Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

Evolveo Omega T2

Prosím Změnit pořadí kanálů
Právě jsem zakoupil Evolve0 Omega T2 rodičům Vše jde OK , Mají ještě starou tv bez HDMI . Naladil jsem to automaticky . všechny programy a vše je OK I OBRAZ . Prosím nějak tomu nerozumím jak to seřadit mají ČT 1 na 64 kanálu a tátovy to vadí . Jak mohu prosím seřadit kanály který mám naladěný dle mých požadavků . Rovněž aby byly tak seřazeny v přečíslovaném pořádku i v EPG a v Oblíbených. Prosím také, jak mám přepínat mezi Oblíbené 1 , Oblíbené 2 a kde je vlastně najdu na co mám mačknout , STÁLE TAM MÁM VŠECHNY programy i když je zaškrtnu , podle návodu to nějak mi nejde asi to dělám špatně . V návodu jsem nenašel na co mám kliknout aby se dostal do FAV. 1-4 . PROSÍM O RADU . Zde bylo téma a je zamčený nevěděl jsem kam to mám napsat.

amater3389
Registrace: 7/2012
Odpověď v diskusním vlákně

@amater3389

Nebude to lehké,ale vše najdeš přímo na obrazovce.jen číst.Já mám jen
3,Onleny,stronga,Maxxo a všechny i z číny mají poznámky na obrazovce při nastavování a pro zákroky používají barevné tlačítka na dálkáči pro posun,mazání atd.vidíš pokyny na obrazovce v jednotlivých barevných kolečkách.Když začneš s nastavováním,tak hned v první nebo druhé pozici je potřeba vypnout LTC-to dělá ten maglais v neustálém přestěhování tvých pozic v seznamu při každém vypnutí,k zlosti

korkoran
Registrace: 10/2006

RE: Evolveo Omega T2

Oblíbené neumím, jen jwmiseřadil všchn kanál - v menu správu kanálů, vybraný k přemístění ok, začne blikat, šipkami ho převeďte kam xhxete. Uložení je Exitem, stejně jako třeba při programování pořadů.

stippy
Registrace: 2/2014

Co jsem to napsal? Omluva za překlepy.

stippy
Registrace: 2/2014

moc děkuji za ochotu nějak to vykouzlím na něco už jsem přišel . Jinak běží velmi dobře vyskoušeno na více tv jak na modernějších , tak i starých TV jako TESLA se skartem na kterou je určen . Přepíná rychle , nehřeje se a i signál chytá dobře na 130 km od vysílače , atd. potřebuji to jen na přepínání programů mamince 85 let . Já MUSÍM DÁT MENU pak najít Správce kanálu n ( tam jsem to nečekal že to tam bude ) najít stanici , mačknout červený tlačítko ,pak OK ŠIPKAMA DÁT NA MÍSTO kam chci pak OK hrůza a já na to nemohl přijít . Musel jsem podle tebe vypnout LTC jinak to nefunguje . Děkuji R^

amater3389
Registrace: 7/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra