Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Kvalita HD programov

Dobrý večer chcem sa poradiť.Končí nám servisné skylink digital teraz 20.4.Pozorujeme že ten obraz na hd programoch na niektorých kanáloch už nie je ako pred piatimi rokmi keď sme si zakúpili skylink kartu.Chceli by sme sa informovať ktorý provider ponúka lepší obraz ako skylink?Potrebujeme len základ
programov ako je na digital skylink.Keď aj drahší balík len nech je to obrazove na úrovni,lebo niektoré hd stanice sú proti na 19.2 astre v sd v lepšej kvalite.

bukovinka
Registrace: 2/2019
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

Pan Majster Bukovinka

Vzhledem k Vašemu vláknu tipují věk 10 - 15 Let. Já nemám ani 50 let a vážím si Skylinku.
Větší Bioptrie a nebo vyhodit televizi z okna. To Vám doporučuji.

Vu+ Solo4K, Vu+ Ultimo 4K

nováček
Registrace: 12/2018

@nováček

Tak si ho váž, nikto ti to neberie. Každý si môže slobodne povedať svoj názor. Príjemný zážitok.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

RE: Kvalita HD programov

u nás v domě právě kopají do zdí, upc kabel, tak jsem zvědavej s jakou příjdou nabídkou, mám o2 + skyL za 1090kč/měs.

sat1guru
Registrace: 2/2016

@ novaček

Podľa vás útočím na skylink?Prečitajte si čo som prezentoval vyšie treba čítať a potom (urážať)!! Rv

bukovinka
Registrace: 2/2019

@nováček

To já si Skylinku nevážím, ale už nemám jakoukoliv chuť to tady ventilovat.
K završení mého odporu posloužila zdejší diskuze "Přeladění u Skylinku = Zhoršení obrazové kvality."
Užijte si příští týden mazanice na HBO3, minimalně tak jako já předchozích sedm týdnů kdy seriál Hra o trůny opakovali.V následujícím týdnu jej reprízují každý den jednu řadu.
Kdybych napsal, že obrázek u HBO HD mají jak víno,tak by to byla pravda,ale bohužel pouze včera na Apríla.

navi2
Registrace: 5/2017

sat1guru

Odhadnout se dá jen těžko.... ale mám 150net za 250,- a zadarmo základní nabídku Tv jako rezervu při bouřce ;-)

minestra
Registrace: 4/2009

RE: Kvalita HD programov

Ako tu uz bolo pisane, napr. STV a CT maju najlepsiu kvalitu tie od Telekomu (DIGI SK, Magio Sat) a totalne najlepsie su na Magio Optike (STV 1,2 Optik a CT 1,2 Optik). Skylink a FreeSat to je takmer rovnake, mozno pri rychlych scenach je FreeSat o vlas lepsi. Skylink je tym padom najhorsi, ale tento dojem mam az posledny mesiac, predtym to na Skylinku bolo viditelne lepsie. Nieco museli za posledny mesiac upravit. Vidno to velmi napr. pri hokeji.

To ze za kvalitu moze televizia je nezmysel, signal z Televizie ked pride, kazdy provider si na to da vlastne kodovanie a upravi si bitrate (napr. niekto ma dynamicky, niekto staticky, niekto ma Mpeg, niekto H.264). STV cez optiku ma obraz uplne inde, takze z televizie to pride k providerovi ovela lepsie ako to ten vysiela na na svojom TP.

Billysk
Registrace: 4/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra