![]() |
|
Jak nás klamouMamku, důchodkyni mého kolegy, oklamali při nákupu Tv Chanjgsong šmejd,ani jeden tomu nerozumí, že umí T2, dokonce ani na UPC nepotřebuje kartu, což ani kolega nevěří,kupovala paní sama![]() ![]() |
lglb
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 723 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
RE: Jak nás klamouTak když pošle kolega důchodkyni která tomu vůbec nerozumí kupovat televizi samotnou tak se tak trochu nelze divit... |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: Jak nás klamouNějak se mě nechce věřit,že ještě prodávají tv bez T2.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 100 |
![]() |
|
RE: Jak nás klamouA pointa je v čem? Nebo co se vlastně řeší? Na UPC není potřeba nejenom karta pro cca 30 programů v DVB-T, ale ani tuner na DVB-T2. Pro placený programy je to něco jinýho, tam je potřeba DVB-C tuner a od UPC i CA modul s kartou.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Jak nás klamouSvět je stále složitější a lidé stále hloupější.Dají se snadno oblbnout, a to nejen s nákupem televizí, ale v mnohem vážnějších věcech. Jak z toho ven? Nevím, asi nijak. Hloupost ošetřit nejde. Vyčůranost - tak ta je součástí samotné podstaty lidství ( a přírody vůbec) - a vyčůránci budou hloupé lidi podvádět, kde budou umět, když už se ani Boha nebojí, není nic, co by je mohlo systematicky zastavit. Kdo chce mít práva - například být svobodný a rozhodovat se, musí unést odpovědnost. Například Changhong LED40E4000ST2 má DVB-T2 tuner, má i HEVC kodek, má i tuner C pro kabelovou televizi. Nekoupil bych si ani zadarmo, protože má již zastaralý LCD panel (lstivě podle Samsungu nazývaný LED), nicméně výše uvedené platí. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: Jak nás klamouNevím ani kde to koupila a jsem zvědavý jak se s nimi bude hádat, já taky narazil na levné StB1 za 500 a tohle byla tv za dvojku![]() |
lglb
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 723 |
![]() |
|
RE: Jak nás klamoustale nechapu co je napsane a precetl jsem to nekolikkrat a asi ani vickrat nepomohlo by.ja sem kupoval changhong pred rokem a pul a rozhodl jsem sam vzit tehdy kvuli vyhodne cene bez hevc. a dikybohu funguje vse tak jak ma, a jeste rok by melo to jit bez externiho tuneru i kdyz mne to stale laka si jej koupit. tak at daruje pani tu tv nekomu kdo zvladne zapinat tv i prijmac a ona si at koupi jinou tv. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
RE: Jak nás klamouAsi narazila na podavaca. Zákazník ma povedať co potrebuje a predavac ma vedieť technické veci, nie dochodca.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@AntonínKromě OLED jsou všechny panely LCD! Liší se podsvícením, čili ty nové jsou nesprávně nazývané LED podle typu podsvícení. CCFL podsvícení není potřeba zavrhovat. Měly je donedávna špičkové monitory, např. Barco, na grafických pracovištích, a panely s LED na ně dlouho neměly. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
@lglbProč si to sem napsal, tos přišel z hospody? Z toho není vůbec nic jasné. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
AntonínJako obyčejně hezky napsáno, vyčůranost beru jako přirozený vývoj a reakci na "budování lepších zítřků". Bohužel to špatné zůstalo...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
2konasAno, žádný z LCD panelů bych si nekoupil a nikomu nedoporučil, protože existuje OLED a dlaší lepší technologie zobrazení. Stejně tak bych si nekoupil třeba černobílou televizi s katodovou obrazovkou, přestože jsem se na ni koukal dvacet let nebo auto na dřevoplyn, přestože za války strejdům přestavěné auto jezdilo docela slušně.BTW. LCD panely byly hodně špatné celou dobu, jistě s výjimkou panelů s local dimming a RGB podsvícením. To i ještě o kousek starší plazmové obrazovky měly hezčí obraz. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
