![]() |
|
VU+, nefunguje HbbTVZdravím. Mám VU+ Ultimo 4K. Mám VTI image, pravidelně aktualizuju přes internet. Již několik měsíců mi nejede HbbTV. Pokud podržím červené tlačítko nebo se k HbbTV aplikaci dostanu přes menu, po chvíli problikne na spodní části obrazovky modrý progress bar, na displeji se zobrazí "HbbTV Erweiterung" a dál už se nic neděje. Většinou se z tohohle stavu lze exit tlačítkem na DO dostat, občas ale pomůže jen vypnutí přijímače. Velmi výjimečně jsem se několikrát dostal do HbbTV menu SeznmamTV, ale nikdy do ČTček. Co ještě bych měl prověřit ? Díky. |
jn68
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
VU+, nefunguje HbbTV (# 54)na Vu+ ultimo 4k, image Vti, HbbTV funguje,jak na ČT, Nova, Prima atd.- já bych to vyzkoušel tak, že bych nynější image zazálohoval a zkusil čisté image Vti 14.0.2 zda ti to půjde. Nejvíce to zlobí,když je problém s připojením k síti a internetu (např. nepřidělení DNS, nestabilní připojení atd). |
fergus
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
RE: VU+, nefunguje HbbTVU mého staršího VTI to funguje tak, že stisknu červené tlačítko, tím spustím HbbTV plugin a dalším stisknutím červeného tlačítka se již dostanu do HbbTV daného kanálu.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
RE: VU+, nefunguje HbbTVBezna vec. Diky aktualizacim se neco nepovedlo. Bud smazat nebo prehrat Plugin. Pokud nepomuze, nahrat aktualni fw do stb (reinstal)...Vu+ UNO 4KSE (1xDVB-S2X) HDD 750GB HITACHI; E2 OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/05; Vu+ DUO 4K (2xDVB-S2X) HDD 1TB/16MB WD 2.5" GM; OpenAtv-6.4 FW: z 2020/08/04; Panasonic SH-HT 855; Samsung UE55HU6900 a UE48HU6700; Pozice 1W+19,2E+23,5E+28,2E
|
JIKARU
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 558 |
![]() |
|
RE: VU+, nefunguje HbbTVNěco je špatně, mezi nainstalovanými baličky mám sice webkithbbtv, ale odstranit nelze - zahlásí to "bylo ... odinstalováno 0 balíčků" a nic se nezmění, balíček zůstává. Bude to to chtít odmazat nějak natvrdo přes ftp nebo nějakou externí utilitu ? Bohužel se v souborové struktuře linuxových přijímačů moc nevyznám, takže nevím kam šáhnout (což je trochu hanba, protože jsem java programátor :-) |
jn68
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
RE: VU+, nefunguje HbbTVJak psal fergus, zazálohuj image (lépe i zvlášť nastavení) a nainstaluj čistou image. Vrátit k záloze se můžeš vždy.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
RE: VU+, nefunguje HbbTVVti verzia 13.012 je najspoľahlivejšia . A aktualizácia nieje potrebná .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 598 |
![]() |
|
RE: VU+, nefunguje HbbTVOpen ATV 6.3 a vse je OK![]() |
Dino4
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
![]() |