![]() |
|
Co se stane, když se neumožní inkaso Serpo SkylinkSerpo lze platit měsíčně inkasem z účtu nebo přes SIPO. Dále lze Serpo zaplatit na 1 rok nebo 2 roky najednou. Inkaso Serpo lze údajně vypovědět nejdříve rok, po sjednání a zahájení platby inkasa.Známý ma Skylink na chatě, a nechce platit Serpo přes zimu, když na chatu nejezdí. Takže by chtěl asi 7 měsíců platit a 5 měsíců neplatit. Myslí si, že by na zimu mohl snížit limit na účtu pro inkaso tak, aby nemolo být vybráno. Tím by přerušil na zimu placení a příjem balíčku Digital. Na jaře by zase limit zvýšil a požádal Skylink o nové zavedení inkasa. Co by se stalo, kdyby takto postupoval? Na infolince Skylink jen tvrdí, že inkasem se platí Serpo dlouhodobě. Na otázku tvrdého přerušení platby snížením limitu rozumně neodpověděli. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
RE: Co se stane, když se neumožní inkaso Serpo...tak to je otazka jak do Britskyho parlamentu-bude Brexit?-nebude Brexit?digital bud platis nebo neplatis-neni to vazany zadnou smlouvou ani 24mes zavazkem.! takze neni nutny snizovat limit inkasa ale proste ho zrusit a pak zase zavest-samozrejme ze ti na skylinku nikdo nenapovi |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Co se stane, když se neumožní inkaso Serpo...At si to platí sms a hodí to za bloker .....Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Co se stane, když se neumožní inkaso Serpo...A co když jede caid 0624 mistře ?![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
@habrPřes SMS lze zaplatit jen na několik dnů. Tudy cesta přece nevede. |
Standa3
![]() |
|
RE: Co se stane, když se neumožní inkaso Serpo...Někdy vede ...![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
@Standa3INKASO Z ÚČTU.........nastavit do kdy a je to......Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
@Standa3zaplatím si 7x balík CS Film na mesiac, mám celý Digital spolu s tým a 5 mesiacov neplatím nič. A vyjde ma to lacnejšie, než sa s.ať so zmenami inkás v banke ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 458 |
![]() |
|
RE: Co se stane, když se neumožní inkaso Serpo...presne tak nejlevnejsi balicek nebo SMART a je po ptakacha jeste se mu o tech 7mes posune platnost serpo |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
drobecekV CAID 0624 nevidim zadny problem...Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 630 |
![]() |
|
@Standa3je daleko lepší řešení,platím švegruši jen 3-4 měsíce na chalupě v PM bude info |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@Standa3Tak jak,už jsi v obraze??![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
@Standa3Zapoměl jsem,že to provádím elektronicky v PC,ale jde to i v bance zadat,ale tam je za poplatek |
korkoran
![]() |
|
@korkoranakurát, že to obdobie musí byť v kuse. Pri jednotlivých mesiacoch môžeš napríklad týždeň vynechať a až potom pokračovať. A banku zapájať nepotrebuješ vôbec ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 458 |
![]() |
|
RE: Co se stane, když se neumožní inkaso Serpo...skylink zkrachuje. to preci jim neudelas. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
@Dzordzožádný v kuse,jen tak jak chci já a nikoho nenapájím,všechno mám zadarmo,akorát za každou platbu skylinku dostanu bod od banky,který potom vyberu za dárky,nebo jinou vol...nu![]() ![]() ![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
@sioga_bszkrachuje,tak ten den zrušíš platbu,vocugoo?Jen to chce neběhat se složenkama po poštách po staru.Takový taky lidi jsou,nastartuje auto a jede do města 10 km na poštu se složenkou a zaplatí navíc ten papír,přes to ,že mu to chci zadara zaplatit z domu.Abych snad na něm nevidělal![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
@korkoranPM zprávu jsem si přečetl až dnes. V PM máš upřesňující dotaz. |
Standa3
![]() |
|
@Standa3Já už jsem pokročilý uživatel el.bankovnictví po 14 letech,15-letý důchodce![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
RE: Co se stane, když se neumožní inkaso Serpo...nejlépe jako mám já příkazem v bance , kdyby dal já příkaz v bance nezaplatit tak nekoukám A OPAČNĚ .Nejlépe to šlo v tipkáči zaplatím za deset minut koukám . |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 494 |
![]() |
|
![]() |