Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Magio Sat

Magio GO zkusenosti

Prestehoval jsem se a domaci mi nedovoli zamontovat satelitni talir, takze hodlam poresit TV pres net. Vybral jsem si Magio GO (koukam hlavne na sport, zbytek mi obstara DVB-T) a mam par dotazu - na infolinku Magia nevolam, nebot dat jim sve kontaktni udaje, tak se jich nezbavim....

1. Pisou ze sluzba je dostupna i EU, takze predpokladam i v CR. Je mozno se registrovat i jako obcan SR? (prinejhorsim nejaky kamarad z SK jako "Bily kun" se najde)

2. Vsechny sportovni programy pisou ze maji v HD. Jedna se o Full HD, tzn 1920x1080 nebo 1280x720? Sleduju na FHD plazme Panasonic 42 palcu.

3. Libi se mi zde na titulce predstaveny IPTV Android prijimac Formuler Z8 4K, predpokladam dobre ze po stazeni aplikace Magia mi bude vse bezet v nem?

Diky

michalnew
Registrace: 3/2019
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Magio GO zkusenosti

OK jozko mozno ti to ide dobre,mal som doma na skusku 2 MBox a oba som vratil,bolo na zacoatku ked este nevysielali pseudo-hd,je mozne ze sa to od v tedy zmenilo, ja som pisal osobnu skusenost s MBox, to video by som si rad pozrel z DS ako to vyzera dik

matino300
Registrace: 5/2012

To je škoda že si ho vrátil,dnes už idú okolo 100 Eur.

VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium

Nalimm
Registrace: 1/2006

Ja mám lacný čínsky tv box X96 mini a všetky programy Magio Go idú v pohode. Pozerám denne vo vysokej kvalite a žiadne problémy. Veľa záleží aj od internetu, či má stabilnú rýchlosť a nekolíše.

Karner
Registrace: 3/2010

Len si ho musel trocha upraviť.

Nalimm

@Karner

A jak to ovládáš? Podle kolegů dálkáčem ne....

Jinak je zarazejici, ze Magio prodava sluzbu GO ale boxy k nemu fakticky nemaji

michalnew

@michalnew

Box ovládam s Do a air myšou, hoci na ovládači mám aj malú myšku. Samostatnou to ide rýchlejšie. Mne tv box v minulosti ponúkli, keď som chcel zľavnený za 30 €. Ten mi ale odmietli. Drahší za 70 € som nezobral, lebo som spokojný s číňanom. Má procesor amlogic a ide perfektne. V Telekome chceli, aby som si objednal ešte nejakú službu, vtedy mi ho za 30 éček vraj predajú. Nestačilo im, že celá rodina má od nich telefónne paušály a telefóny. Inak na ich tv box vraj nie je možné nič ainštalovať - žiadnu apku, čo asi málokoho poteší.

Karner

Za 30 Eur bol s viazanosťou na 24 mesiacov.Ja som vzal za 70 Eur a môžem skončiť kedy chcem a znova začať kedy chcem.Uvidím aké práva teraz DS nakúpia.Ovládanie je luxusné.

Nalimm

@Nalimm

Môžeš do tv boxu nainštalovať aj apku Google alebo Chrome?

Karner

Menu neumožňuje žiadne sťahovnie.Aj aktualízacia prebieha len automaticky.Podľa mňa ich biznis plán bol takýto: ponúknime zákazníkovi box za 70 Eur na druhú až piatu TV v domácnosti.Zákazníci magio TV majú totiž ďalšie 4 účty zadarmo.
Takže 5 TV za jednú cenu.Alebo má účet od kamaráta.Ale keď chcú nového zákazníka na 24 mesiacov,tak ho nalákajú na lacnejší magiogo box za 30 Eur.A ten má potom ešte možnosť si dokúpiť ďalšie 3 magiogo boxy.Za jednu cenu /6 Eur/tak má náplň na 4 TV.
Teraz to už asi neplatí,predali ich už možno 200 000.
Karner kúpil box drahšie ako mu núkal Telekom /30 Eur/ a ešte musí používať myšku.Na pluginy v E2 nemá žiadny android,takže toto je zbytočné riešiť.

Nalimm

@Karner

Znamena to, ze komfort ovladani Magio GO u Tvebo boxu neni takovy jako je clovek zvykly, tzn s DO sipkami atd?

michalnew

@Karner

Nedá sa. Aj USB port je zablokovaný na pozretie filmu na USB kľúči (resp. HDD) Magio Go TV box slúži výhradne na pozeranie ich ponuky vo vyhovujúcej kvalite (Už je tam toho dosť HD a aj archív človek často využije) Som spokojný. Mám to zadarmo ku Magio IPTV.

Richard21
Registrace: 9/2009

Mám možnost koupit

...Eachlink H6 mini tv box... za 1300 i s poštou. Dobrá volba? Podle mě ano

michalnew

@michalnew

Mágio Go apka od Telekomu nie je veľmi spoľahlivá. Skúšal som to na Formuleri Z7+. Vypísalo nepodporované zariadenie a koniec. HBO Go apka tam funguje spoľahlivo.

Richard21
Registrace: 9/2009

Kúpi perfektný android TV box,stiahne apku a tma.Pokus omyl a je zrazu na 100 Eurách. :))

Nalimm

@Richard21

Ak ti Magio Go napíše, že máš nepodporované zariadenie, ide rootnutý box. Ty si stiahneš Unroot, zbavíš ho rootu a je vymaľované. Osvedčené sú boxy s procesorom amlogic 905 W a vyššie.

Karner

No nic...

...jak to tak čtu, tak Magio nebude to pravé. Je zarazejici, jak poskytovatele proste NECHTEJI, aby si je zakaznik, ktery CHCE ZAPLATIT legalni sluzbu predplatil....

michalnew

Android TV

Koukal jsem na Youtube na recenze techto prijimacu. proboha, na tom nekdo sleduje TV? Nez se od zapnuti pristroje proklikam k danemu programu tak skonci! Jsem byl toho dojmu ze je ovladani tak primocare jako ovladani satelitu, tzn zapnu pristroj a mam hned seznam stanic, najedu sipkou, dam OK a koukam... hledani nahranych poradu je v Android boxech jeste slozitejsi, u linux boxu zmacknu na DO tlacitko a jsem v seznamu nahravek.

michalnew

@michalnew

Vraj je problém získať Mágio Go? Potom to asi svedčí o tom, že je on enormný záujem. Ak chceš mať komfortné ovládanie, kúp si ich box za 70 éčiek. Neverím, že ti ho nepredajú, ak si objednáš ich službu. Problém je ale v tom, že v Česku sa asi objednať nedá.

Karner

@Karner

Vzdyt na jejich strankach pisou ze box neni skladem. Jinak by to bylo reseni. To ze maji box uzavreny pro dalsi veci je jen ku prospechu veci. Mohu tam napsat mejl, samozrejme pokud by box meli, tak jako "bileho kone" kamarada z SK mam. To je to posledni. Jdu jim napsat

michalnew

@michalnew

Ak box nemajú, kúp si za 30 € na Bazoši X96 mini, ten mám overený. Aj tak budeš potrebovať viac tv boxov, keď si objednáš Magio Go. Máš predsa viac televízorov.

Karner

@Karner

jenže pokud jej jednoduše neovládnu Dálkáčem tak jak jsem zvyklý, nemá to pro mě smysl. Chchci si zachovat určitou úroveň, pod kterou jít nechci.

michalnew

Chcel som si pred 2 mesiacmi dokúpiť ešte jeden kus a predajca mi povedal,že on sám na neho čaká už pol roka .

Nalimm

@Nalimm

napsal jsem na Telekom dotaz stran boxu

michalnew

@michalnew

Ovládanie tv boxu myšou je otázka zvyku. Prvý deď sa ti to bude zdať čudné, ale neskôr ti myška nebude robiť problém. Je rýchla a množstvo tv kanálov a príjem na štyroch tv to vykompenzuje.

Karner

Odepsali mi....

z Telekomu SK s tim, ze mi klidne sluzbu prodaji pokud si prijedu na jejich pobocku v SK (nemam problem) a ze cekaji na "box 2 generace", ktery bude v Q2 tohoto roku.... aha, to je uz ted :-)

michalnew
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra