![]() |
|
Plzeň - Baník dnesNevíte, je to někde jinde (Liveonsat to nemá v přehledu) mimo O2? Nějaký ACE atd? Díky |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
RE: Plzeň - Baník dnesORANGE SPORT |
jablon123
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
@jerzyco je to? Nějaký vir? |
michalnew
![]() |
|
@michalnewTak to je pak těžký.Zkus to otevřít ve VLC,MPCHC nebo podobném playeru... |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
@jerzyzpanikařil jsem, protože se chtěl stáhnout nějaký soubor... OK, otevřu jej ve VLC |
michalnew
![]() |
|
RE: Plzeň - Baník dnesOrange Sport SK 16E, cca 2 hoďky práce a to bez měřicího přístroje, samoinstal, signál 75%.Vu+ Solo4K, Vu+ Ultimo 4K
|
nováček
Registrace: 12/2018 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
@jerzyJsem na 200MB a furt se to stahuje... je to normální? |
michalnew
![]() |
|
@michalnewNení.![]() |
jerzy
![]() |
|
@jerzyUž to hraje... tenis :-) |
michalnew
![]() |
|
RE: Plzeň - Baník dnesA odkaz od jerzyho na stream už je pryč. Lol parabole.cz !!!!!!!![]() ![]() ![]() Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
@satmanaPravidlá:3) porušovat zákony dotazovat se či vkládat návody na ilegální příjem programů Myslíš si,že tie jeho iptv linky alebo ace streamy čo tu 2 roky stále pridáva je legálny prijem programov?Sa čudujem,že mu to až teraz mažú a 2 roky to tu nehávali.. |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 319 |
![]() |
|
RE: Plzeň - Baník dnesTed si nevzpomínám byl to fta nebo kodovaný program?Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
@satmanaJa neviem..ja som ten link ani neskušal,ale bol to udajne nejaky športovy zahraničny program,kde išiel práve tenis...ale celkovo tu už cca 2 roky stále dáva rôzne ace streamy alebo iptv linky na športové stanice prevažne,keď sa hrá futbal a pritom tu na Parabole majú pravidlo čislo 3.kde sa píše je Zakázane dotazovat se či vkládat návody na ilegální příjem programů...tak napriklad ak to je link na Beinsports,tak pochybujem,že takýto link na tento program je legálny príjem programu![]() |
jožko
![]() |
|
@satmanauž mi ten Jerzy píše aj súkromnu správu![]() ![]() odesílatel jerzy příjemce jožko datum odeslání 13.04.2019, 16:33.19 DNES! Jožko,pokud trpíš nějakou nemocí,mám spoustu známých lékařů psychologů i psychiatrů.Rádi ti pomůžou. |
jožko
![]() |
|
JinakSkoro pokaždé přenos na YOU TUBE i se studiem.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@hoboA dnes kvalitní![]() |
jerzy
![]() |
|
RE: Plzeň - Baník dnesFantastická hláška dne,týdne,měsíce,roku století a tisíciletí ...VIDEO prý neumí posoudit,jestli byl balón za brankovou čarou,více k tomu již netřeba![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
@jožkoJestli ti vadí, že sem jerzy dává linky na streamy tak je to čistě jeho věc, nemusíš na to zbytečně reagovat a dělat ze sebe kašpara. |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 953 |
![]() |
|
@Antonio20Asi si nezaznamenal,že ja som odpovedal na príspevok Satmana,kde píše,že jerzyho odkaz je už pryč?!tak som mu slušne odpísal,že ano asi ten link moderator vymazal,lebo sa idu konecne dodržiavat pravidlá..pravidlo 3 jasne hovorí je zakázane dotazovat se či vkládat návody na ilegální příjem programů....premna zamna nech si tu dáva čo chce..čo ja mu niečo zakazujem?ved ako píšeš je to jeho vec...tak nech skúsi pridat další link |
jožko
![]() |
|
@jožkoV pohodě, zle jsem to pochopil, myslel jsem že ti vadí že sem 2 roky dává linky. Já když měl čas tak jsem tu jednu dobu taky dával linky a nikdy nebyl problém, hold už je jiná doba i tady na parabole. |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 953 |
![]() |
|
![]() |