![]() |
|
M7Group dostal 5.4.2019 svolení k převzetí FreeSatÚřad pro ochranu hospodářské soutěže vydal dne 5. 4. 2019 rozhodnutí, v němž povolil spojení soutěžitelů M7 Group S.A. a UPC DTH S.à r.l. V důsledku spojení soutěžitelů získá společnost M7 Group možnost výlučně kontrolovat společnost UPC DTH. Rozhodnutí téhož dne nabylo právní moci.https://www.uohs.cz/cs/hospodarska-soutez/aktuality-z-hospodarske-souteze/2589-m7-group-kupuje-satelitni-upc.html Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
RE: M7Group dostal 5.4.2019 svolení k převzetí...už to majú schválené aj u Maďarov |
telecirkus
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 962 |
![]() |
|
RE: M7Group dostal 5.4.2019 svolení k převzetí...Takže by mohl vzniknout nový akční balíček pod názvem M7(23+1). Mám na mysli jisté ukrajinské platformy...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@SaxonTo si ako myslel??![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD, Sweet TV SK,PL,HU. SKylink Live TV/HBO Standard, Skylink Live CZ balík Mini
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 449 |
![]() |
|
RE: M7Group dostal 5.4.2019 svolení k převzetí...Bůhví proč našli u Rafaje ty dva miliony v hotovosti...![]() Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 160 |
![]() |
|
@tukanNa běžné denní výdaje, v práci se tomu říkalo drobná pokladna.![]() |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 950 |
![]() |
|
RE: M7Group dostal 5.4.2019 svolení k převzetí...Ty 2 mega to je za sat... od kapse nebo toho co to vyhrál by dostal více...![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 538 |
![]() |
|
Krasojízda M7Od převzetí Skylinku skupinou M7 je to bezesporu nejhorší zpráva pro zákazníky satelitní televize v Česku. |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 139 |
![]() |
|
@PeVyJak řikáš a ještě horšį bude budoucí provoz této platformyPán bůh s námi a zlé pryč,jak se říkávalo ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@allTaké se mě to nelíbí, místo konkurence začne přelaďování,stěhování, optimalizace a já nevím co ještě, vše pod taktovkou M7 ,když vidím kam dovedli Skylink tak mě jako zákazníka Freesatu jímá hrůza![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
@Anubispřesně tak skylink jsou hrobaři nevhť je cslinku země lehkázgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
@AnubisK tomu ještě zdražování, možná výměna karet a přijímačů, ale taky možný konec SD duplicit na 0.8WT-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 151 |
![]() |
|
RE: M7Group dostal 5.4.2019 svolení k převzetí...Souhlasím. nemám rád Skylink nelíbí se mi jejich politika kdy se furt zdražuje a přitom žádná kvalita navíc. když to srovnám s jinými platformami a ještě k tomu co sou zdarma ve světě jaky mají oni HD tak se mi ježí chlupy. od léta budu mít vše na anténu. budeme dělat střechu tak při té příležitosti udělám anténní rozvody a nechám si dát kvalitní anténu a ať mě všichni políbí p.... nejsu dojná kráva abych furt platil a platil a víc a víc. |
Jiskraprah
Registrace: 2/2019 Příspěvků: 219 |
![]() |
|
RE: M7Group dostal 5.4.2019 svolení k převzetí...ja mam rad poradek takze cim min operatoru tim lepe. hlavne tech kteri ani nemaji sve kapacity a jsou jen jakymisi virtualy ci zprostredkovately. jaky to ma smysl nabizet neco co je postavene na ztezejnim operatorovi a nemoct nabidnout nic moc odlisneho. kdyzto kdyz operator ma vlastni zaklady muzou mit naprosto odlisne sluzby. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
@allV podstatě se schyluje na cz sk trhu k válce M7 verzus Slovak Telecom a doufám že M7 dostane pořádně "naloženo".![]() ![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
@AnubisVyleze už o půlnoci, právě nakupuje rohlíky a 10 dkg gothaje, aby vydržel do rána psát ... To bude peklo.![]() ![]() ![]() |
mamk
Registrace: 7/2013 Příspěvků: 208 |
![]() |
|
RE: M7Group dostal 5.4.2019 svolení k převzetí...Pan buh s nami a zly pryc. Amen. Takze jsem zvedavej co bude s mejma 8 kartama :DZe CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D
|
linuxik
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
@mamkNe poldase ne to je nocni mura. to zas bude od zitra kecu a vysvetlovani ze sme vsici kolenovrti a blbci a ze nicemu nerozumime atd vsak to znate uz![]() ![]() |
Jiskraprah
Registrace: 2/2019 Příspěvků: 219 |
![]() |
|
RE: M7Group dostal 5.4.2019 svolení k převzetí...Jsem u freeSATU 15 let. Tohle je dárek za věrnost![]() ![]() ![]() ![]() |
dasenka
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 477 |
![]() |
|
@dasenkaVzpomínej na tu dobu v dobrém, protože od této chvíle je všechno, co jsi si pracně vybudoval, mírně řečeno v tahu. Už čekej pouze nepříjemný dopis ve schránce a starosti navíc.![]() ![]() |
mamk
Registrace: 7/2013 Příspěvků: 208 |
![]() |
|
@linuxikTo bude asi vymena a pekne za poplatek. Ja jedu na DVB-T2 a řešim co bude až bude placene T2.T-90: 5W+4W+13E+19E+23E+28E
|
JanM
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 4 151 |
![]() |
|
@Jiskraprahto je hezké,že máme do zítra 24.00 možnost bez ochranářských narážek diskutovat![]() ![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
@Jiskraprahjejej,sem to poplet,ono to platí jen dnes do 24,00,ta volnost![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
co jste čekali??to už pekli před léty,jen na oko si konkurovali |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 366 |
![]() |
|
Sat fůze ...Takovych fůzí bylo v historii evropskych payTV uz hodne. V Italii (zmizela Stream), ve Francii (zmizela TPS), i Nemecku, v Polsku (vznik nC+), Španělsku ...Ve Skandinavii pomalu dominuje Viasat. Vice by mne zajimalo zda vytvori jednu velkou platformu pro vsechny 4 trhy nebo bude cz a sk zvlast. A jestli se bude pouzivat jedna pozice nebo budou dve. Je to celkem slozita prace pro opravdu velkou kalkulacku. Konecne se zacne neco dit na pozici 1w a snad diky vetsimu poctu predplatitelu se dockame vetsimu poctu HD kanalu a snad i 4K. Treba Astra 3B na 23e ma dost transponderu pro velkou platformu pro vsechny 4 trhy coz stredo-evropske svazky na 1w nemaji. Ale jak jsem napsal oddhadnout dalsi kroky M7 je znacne slozite. Mozna by se do toho mohla zapojit i O2 a konecne zacit i na satelitu ... T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 198 |
![]() |
|
RE: M7Group dostal 5.4.2019 svolení k převzetí...Všem "chytrým hlavám" navrhuji jednoduché řešení:vytvořte dalšího providera. Když je to tak snadné a jednoduché a Skylink je hnusný... Mně osobně Skylink přijde být normální. Určitě není pravda, že jinde je předplatné levnější, platím si španělské Digital+ a německé Sky, a jdou to drahouškové zhruba dvojnásobné, možná trojnásobné ceny (odhad, ono to tak jednoduše srovnat nejde). Navíc - a to hlavně - satelitní televizní vysílání je pod velkým ekonomickým tlakem: 1. české DVB-T se dále prohlubuje a optimalizuje, obsahuje základní programy pro běžného diváka 2. budoucnost šíření pohyblivých obrázků jsou téměř určitě datové sítě (vidíte v praxi praděpodobně desítky tisíc sportovních předplatitelů, kteří migrovali ze satelitu na O2. Ten trh je prostě malý a dále se zmenšuje. Taky bych měl radši pět providerů, ze kterých bych si vybíral a kteří by se předháněli, ale nemůžu nevidět existující skutečnosti. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53 | |
![]() |
|
![]() |