![]() |
|
Jaký satelitní přijímač mám koupitAhoj, poradili byste mi, jaký přijímač koupit?Mám CA modul od Digi TV a chtěl bych mimo satelitních programů chytat i DVB-T2. A dále bych chtěl mít možnost současně nahrávat alespoň jeden program z z DVB-S/S2, jeden z DVB-T2 a dívat se na další program. Místo té poslední věci bych chtěl jako druhou variantu mít možnost sledovat se zpožděním právě nahrávaný pořad, případně jakoukoliv jinou dřívější nahrávku). Snad jsem se vyjádřil srozumitelně. Měl jsem klasický Gosat pro Skylink, po přestupu k DIGI jsem zkusil pořídit AB Cryptobox 752 Combo. Nemile mě ale překvapilo, že když jsem začal nahrávat, tak činnost přístroje skončila. Dokud nahrávání neskončilo, tak byl mrtvý. Proto ho vracím a hledám jiný. Docela rád bych za něj nedával moc peněz, ale v každém případě preferuji solidní kvalitu. Díky za případné rady |
Majkl315
Registrace: 2/2019 Příspěvků: 13 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: Jaký satelitní přijímač mám koupitTak Technisat Sonata za 25 tis. je asi fakt moc, ale mohl by vyhovovat treba Technisat ISIO STC 4K za 9 tis. Jedine omezeni, ze ma jen 1 CI slot, takze z DIGI nepujde nahravat a sledovat jiny porad, ale z DVBT2 to bude OK. Ale muze se u DVBS2 pouzit dodatecne dekodovani. Tj. nahravany porad z DIGI se pri sledovani dalsiho programu z jineho transp. nahraje dekodovane a odkoduje se potom pri vypnuti. Toto mam odzkouseno v pohode u starsiho modelu ISIO SC vcetne fungovani DIGI modulu. |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
RE: Jaký satelitní přijímač mám koupitOprava: pri dodatecnem dekodovani se program nahraje ZAKODOVANE a pak se muze dekodovat rucne anebo lepe po vypnuti pristroje. |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
mmiriboy@Současný nahrávání dvou programů z S/S2+T2 a ještě timeshift, resp. sledování jinýho záznamu z HDD.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Jaký satelitní přijímač mám koupitZgemma H7S je nejlepší řešení 2 x DVBS2 1 x DVBT2, 4 K HEVC , Enigma 2 , 1 x CI šachta cena cca 4600,-Kč |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
RE: Jaký satelitní přijímač mám koupitZatím moc díky. Dal jsem na radu a domluvil si návštěvu prodejce. ezmu s sebou modul s kartou a koukneme na to. Zatím všechno nasvědčuje tomu, že budeme zkoušet Octagon SF4008, Zgemmu H7S a Formuler F4 Turbo Combo. Pak napíšu jak jsem dopadl, aby případní další zájemci věděli. |
Majkl315
Registrace: 2/2019 Příspěvků: 13 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |