Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Polske sportove programy

Ma niekto vseobecny prehlad sportovych stanic v Polsku co vysielaju? Ake prava maju atd...TVP Sport, Sportklub, Canal + Sport 1-2, Eleven Sport 1-4, nSport+, vsetky Polsat Sporty
Dakujem.

radolaco
Registrace: 2/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Polske sportove programy

My co koukáme na poláky 57 let tak nám jejích řeč nevadí, ale hlavně jdeme za kvalitou vysilaných zde sportovních kanálu. Je rozdil sledovat např. pohár mistrů v O2 a premium sport v super hd s datovým tokem 17mb.. o PL nemluvě... :laughing:

Fanyn
Registrace: 11/2007

@pat

Nezlob se, ale nevím, o kom z druhé registrace píšeš. Navíc já jsem neřekl o někom, že je hloupý, ale naznačil jsem že lidé právě že hloup NEjsou. myslíš si, že lidé nemohou mít stejné/podobné názory respektive kdo má/nemá takový a makový musí být ten a ten? Trochu černobílé, NEmyslíš?

michalnew
Registrace: 3/2019

@Fanyn

nevím, já žiju celý život v ZČ takže mi polština celkem trhá uši. O kvalitě asi spor věst nebudu, pokud má Polsat PPV 18 mega tok

michalnew

Polske sportove programy

na polských sportovních programech se mi líbí to, že mají v přímém přenosu jakýkoliv boxerský galavečer, což u nás není. Box mají hodně rádi.. No a MotoGP + F1 bez reklam....

michalnew

@Fanyn

Polština je pro mě spolu s maďarštinou, němčinou a severními jazyky (norština, holandština apod) nejškaredší jazyk Evropy. naopak krásně mi zní španělština, italština a docela i francouzština. i když je moc neumím. angličtina něco mezi - není nejhorší ani nejhezčí. co se týče neevropských jazyků tak hrůzný jsou arabský a samozřejmě vietnamština, čínština atd.

Jiskraprah
Registrace: 2/2019

@Jiskraprah

Tak u sportu (aspon u me) neni jazyk podstatny, ale pokud si kupuju nejakou platformu, tak se ji snazim vyuzit nejen na sport

michalnew

@michalnew

tak to je jasný u sportu se dá tolerovat i třeba japonština ale mě třeba zajímají i filmy a to se u poláků fakt nepovedlo. přijímám francouze a italy na 5w a ten dabing nemá chybu. hlavně italove prostě se to dobře poslouchá. dokonce některý seriály znějí líp v italštině než v angličtině. i když rozumím každýmu pátýmu slovu. ale když víš o co de tak ti to dojde

Jiskraprah

@Jiskraprah

ano, když je něco jen na EN/IT/DE kanálu, vyberu si vždy ten IT (max ESP)... zní to uším líp a občas i něco pochytím

michalnew

Tak koukat se na film,dokument, atd jen že to dobře zní uším a nerozumět tomu(slovu) o co jde to je taky dobrý zoufalsví.
U sportu je to samozřejmě uplně jedno.
Já umím německy(i když to uším zní ošklivě) tak vyhledávám mimo CZ vše co je německy a hotovo.
Ale koukat např.na film ve francouzštině a hádat a tipovat oč tam frčí je ztráta času.

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

@pat

tak určitě ale pokud mám volbu tak budu raději poslouchat IT nebo ES než jiný jazyk kterýmu taky nerozumím. samo že by bylo nejlepší kdyby bylo vše v CZ ale to nejde. a pro mě je menší zlo IT než třeba PL. protože se aspoň dobře poslouchá. co se týče jazyků já sem ta generace ruštiny a trochu ovládám angličtinu. poslední dobou mě baví ta italština

Jiskraprah

Polske sportove programy

Druha vec je obsah... treba polske HBO je tak o rok pred tim ceskym....

michalnew

Jiskraprah

Jasně rozumím.Já jsem taky generace ruštiny ve škole,pionýrských šátků,SSM a Prvomájových průvodů..Pak jsem ale vypadnul do Rakouska kde jsem nějaký čas byl tak aspon ta němčina v hlavě.
Jinač znám třeba paní a nechápu že bych se tak naučil která jen koukala a koukala na německou TV.Nikdy !! nevzala slovník do ruky a naučila se perfektně německy ale to jen na okraj.
Jinač jak psal Antonín a Milan33 tak zahraniční předplatné( hlavně západ) je proti nám prostě drahota.
Kdo není náročnej a nehledá mouchy v datových tocích super obrazu a hledá hlavně sport tak za pár "grošů" měsíčně má při sloučení Digi+O2 super nabídku.

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

@pat

to máš pravdu proto sem rád za programy zadarmo na 5w snad to vydrží ještě dlouho. ještě s kamarádem sme koukali kolik by nás stálo zaplatit si italskou sky on narozdíl ode mě mluví italsky dobře a má někde u milána nějaký známí co by nám to zařídili ale ta cena byla šílená a šli sme od toho. za sport a film chtějí nějakých 2700 korun měsíčně. tak na to bohužel nemám. jenom za sport necelých 1800 korun.

Jiskraprah

Anfield.. liverpool-modráci 2:0 jede 25 mbit...ve 4k... :O

Fanyn
Registrace: 11/2007

@Fanyn

Chtěl jsem to tu napsat ale nechtěl jsem provokovat.....

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

porovnání

a když už jste u toho porovnávání - jsme tu na parabole, takže porovnávat Polsat a NC+ proti Digi a O2 (které na sat není) taky úplně nevypovídá a spoustu lidí (vč. mě) linku o2 nemá. A ten jejich příšernej stream teda fakt ne...

vjosef
Registrace: 5/2008

#Fanyn, habr

Canal+ 4K Ultra HD?

radolaco
Registrace: 2/2010

@radolaco

https://ncplus.pl/program-tv/canal-plus-4k

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra