Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Kostičkování a vypadavání programů

Zdravím všechny, může mi někdo poradit? Programy Barandov a Slovenské programy 1,2,Joj mi kostičkují a úplně vypadávají i na několik minut. Už jsem to urgoval a restartoval u Skylinku , ale dělá to pořád. LNB mám na každý satelit extra s 2 vývody na dvě televize. Se samostatným káblem. Druhá televize mi to nedělá. Je fakt, že tam je nový asi 2 roky přijímač. Tady mám Mascom 2300. Předem děkuji za radu. Jo když to vypadne, tak jsem bez signálu. Jiné programy běží v pořádku. JF

pepinas
Registrace: 2/2014
Odpověď v diskusním vlákně

@pepinas

U jednoho mého Mascom 2300 (HDCI-PVR) jsem musel před pár lety měnit kondezátory (nejdřív se občas rozpadal obraz, pak častěji a nakonec se přijímač už ani nespustil).

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

@pepinas

A nebude to vysokymi moralnymi a etickymi narokmi tvojho prijimaca?
Totiz, TV Barrandov a TV Hnoj maju jedno spolocne - nizku moralnu a eticku uroven svojich programov, o umeleckej a kulturnej urovni tychto televizii sa radsej nebudem vyjadrovat, aby admin nemusel zasahovat.
Je celkom dobre mozne, ze tvojmu prijimacu pri dekodovani tychto tv kanalov iba prislo zle - ako tomu byvalo u mna, kym som tieto tv kanaly nevyhodil z program listu.

romanss
Registrace: 7/2018

Re: Kostičkování a vypadavání programů

Vymeň navzájom tie prijímače. Ak to bude robiť naďalej, chyba je na trase medzi parabolou (vrátane LNB) a prijímačom. Ak to začne robiť naopak na tej druhej TV (kde to bolo predtým v poriadku), chyba je v Mascom-e.

Frank11
Registrace: 2/2009

Re: Kostičkování a vypadavání programů

Děkuju za reakce zkusím vše.

pepinas
Registrace: 2/2014

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra