![]() |
|
VU+ ZERO 4K nedekóduje programy z 19,2Zdravím ve fóru, rozšířil jsem programový balíček u Skylinku a vyskytl se problém. ZERO 4K, VTI 14.0.02, CI+ modul + karta)čisté irdeto). Programy z 23,5 bez problému ale z 19,2 NEDEKÓDUJE...signál/odstup 99/99 procent...volné bez problému i 4K. Zkoušel jsem znovu naladit...poslat zápisy...ale třeba skupina kanálů MTV-tma, ale CI modul nehlásí nic -jenom tma. Poradí někdo?.Děkuji. |
Pawwlyk65
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
RE: VU+ ZERO 4K nedekóduje programy z 19,2Jen pro kontrolu - některé image mají možnost nastavení CI modulu na dekódování konkrétní skupiny programů - buď podle caid, operátora a nebo družice. Mrkni do nastavení, Common Interface a nastavení CI. Pokud bude prázdno, je to v pořádku a problém bude jinde.koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 438 |
![]() |
|
RE: VU+ ZERO 4K nedekóduje programy z 19,21. podívej se na to, jaký máš zaplacený paket (v základu na 19e myslím MTV programy vůbec nejsou)2. podívej se na skylink.cz, které vůbec hrají, myslím, že je to jenom MTV DE, MTV dance a MTV Rock, |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: VU+ ZERO 4K nedekóduje programy z 19,2Od balíčku multi hrají MTV hits,MTV dance,MTV rocks,VH1 a VH1 Classic a samozřejmě MTV Europe ale ta je na 23,5.![]() |
Paja
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 183 |
![]() |
|
RE: VU+ ZERO 4K nedekóduje programy z 19,2zaplaceno mám![]() problém byl v nastavení CI modulu, kam jsem musel, jak psal Diaboltp, ručně doházet jednotlivé programy... |
Pawwlyk65
![]() |
|
RE: VU+ ZERO 4K nedekóduje programy z 19,2Když nejsi tak "tupej", proč jsi nenapsal, jaké máš na kartě oprávnění a které přesně kanály ti nehrají? |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: VU+ ZERO 4K nedekóduje programy z 19,2Problém je díky "Diaboltp" vyřešen - ještě jednou děkuji. Nerad bych , aby se tu rozjelo flame, ale "rozšířil jsem si balíček" a nehraje mi "skupina kanálů MTV" je snad dostačující(a i trochu česky)...takže 5 hudebních kanálů - to mě zajímá, 2x Insight - dobře-alespoň pro kontrolu UHD a nějaká erotika v SD - to si můžou nechat...a víc toho na 19,2 Skylink nemá...hezký den![]() |
Pawwlyk65
![]() |
|
![]() |