Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

Jak nás klamou

Mamku, důchodkyni mého kolegy, oklamali při nákupu Tv Chanjgsong šmejd,ani jeden tomu nerozumí, že umí T2, dokonce ani na UPC nepotřebuje kartu, což ani kolega nevěří,kupovala paní sama :fuming: :fuming:

lglb
Registrace: 9/2017
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jak nás klamou

PoldaS aha tak, že výpadek satelitního či kabeloveho vysílání nehrozí. A jen pro informaci pozemní vysílání zatim nic nestojí.

satman1
Registrace: 9/2010

Teda Poldo, za tohle by jsi měl brát prémie...Klobouk dolů, vynikající práce /ve vymývání mozgů/, nic ve zlým...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

satman1@

Ale výpadek hrozí všude, je to jenom technika. Ovšem dublovat kvůli tomu všechno? Máš doma 2 automatický pračky, když se jedna vysype? Máš doma elektrocentrálu, když vypadne elektrika? Máš dvě manželky, když jedna nemůže? :-)

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

@PoldaS

Takže konvertor dublovat můžeš,ale TV příjem ne?Tomu se říká dvojí metr :)))

jjery
Registrace: 12/2012

@habr

55oled803 dáváme k ní dron a tem mi sníží náklady :)))

https://www.mall.cz/oled-tv/philips-55oled803?src=bestsellers

bulon
Registrace: 6/2009

jjery@

Proč by se tomu mělo říkat dvojí metr? Konvertor stojí 2 stovky, zatímco tady byla řeč o novým televizoru, nehledě na anténní systém nutný k příjmu. Samozřejmě, že když to všechno někdo má, tak fajn. Ale extra se za tím honit, to smysl nedává. Aspoň teda mně ne.

PoldaS

No vidíš, a jiným to smysl dává.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Však já to nikomu neberu, ať si každej užije co je libo, klidně všechny dostupný příjmy co jsou, ať je to fest záloha :D

PoldaS

@PoldaS

no vidíš,zapoměl jsi na plynová auta,ty mají taky rezervu benzín a mám to nechat odmontovat,co myslíš??Za poslední měsíc moje žena přepínala nejméně 4-5x na pozemák,stačily jen sněhová oblaka a bylo po skylink muzice a to má Fúbu 85 dobře naštelovanou s nerez stavědly,kdežto Free sat mi šel při tom s NN 80.To víš svářečka,než ho vítr vodfouk :laughing: :laughing:

korkoran
Registrace: 10/2006

@PoldaS

Dva tunery jsou dobré třeba na to, že s jednoho nahráváš a na druhý se díváš. Koupit si vědomě televizor bez DVBT-2, když ho používá jako monitor, je v pořádku, ale když si ho koupí nevědomě s tím, že nějaký HEVC existuje a prodavač ho zištně na to neupozorní, tak je to podle.

vlcek
Registrace: 1/2009

PoldaS

PoldaS co to meleš ty jsi natvrdlej. Když bude mít výpadek třeba skylink, tak přepnu na pozemku. Ty ne tvůj tv to nepodporuje. Ty neprepnes, to je všechno. O to mě šlo. Čemu na tom nerozumíš. Není důvod vše kupovat 2krat 3krat. Kde ty na to chodíš. Cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha cha

satman1

jako zaloha je to blbost,to bys musel mit všechno dvakrát namontovany a taky udrzovany,a to nemá smysl, něco jiného je to když mam zahranicni sat nebo iptv a k tomu T2 na cesky programy.!
a urcite bych si nekoupil ani sat digi a k tomu trebars sat skylink

kristian1
Registrace: 7/2016

@lglb

Z jakého důvodu si šla paní důchodkyně koupit sama nový televizor ? Co jí přestalo v této chvíli fungovat ?
Pak se nediv, že se celá diskuze zhroutí a opět se to změní v tlachání o ničem ... :lookaround:

mamk
Registrace: 7/2013

Kristián1 jestli to píšeš na mě tak nikdy jsem nic takového nenapsal. Proč bych to měl mít dvakrát. Já jen napsal k čemu je dobré když tv podporuje t2 cz. Mě stačí 1tv v ní karta skylink a t2. Řekni proč bych to měl zdvojovat. Kdyby nastal výpadek skylinku. Tak přepnu na pozemku. Je aspoň na co koukat.

satman1

@lglb

Jak víš že ji oklamali? Třeba to kupovala u PoldyS a ten dobře ví, že T2 je naprosto zbytečný, SAT v TV není dobré řešení a při další návštěvě v prodejně ji prodá Technisat Sonata 1. :)))

RAFI007
Registrace: 1/2006

@RAFI007

Technisat Sonata 1 jí neprodá, ale v zájmu trvalého měsíčního příjmu jí přístroj pronajme za dvě krabičky cigaret nebo dvě točená piva měsíčně, tímto způsobem se totiž dá zaplatit i SERPO. A kdo nemá na SERPO, tak nemá ani na elektriku, tím pádem nemá smysl kupovat ani TV Changhong ani Technisat Sonata 1. :))) :))) :))) :)))

mamk
Registrace: 7/2013

@satman1

nebylo to na nikoho konkretne mirene pouze obecne

kristian1
Registrace: 7/2016

Tak jo :)))

satman1

Celý rok se dívám na programy ze Skylinku a jestli byl výpadek pár minut v létě, tak to je max. co jsem registroval. Takže kvůli tomu se určitě nebudu zabývat nějakým pozemákem. Jestli máš výpadky častější, tak si oprav ty krámy, na který to přijímáš. A mamánek nahoře ti může pomáhat, když je tak chytrej :D

PoldaS

No nie je pekne ked socka zo skylink srotom a smart programom zavisla na 12 striebornych ide niekomu pisat ze ma kram a ze je mamanek ? Kde si bol "Sonata" ked boh rozdaval rozum ? :laughing: :laughing:

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

Proč tady popisuješ sám sebe? Narcismus? :-)

PoldaS

@PoldaS

To máš dobrý, že ti sat v létě vypadnul jen na pár minut. U nás jsou v létě silné přívalové deště několikrát do týdne. A v extrémním případě je výpadek sat klidně i 10 minut, než se to přežene. Takže mám zálohu DVB-T/T2 + internetovou televizi.

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

@PoldaS

Já preferuji více zdrojů,je to jen technika a ta se může občas pokazit a jinak sat přístroje kopuji vždy komba a tv s všemi tunery S,T2,C a internet,ale záleží na každém co chce.

kolík
Registrace: 9/2012

PoldaS ty jsi truhlík. K tomu více nemám. Co ti říká sníh. Trulo.

satman1

@satman1

Polda má od skylinku protekční,vytápěnou :laughing: :laughing:

korkoran
Registrace: 10/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra