Snad strýc Google.Jak jsem už napsal, zkusil jsem GEN Iptv na zkoušku, italské programy všechno plus Sky, ale z českých skoro nic.Ještě to měli zkomolené že například pod ČT 1 jeli nějací chorvati.Klidně ať je to placený zahraniční server, pokud bude dobrá cena.I tak děkuji..

oldies26
Registrace: 1/2007
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra