Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

M7Group dostal 5.4.2019 svolení k převzetí FreeSat

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže vydal dne 5. 4. 2019 rozhodnutí, v němž povolil spojení soutěžitelů M7 Group S.A. a UPC DTH S.à r.l. V důsledku spojení soutěžitelů získá společnost M7 Group možnost výlučně kontrolovat společnost UPC DTH. Rozhodnutí téhož dne nabylo právní moci.

https://www.uohs.cz/cs/hospodarska-soutez/aktuality-z-hospodarske-souteze/2589-m7-group-kupuje-satelitni-upc.html

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53
Odpověď v diskusním vlákně

Antoníne

Sice žiješ v zahra, ale máš typicky české myšlení. Ovoce je shnilé, vždyt si ho koupí jenom slepec, nebo nevhodné slovo /a to já nejsem/, takže mi to nevadí. Je to v podstatě normální, že? A proto to tady vypadá tak, jak to vypadá, o té "tutovce" taky nejsem moc přesvědčen, ale je mi to putna. Pro život je důležité " být v pohodě", nezáleží na místě kde, ale jak jsem napsal, tahle debata nikam nevede...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

@tukan

Máš recht. 10 let jsem žil střídavě v UK, USA a Austrálii a všude je něco lepší a něco horší než tady. Osobně se mi v ČR líbí a jsem spokojený. Lidé si obecně neuvědomují, jak dobře se mají a v jakém luxusu žijí, stačí se ohlédnout o pár desítek let dozadu, o jaký obrovský kus jsme dál než tehdy.

tekapo
Registrace: 1/2016

akce skylink

tak ten slavny skylink ma ted take akce-balicky za polovic, takze ze by take byl v dohledne dobe k prodeji ? :)))

kristian1
Registrace: 7/2016
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 53

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra