![]() |
|
Jak nás klamouMamku, důchodkyni mého kolegy, oklamali při nákupu Tv Chanjgsong šmejd,ani jeden tomu nerozumí, že umí T2, dokonce ani na UPC nepotřebuje kartu, což ani kolega nevěří,kupovala paní sama![]() ![]() |
lglb
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 723 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
RE: Jak nás klamouPoldaS aha tak, že výpadek satelitního či kabeloveho vysílání nehrozí. A jen pro informaci pozemní vysílání zatim nic nestojí. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Jak nás klamouTeda Poldo, za tohle by jsi měl brát prémie...Klobouk dolů, vynikající práce /ve vymývání mozgů/, nic ve zlým...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
satman1@Ale výpadek hrozí všude, je to jenom technika. Ovšem dublovat kvůli tomu všechno? Máš doma 2 automatický pračky, když se jedna vysype? Máš doma elektrocentrálu, když vypadne elektrika? Máš dvě manželky, když jedna nemůže? :-)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@PoldaSTakže konvertor dublovat můžeš,ale TV příjem ne?Tomu se říká dvojí metr![]() |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
@habr55oled803 dáváme k ní dron a tem mi sníží náklady![]() https://www.mall.cz/oled-tv/philips-55oled803?src=bestsellers |
bulon
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
jjery@Proč by se tomu mělo říkat dvojí metr? Konvertor stojí 2 stovky, zatímco tady byla řeč o novým televizoru, nehledě na anténní systém nutný k příjmu. Samozřejmě, že když to všechno někdo má, tak fajn. Ale extra se za tím honit, to smysl nedává. Aspoň teda mně ne.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Jak nás klamouNo vidíš, a jiným to smysl dává. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Jak nás klamouVšak já to nikomu neberu, ať si každej užije co je libo, klidně všechny dostupný příjmy co jsou, ať je to fest záloha :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@PoldaSno vidíš,zapoměl jsi na plynová auta,ty mají taky rezervu benzín a mám to nechat odmontovat,co myslíš??Za poslední měsíc moje žena přepínala nejméně 4-5x na pozemák,stačily jen sněhová oblaka a bylo po skylink muzice a to má Fúbu 85 dobře naštelovanou s nerez stavědly,kdežto Free sat mi šel při tom s NN 80.To víš svářečka,než ho vítr vodfouk![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@PoldaSDva tunery jsou dobré třeba na to, že s jednoho nahráváš a na druhý se díváš. Koupit si vědomě televizor bez DVBT-2, když ho používá jako monitor, je v pořádku, ale když si ho koupí nevědomě s tím, že nějaký HEVC existuje a prodavač ho zištně na to neupozorní, tak je to podle. |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
PoldaSPoldaS co to meleš ty jsi natvrdlej. Když bude mít výpadek třeba skylink, tak přepnu na pozemku. Ty ne tvůj tv to nepodporuje. Ty neprepnes, to je všechno. O to mě šlo. Čemu na tom nerozumíš. Není důvod vše kupovat 2krat 3krat. Kde ty na to chodíš. Cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha |
satman1
![]() |
|
RE: Jak nás klamoujako zaloha je to blbost,to bys musel mit všechno dvakrát namontovany a taky udrzovany,a to nemá smysl, něco jiného je to když mam zahranicni sat nebo iptv a k tomu T2 na cesky programy.!a urcite bych si nekoupil ani sat digi a k tomu trebars sat skylink |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@lglbZ jakého důvodu si šla paní důchodkyně koupit sama nový televizor ? Co jí přestalo v této chvíli fungovat ?Pak se nediv, že se celá diskuze zhroutí a opět se to změní v tlachání o ničem ... ![]() |
mamk
Registrace: 7/2013 Příspěvků: 213 |
![]() |
|
RE: Jak nás klamouKristián1 jestli to píšeš na mě tak nikdy jsem nic takového nenapsal. Proč bych to měl mít dvakrát. Já jen napsal k čemu je dobré když tv podporuje t2 cz. Mě stačí 1tv v ní karta skylink a t2. Řekni proč bych to měl zdvojovat. Kdyby nastal výpadek skylinku. Tak přepnu na pozemku. Je aspoň na co koukat. |
satman1
![]() |
|
@lglbJak víš že ji oklamali? Třeba to kupovala u PoldyS a ten dobře ví, že T2 je naprosto zbytečný, SAT v TV není dobré řešení a při další návštěvě v prodejně ji prodá Technisat Sonata 1.![]() |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 049 |
![]() |
|
@RAFI007Technisat Sonata 1 jí neprodá, ale v zájmu trvalého měsíčního příjmu jí přístroj pronajme za dvě krabičky cigaret nebo dvě točená piva měsíčně, tímto způsobem se totiž dá zaplatit i SERPO. A kdo nemá na SERPO, tak nemá ani na elektriku, tím pádem nemá smysl kupovat ani TV Changhong ani Technisat Sonata 1.![]() ![]() ![]() ![]() |
mamk
Registrace: 7/2013 Příspěvků: 213 |
![]() |
|
@satman1nebylo to na nikoho konkretne mirene pouze obecne |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Jak nás klamouTak jo![]() |
satman1
![]() |
|
RE: Jak nás klamouCelý rok se dívám na programy ze Skylinku a jestli byl výpadek pár minut v létě, tak to je max. co jsem registroval. Takže kvůli tomu se určitě nebudu zabývat nějakým pozemákem. Jestli máš výpadky častější, tak si oprav ty krámy, na který to přijímáš. A mamánek nahoře ti může pomáhat, když je tak chytrej :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Jak nás klamouNo nie je pekne ked socka zo skylink srotom a smart programom zavisla na 12 striebornych ide niekomu pisat ze ma kram a ze je mamanek ? Kde si bol "Sonata" ked boh rozdaval rozum ?![]() ![]() Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: Jak nás klamouProč tady popisuješ sám sebe? Narcismus? :-)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@PoldaSTo máš dobrý, že ti sat v létě vypadnul jen na pár minut. U nás jsou v létě silné přívalové deště několikrát do týdne. A v extrémním případě je výpadek sat klidně i 10 minut, než se to přežene. Takže mám zálohu DVB-T/T2 + internetovou televizi.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
@PoldaSJá preferuji více zdrojů,je to jen technika a ta se může občas pokazit a jinak sat přístroje kopuji vždy komba a tv s všemi tunery S,T2,C a internet,ale záleží na každém co chce. |
kolík
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 527 |
![]() |
|
RE: Jak nás klamouPoldaS ty jsi truhlík. K tomu více nemám. Co ti říká sníh. Trulo. |
satman1
![]() |
|
@satman1Polda má od skylinku protekční,vytápěnou![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
![]() |