@AntonínSrovnávat plasmu s LCD samozřejmě nelze. Naštěstí vše směřuje lepším směrem, ať už OLED nebo mikroLed. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
@AntonínNemyslím, že lidí jsou hloupí, nikdo neví, ani nemůže vědět všechno. V dnešní době je potřebné, než si jdu něco takového koupit, tak si o tom něco nastudují, nebo si sebou vezmu někoho, kdo tomu rozumí. Spoléhat se na prodavače, že vám dobře poradí, je naivní. V dnešní spotřební době potřebuje prodavač prodat, zisk je přednější. Navíc hodně prodavačů nemá dost odborných vědomostí, aby vám dobře poradili. Neříkám, že nejsou i slušní prodejci, ale to jsou výjimky, s kterými jsem se ještě nesetkal. Teď si, ale představte, že by všichni tak nakupovali, jak jsem napsal, to by prodejci měli plné sklady neprodejných šmejdů a pak by jim možná došlo, že prodávat šmejdy se nevyplácí. |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
@vlcekNavic plati,že doma neni nikdo prorokem,tedy,že tomu prodavač rozumí,ale ty né.A soused si jde a koupí v K+B tv s Dvbt-2,ale bez codecu H265,přes tvoji dobrou a grátis radu-NEBRAT.To je k po...ní![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@korkoranO tom to je, dost lidí nakupuje tak, že se jím přístroj libí, ne co umí, ale že má třeba tu správnou barvu nebo velikost a hlavně dobrou cenu. No nekup to, když je ve slevě! |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
@vlcekVe velkých společnostech , pracuji v Mall.cz předtím Euronics a Kasa jsou mystery shopingy , takže se o zákazníka staráš , máš to za ty roky naučené a je jedno jestli je mladej nebo senior . Ona se péče vrací . Tak nevím , na elektronice je tak prd marže , že to neni o tom něco narvat.Jinak kluci děkuji za diskuzi,jsem hodně spokojenej s Philips 7303/12 ale jdu si tedy objednat oledku. |
bulon
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: Jak nás klamouStále se běžně nabízejí a prodávají televize a settopboxy s T2 bez HEVC. Některé jako výprodej. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Jak nás klamouTady v tom bordelu je možne všechno. |
emtech
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
@bulonŘada 7303 je sice 50Hz ale ten nový procesor tam odvádí hodně dobrou přáci......VA Direct Led ....Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Jak nás klamouCo je špatnýho na tom, že se prodávají televizory bez T2 a HEVC? Kdo má sat, kabel nebo IPTV příjem, tak je mu nějaký T2 s HEVC leda k prdu a bude i nadále.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@vlcekTakhle ženy nakupují auta,podle barvy a čalounu![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
@emtechnejen v našem bo..elu ale i v němcích před rokem byly TV bez HEVC![]() |
korkoran
![]() |
|
RE: Jak nás klamouChcel by som Oled TV koľko vydržia tie panely?VU+ UNO 4K, OpenPli 8.3, Oscam.Pozícia:23,5-19,2-16-13,0.TivúSat
|
Valto
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 338 |
![]() |
|
RE: Jak nás klamouPoldaS je lepší mít v tv podporu pozemního vyslání v případném výpadku satelitu či iptv. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Jak nás klamouNo nevím, ale že bych si kupoval 2 auta jenom proto, když jedno zdechne? Navíc to se dřív podělá televizor, než něco u SAT (tam připadá v úvahu jenom konvertor a ten mám za 2 stovky nahradní v regálu). Ale je fakt, že toto slýchám dost často, že má někdo potřebu si "zálohovat" příjem. Byť se pak ukáže, že to v reálu ani jednou za dlouhý roky nevyužil :-)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
![]() |