![]() |
|
starší sat.prijímač Optibox Alligatordostal sa mi do rúk tento sat.prijímač a satelitné programy sky linku asi každé 3 minúty mierne seknú..terestialne idú dobre bez seknutia...môže byt chyba v software?..vie niekto poradit prípadne,ktorý software v nom beží korektne bez zásekov? |
nick211
Registrace: 5/2018 Příspěvků: 213 |
![]() |
|
RE: starší sat.prijímač Optibox AlligatorMusis na konkurencne forum, kde najdes vsetko podrobne z cias, ked bol tento box aktualny.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@nick211Kup si konecne poriadny pristroj aby si mohol aj ty hladat a instalovat rozne pluginy a pozerat picony.![]() Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
@Wardernie je to moje.je to jednej dochodkyne,ale odkážem jej tvoju pomoc,isto ti bude vdačná a pomodlí sa za teba!!! |
nick211
![]() |
|
@nick211tak to urcite a este tu rozpovedz tu o cervenej ciapocke.Nosce te ipsum.
|
Warder
![]() |
|
RE: starší sat.prijímač Optibox Alligator"Seknutí" může mít několik příčin. Nelze takto určit, která to je.1. Vadný signál. Bylo by nejlépe, kdyby ho někdo na místě změřil. Ty: Ověř, že na tomtéž místě hraje bez problémů jiný přijímač. 2. Nebo ověř, že ten předmětný přijímač hraje dobře na místě s ověřeným signálem. 3. Taky to může být chyba tuneru přijímače - nestabilní napájecí napětí daném vyschlými kapacitory s nižší kapacitou. 4. taky to může být ještě pár dalších věcí, včetně sw - já konkrétní typ neznám. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
@Antoníntato osoba si nezasluzi ziadnu pomoc.Nosce te ipsum.
|
Warder
![]() |
|
RE: starší sat.prijímač Optibox AlligatorVyschlé kondíky,jeden mám doma.![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: starší sat.prijímač Optibox AlligatorAntonín a spyko,dakujem za reakcie..nakolko prijímač už má cca 8 rokov,može to byt aj v kondíkoch...dakujem aj za pani |
nick211
![]() |
|
tadyse jeden fakt pobaví.......já bych ještě zkusil jestli není vyklepaná tyčinka z induktoru.... |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
@decmentak jako zábava to frčí |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
![]() |