Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Gosat 7056

Už jsem prohlédl veškerou diskuzi okolo tohoto přístroje, ale výsledek prachmizerný. Známý využívá tento přístroj pro příjem Freesatu. Doposud bez problému, pak ale začaly miznout některé programy až mu jich zbylo asi pět /NG, ...../ Kontrola signálu z paraboly dopadla dobře, kontrola pomocí TSC100. Všichni se domnívají - elyty na MB. Vyměnil jsem doporučenou sadu, potom už úplně všechny a stále nic. Vyměnil jsem je i ve zdroji a "stále kvoká". Jsem v koncích. HELP, pls

jiriks
Registrace: 12/2018
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Gosat 7056

1. Raději zkus jiný přístroj na one instalaci. Pokud poběží, tak budeš pokračovat v opravě toho gosatu.
2. Nahrát poslední FW a zkusit ladit v normě S2 8PSK.
Protože to vypadá, že ti jde jen DVBS.
3. Pokud stále nic, tak vyměnit zbytek elytů. Pokud bys měl stejný typ, tak vše poměřit.

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Gosat 7056

jiriks, mozna si nemusel vůbec menit tolik kondiku. Chyba mohla byt i nekde jinde. Zkusil bych tovarko, pak nastavit vse znovu. A co ladeni se sitovym vyhledavanim na nekterem z TP UPC Freesat pod druzici Thor. Pro UPC Freesat byl doporucovan TP 11727/V 28000 7/8 DVB-S. Mohl bys to zkusit i s novym TP 11804/V 30000 3/4 DVB-S2/8PSK Zkousel si to? Pokud by se ti neulozily nektere TP v DVB-S2, tak dopnit spravne hodnoty TP v menu manualne.

HYPER
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra