![]() |
|
Je možné poslouchat tyto streamy na počítači?Chci Vás požádat o radu, zda je možno streamy tohoto typu - příklad níže - poslouchat na počítači s Windows pomocí nějakého přehrávače případně např. emulgátoru enigmy2 apod. Tak jako existují emulgátory pro spuštění programů a her vytvořených pro android.Satelitní přijímač mám obyčejný, ne s linuxem. https://raw.githubusercontent.com/openhdf/enigma2/master/data/defaults/userbouquet.iptv_music.tv |
evid
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 117 |
![]() |
|
emulgátory ?to tu ešte nebolo, aplikovať chémiu na satelitný príjem |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
@mmc![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 962 |
![]() |
|
@evidnahraj si do PC VLC media player a na emulGatory sa vykasli. Tie nechaj potravinarom.Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: Je možné poslouchat tyto streamy na počíta...Pripoj sa TV na satelit. Choď do wtc/enigma2/userbouquet.iptv_music.tv a daj f3, skopíruj |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 392 |
![]() |
|
RE: Je možné poslouchat tyto streamy na počíta...Já mám satelitní přijímač GOSAT GS 7060HDI a na tom to nejde.Proto jsem si myslel, že snad existuje nějaký program, který by to přehrál v počítači. |
evid
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 117 |
![]() |
|
RE: Je možné poslouchat tyto streamy na počíta...wtc uz padlo 2001 teraz tu mame etc/enigma2.. |
kentworld
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
@evidAsi nejvýstižněji to napsal "Warder" - do PC nainstalovat VLC.A v něm ukládat playlisty. Ten uvedený má stejně podstatně víc nefunkčních streamů,než těch co hrají.Takže totálně přebrat,upravit a pak uložit ve VLC.Úprava je jednoduchá.Jako příklad uvedu obsažené Radio TV Flash - adresa pro VLC je pak http://stream.flash-radio.de:1935/live/mainstream.flash/playlist.m3u8 |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
RE: Je možné poslouchat tyto streamy na počíta...Nevím jestli to půjde, existuje taky KODI. |
Warpik
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
@WarpikNějak jsem nepochopil "vo co go?" |
jerzy
![]() |
|
RE: Je možné poslouchat tyto streamy na počíta...Kdo má zájem o playlist hudebních TV, upravený z Enigmy 2 pro počítačovou verzi VLC,pak má možnost poslat svůj e-mail do mých soukromých zpráv(PM). A já mu tento playlist grátis zašlu. Mnozí se asi budou divit,co je možné a co jde![]() |
jerzy
![]() |
|
@jerzydíky![]() |
spirit25
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
@spirit25Rádo se stalo. A pro všechny ostatní - streamy,které přestanou fungovat lze odstranit z playlistu a ten znovu uložit.Stejně tak přidat vlastní streamy a pak uložit. |
jerzy
![]() |
|
![]() |