Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Magio Sat

Magio GO zkusenosti

Prestehoval jsem se a domaci mi nedovoli zamontovat satelitni talir, takze hodlam poresit TV pres net. Vybral jsem si Magio GO (koukam hlavne na sport, zbytek mi obstara DVB-T) a mam par dotazu - na infolinku Magia nevolam, nebot dat jim sve kontaktni udaje, tak se jich nezbavim....

1. Pisou ze sluzba je dostupna i EU, takze predpokladam i v CR. Je mozno se registrovat i jako obcan SR? (prinejhorsim nejaky kamarad z SK jako "Bily kun" se najde)

2. Vsechny sportovni programy pisou ze maji v HD. Jedna se o Full HD, tzn 1920x1080 nebo 1280x720? Sleduju na FHD plazme Panasonic 42 palcu.

3. Libi se mi zde na titulce predstaveny IPTV Android prijimac Formuler Z8 4K, predpokladam dobre ze po stazeni aplikace Magia mi bude vse bezet v nem?

Diky

michalnew
Registrace: 3/2019
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Magio GO zkusenosti

Mne Magio Go šlapalo bez problémov v Smartfone, PC a tablete. Určite lepšie ako Digi Go. Ako prišli o Ligu majstrov tak som to zrušil.

masto
Registrace: 9/2006

@michalnew

A čo O2 TV?

Dzordzo
Registrace: 8/2007

@masto

jo, to mas pravdu. Ceske Digi nema LM. Je to Full HD?

michalnew

@Dzordzo

O2 jako sluzba OK, ale nemaji prava na narodni fotbalove ligy vyjma te nasi

michalnew

magio ide aj full HD, je to kvalitnejšie ako Sky link live

masto
Registrace: 9/2006

@michalnew

Na Android TV to sice nainstalujes (v obchode v android tv ju nenajdes, musis instalovat pomocou stiahnuteho APK suboru), ale kedze to nie je Android TV appka, ale appka pre mobil/tablet s klasickym android, tak ju musis ovladat nejakou air mysou. Bez nej sa to ovladat neda. Android TV appku slubuju uz dlho, ale zatial nie je.

radolaco
Registrace: 2/2010

@radolaco

Dobře, v nejhorším koupím ten jejich box... v tom pripade mam komfort ovladani plný, tzn dálkovým ovladačem ne?

michalnew

@michalnew

Myslím že full hd jen přes ten jejich box, přes apk to pojede 720p. Aspoň o2 to tak má, ten rozdíl v obrazu je obrovský...

Zemak
Registrace: 9/2016

@Zemak

70 EUR za krabicku neni moc... ted jeste zda mi to daji normalne na moji obcanku kdyz jsem Cech

michalnew

Full HD to určite nieje!!magiogo má Telekom len ako doplnkovu službu..unich je priorita Satelitná tv a tv cez optiku(kábel)...vela financií do magiogo zatial neinvestovali aj ked musim priznat,že za posledny rok sa zlepšili!!lebo pridali vela programov do HD čo v minulosti nebolo a popridávali aj vela novych programov,ale aj napriek tomu to vidím ako vybornu službu,lebo za 6 eur mesačne máš 50 programov medzi ktorymi su aj digisport 1-10 a práve pre tieto programy vela ludi magiogo má...na jeden učet sa môžu prihlasit až 4 rôzni ludia..službu mozes vyuzivat na tablete,mobile,PC ale aj TV vdaka ich boxu (mám ho doma)... dokonca si tu službu nemusiš ani kupovat ak by si bol trocha šikovny,tak vies ziskat od niekoho bud zadarmo alebo za maly poplatok jeho prihlasovacie udaje,lebo vela ludí má magiogo zadarmo! lebo ludia,ktorí maju Magio cez sat,tak maju magiogo zadarmo...aj ja osobne som porozdával vela učtov..aj vela čechom..čiže sa nemusiš báť,že ti to nepôjde...ak chceš napíš mi správu a dám aj tebe učet,ale len taký kde ti pôjdu len základne programy (digisporty nie) ale aspon si môžeš vyskušat a pozriet ako tá služba vyzerá a aku maju programy kvalitu,ale ako som písal službu maju skôr ako doplnkovu a ludia to využivaju hlavne na mobile alebo PC...ak to chceš na TV,tak ine služby maju asi lepšiu kvalitu,ale samozrejme nieje to nič hrozné..ja mám doma magiogo box a pozeram občas digisporty cez ten box cize cez magiogobox a nestažujem si..ako som pisal za 6 eur mesacne mat 50 programov medzi ktorymi su aj digisporty nieje zlé..a ako som pisal nemusis to ani mat za 6 eur...staci ked si najdes nieoho,kto už ten učet má alebo si najdi kamarata,ktory bude platit s tebou jeden ucet..cize to budes mat za 3 eura mesacne

jožko
Registrace: 7/2016

Vo veľmi vysokej kvalite Magio Go ide aj v lacnom android boxe s 2 Gb RAMkou.

Karner
Registrace: 3/2010

@jožko

OK, ja bych Ti napsal ale v v nastaveni SZ mam volbu ktera nejde zmenit na "SZ povoleny"

michalnew

@jožko

A pokud bych mel ucet napul s nekym... tak tech nekolik lidi muze byt z ruznych IP a zaroven v provozu? Nebloknou to?

michalnew

@michalnew

až 4 rôzni ludia možu byt prihlasení na jeden ucet! áno až 4 rôzne ipečky naraz...čiže jožko v bratislave,ferko v košiciach,petr v prahe a honza v ostrave môžu naraz pozerat magiogo cez jeden učet..a ano sorry nevšimol som si,ze nemas aktivovane PM..cize ak niekedy budes mat,tak mi napis spravu a dám ti prihlasovacie udaje a môzes si pozriet ako vyzera kvalita obrazu

jožko

@jožko

Diky, ozvu se R^

michalnew

Magiogo box je už rok vypredaný,zatiaľ sa nový nedá kúpiť.Urobili aj určité rezy do softvéru,aspoň u mňa sa už nedá zrkadliť na TV.Na plazme mám lepší obraz ako na UHD.Na android TV je ovládanie komplikované /nutná myška/.Rozhoduje aj kvalita netu.Nemusíš kupovať ani žiadny box ale ísť z NB cez chrome káblom do TV. Ale zase problém s komfortom ovládania.

VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium

Nalimm
Registrace: 1/2006

@Nalimm

myslel jsem ze muj Android Box plus stazena SW Magio je totez jako jejich Magio Box... ovladat to nejde pres DO, kdyz mam svuj pristroj plus aplikaci?

michalnew

Mam MG uz 4 roky,na maly tablet,tel.OK , na TV 37"nepozeratelne hlavne sporty,ich smejd sem vracel,bez mysi nic neprepnes na app.ES android 8.0 -DS trhaji,ostatni je pozeratelne :(((

matino300
Registrace: 5/2012

Môže to ísť a nemusí.Sú tam obmedzenia.Riešenie pokus-omyl je drahé.

Nalimm

martino300

Ich box funguje bez problémov,ovládanie tak isto.Na plazme 46" v pohode.

Nalimm

@matino300

Mne na plazme Panasonic Magio Go športy idú na neroznanie od športu vysielaného v DVBT. Žiadne mazanice, žiadne sekanie. Panák to jednoducho vie kvalitne zobraziť.

Karner
Registrace: 3/2010

to:Nalimm - ich box je smejd ,nejde ti to nahodou 4K na tej 46" ? :)))
asi sem zvyknutej na inu kvalitu obrazu ako ty .

to:mam LED samsunt rady 6700,37",Xiaomi Mi Tv Box S EU,MGio cez ES,8.0android ,seka mi to iba DS fotbal ,tenis ide normalne,ostatne kanali OK,skusal som prepnut 1080i,1080p,50Hz,60Hz,100Hz v boxe aj TV,cista hruza,to iste se opakuje kdys to poslu pres chromcast z laptopu na mix-box,
4K video OK,hbo go OK,SL live OK ,pouze MGio na nic
:-/

matino300
Registrace: 5/2012

martin300

Nerozumieme si.Mne išlo o to ovládanie magiogo boxu.Ale ty ho vlastne nemáš.Tam je hlavný problém.On je postavený čisto a presne na príjem magiogo.UHD mám 139 cm a plazmu 106 cm.Ku SL sa magiogo rovnať nemôže.Aj keď zrkadlím SL na UHD tak je to vyššia kvalita ako z magiogo boxu cez HD kabel.Ale na plazme tieto rozdiely skoro zanikajú.Nastavenia v neoriginálnych boxoch ti nič nepomôžu.Tiež som sa rozhodoval medzi jednoúčelovým originálom Magiogo,alebo otvoreným androidom z netu.Ale rozhodol som sa správne pre ich originál a nemám s ničím žiadny problém.

Nalimm

@Nalimm

jemu to nevysvetliš..aj minule tu stále písal to iste,že jemu to pri futbale seká,že ich box je šmejd atď atď..otázka znie má vôbec ten box doma?..možno má vážne také skusenosti,ktore mu ja neberiem,ale on nevie asi prijat skuseností inych ludí?už som to tu aj ja asi 100 krát napisal,že mám magiogobox už 2 roky..každy vikend ho pouzivam,lebo pozeram futbale na digisportoch..ovládanie je uplne normálne..kvalita obrazu je uplne normálna..žiadne sekanie obrazu nemám!kludne môžem spravit video,keby mal niekto zaujem...predsa,keby to bolo také zlé,tak 2 roky to nepouživam a nesledujem..nie?ako som už vela krát napisal za 6 eur,kde máš 50 programov medzi ktorymi aj digispoty1-10 je tá služba velmi pozitívna..dokonca ani 6 eur nemusiš platit..ak máš od telekomu nejaku TV,tak máš magiogo zadarmo alebo stačí,ked si najdes niekoho,kto má od telekomu nejaku tv službu a dá ti svoje prihlasovacie udaje na magiogo a máš to zadarmo..

jožko

ale samozrejme ja píšem len o použivaní služby cez ich magiogo box! lebo vy tu vela krát spomínate použivanie magiogo cez nejaké iné činske android boxy,ale prepojenie z PC na TV cez chromcast atd atd..čiže áno,tam môžu byt problemy...vela krát som na rôznych forach tiež čítal nazory od ludí,že maju zlé ovládanie aplikacie alebo slabu kvalitu obrazu alebo im niečo sekalo atd atd..ja píšem o využivani magiogo na TV cez ich magiogobox,že žiadny problem nemám...žiadne sekanie obrazu,žiadny zlé ovládanie aplikacie..žiadna zlá kvalita obrazu atd..a v podstate to mám všetko zadarmo,lebo mám magio aj cez optiku..dedo má Magio cez sat..kamarati maju magio cez sat..čiže ja tych učtov mám viacero

jožko
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra