Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Agro TV BG dá sa ešte niekde pozerať na orbite ?

Ahojte, mam otázku ohľadom kanála Agro TV BG dá sa niekde pozerať cez satelit mám rád poľnohospodárske stroje a kedysi som to mal aj na 39,0,E ale už to nejde škoda že taký kanál nie je na Slovensku a v Česku, za odpoveď vopred ďakujem s pozdravom Zetor25 prajem Vám pekný víkend.Aj keď vonku nie pekne počasie ale tak čo už stým narobime.

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25
Registrace: 11/2015
Odpověď v diskusním vlákně

@Zetor25

kokooos ty si tak vymlety trachtorista jak cip.. este mi povedz ze si to niekedy kukal ..
teba by mali zablokovat az sa aj ostatni nenakazia tvojou primitivnou (nevhodné slovo)itou .. tipujem ta na 17 rocneho obeďárovaneho adolescenta s ktorym nechce ist v piatok nikto von ..

kloner
Registrace: 10/2017

RE: Agro TV BG dá sa ešte niekde pozerať na or...

to nevhodne slovo bolo "de bi litou"

kloner
Registrace: 10/2017

kloner ty si killer :))) :)))

borsalino
Registrace: 11/2008

@Zetor25

zase ta chytil rapel zo svojimy vymyslenymi otazkami si nadmieru trapny si hanbou tohto fora uvedom si to konecne ze tu nemas rovnocenneho partnera a nikto sa tu s tebou nebude bavit

vlado 07
Registrace: 8/2016

Tak pánové, mr. Zetor se slušně zeptal. Inu což:"Lidi jsou různý a různý koníčky maj..."
Můj synek, když ještě neuměl mluvit, miloval traktory. Říkal mu "kakan". Našel jsem mu tureckou televizi Bereket tv, kde byly k vidění velmi často. Myslím, že ještě vysílá (42°E, 12458 V, 30000, 3/4). Potom následovalo období vlaků, atd.
V islandsko-německém seriálu se zjevil v těch nejtěžších severských podmínkách Zetor!
Můj příbuzný má na chalupě stařičký Zetor z padesátých let. Při oslavě narozenin jej nadráždil a můj synek si i zakroutil volantem (na pedály ještě nedosáhne). Úžasný zážitek! Taky má rád " Visáče". Doufám jen, že nenastane kriminalita mládeže.

krupino
Registrace: 10/2008

@krupino: Kakan25 je provokater a k...t. Keby bol normalny, tak si klikne na kingofsat.net a zisti, ze vysiela na 39.0°E,45.0°E a 0.8°W. Pozri si diskusiu na satcentrum a zistis, co je to za diagnozu... :))) :))) :)))

kobram
Registrace: 4/2014

@kobram

Tuná skončilo viac ludí na blackliste čo ich druhí vyprovokovali a dokonca aj na trvalom treste.
Mimochodom, tiež mám názor, že Zetor25 sa slušne spýtal, kde to žijeme???
Jj, každý vybuchne, ale keď sa niekto normálne a slušne spýta, položí otázku tak by mu malo byť normálne, slušne a adekvátne odpovedané. Nevidím na tom nič zlé. Nevyťahujte stále čo bolo, proste nikto nieje dokonalý, každý máme nejaké chyby, ale za to predsa nemusíme druhých stále iba odsudzovať.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

kloner

hele majster ,já být adminem ,tak si tady na diskuzi už do smrti neškrtneš . :bomb: :bomb: :bomb:

marksony
Registrace: 3/2006

@kloner

Ty musíš byť riadny (Dement),Prestaň má už konečne urážať ešte jedna uražka od Teba na môj nick a končím tu aj ja lebo Toto co tu stvaraju po niektorý že len provokujete, vieš je mi ťa ľúto, asi žiarliš na mňa že nemáš doma tiež majora. :laughing:

Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+

Zetor25

@kostik123

Vieš človek sa tu nemôže ani slušne opýtať lebo hneď vidíš ako to dopadne veď to je moja vec o aký kanál mam záujem len som sa pýtal že či vysiela na satelitoch.Potom čo sa nám pýtať na satelitom fóre??,, Tomu fakt nerozumiem. :scared:

Zetor25

kobram to zhodnotil presné :)))

patrick470
Registrace: 1/2016

Zetor25

Na ich stranke mas online stream http://www.agrotv.bg/index.php :) ;)

Power150
Registrace: 3/2009

už tu chýba len snímka našej maličkosti chucknorisa s plodným opisom tzv. grátis príjmu Agro TV . :laughing:

Milujem samoľúbe ,sebestredné a nútené drísty výkričníkového čviriboja a zopár ďalších.

suto123
Registrace: 9/2018

https://www.parabola.cz/forum/topic-97795/

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

@Zetor25

Je na 39E i 1W, ale je kódovaný, už není FTA (myslím že kdysi byl FTA)

Warpik
Registrace: 9/2016

@kostik123: Pokial nevidis, ze "Kakan25" je provokater, tak je to tvoj problem. :))) Jemu su na haku odpovede na jeho otazky, on chce len za.ierat forum. Nic ine. Skoda, ze nemam pristup do redakcneho systemu, lebo si myslim, ze tych jeho "nickov" by som nasiel viac. (aj ked mozno pouziva VPN, ale aj to sa da zistit)

Je rozdiel, ak je niekto neznaly a fakt sa opyta nejaku "hlupost". Postupne si z neho "diskuteri" vytiahnu potrebne veci ako z chlpatej deky a nakoniec poradia... ale u "kakana25" sa sustavne jedna o vymyslene fiktivne problemy, na ktore nechce odpoved. Ved ti nestaci jeho diskusia na satcentre????

A teraz si predstav, ze ja by som tu dodaval kazde 2-3 dni otazky typu:

-Cau borci!!! Mozem pri prepojeni DVD a TV cez cinch kabel zamenit farby (zlty,cerveny,biely)? Nemoze sa nieco pokazit? Dakujem za odpoved.

-Cau borci!!! Vysiela este stanica CT24 na pozicii 23.5E? Dakujem za odpoved.

-Cau borci!!! Mozem do conax CI modulu strcit irdeto kartu? Lebo iny modul nemam. Pojde to? Dakujem za odpoved.

-Cau borci!!! Pojde zdielat Amiko na VU? Dakujem za odpoved.
..o tri dni...
-Cau borci!!! Pojde zdielat VU na Amiko? Dakujem za odpoved.

kobram

@kobram

Si fakt divná osoba, chod sa dať liečiť alebo si zober prášky na upokojenie, ja vystupujem len pod jedným nickom a to je Zetor25 to ti dosveči aj Kostik123, A prestaň do mňa rýpať lebo ty tu máš najviac nickov a prestaň už konečne trepať nezmysli. :laughing: Rv P.S a tie vaše odpovede mi niesu ukradnuté narozdiel od teba nezačínam prvý rýpať do ľudí tu na tomto webe. :fuming: :scared:

Zetor25

@krupino

Ahoj ďakujem za odpoveď ten turecký kanál ešte na 42,0,E vysiela (Bereket tv) (42,0,E 12,458 V 30,000) ten kanál vysiela dodnes. :8)

Zetor25

@vlado 07

Nechápem prečo by som mal byť hanbou tohto fóra?, Veď vystupujem pod jedným nickom od 11/2015 tak čo zase riešiš????? :fuming: :bomb:

Zetor25

Kakan25, minule si pisal, ze teraz mas 19 rokov .... a v inej diskusii, ze traktor mas uz 7 rokov .... a hned ti zopar ludi na tie tvoje klamstva odpisalo. :))) Tak neviem, kto potrebuje lieky... :))) Ludom staci pozriet diskusiu na satcentrum a hned to bude vsetkym jasne... :))) :))) :)))

kobram

Tu je maly zoznam tem, ktore trapia "Kakan25" posledne 2-3 mesiace:

- Budú nejaké novinky na Skylinku?
- Je ešte možné sťahovanie hudby a iných súborov z Internetu??
- Skončil mi antivírusový program Avast po 1 mesačnej free verzii ako ďalej?
- Idú vám Turecké kanály v CRW na 07,0,E?
- Aké máte skúsenosti s Digi TV s vlastným prijímačom??
- Aké máte skúsenosti s Pantelio na 30,0,W?
- Idú vám kanály od HRT na 16,0,E?
- Ide Vám kanál ERT Sports HD na 39,0,E??
- Film Europe HD - Prečo opakuje tie,iste filmy do okolo?
- Pridá Skylink do ponuky Viasaty V HD??
- Vaše skúsenosti s TBS PC kartami??
- Ide Vám kanál KTRK Sport z družice 70,0,E

kobram

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra