![]() |
|
Dreambox 800 HD Se VS. VU+ ZERO a IPTVZdravím, měl bych dotaz jak velký rozdíl v rychlosti ve spojení s IPTV je mezi těmito boxy ? Myslel jsem , že si s VU+ Zero o něco pomůžu , protože jsem měl za to , že to je prostě rychlejší box procesor minimálně ( s tím , že na dreamboxu mě jde s IPTV toho dost co potřebuju , ale zjištuji , že na tom Zeru to je snad ještě horší). Stejný "poskytovatel" , stejný internet. Je tam někde nějaká možnost použít lepší přehrávač nebo nějaký buffer nastavit ? Nebo jsem to prostě jen posr** a je to hold pomalý ? A šetřil jsem ? :-) |
harry88
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
RE: Dreambox 800 HD Se VS. VU+ ZERO a IPTV24,44 Mbit/s down. ; odezva 18ms kdyby to pomohlo k odpovědi nějaké |
harry88
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
RE: Dreambox 800 HD Se VS. VU+ ZERO a IPTVAsi by bylo potřeba napsat zejména, jaký soft v těch přijímačích máš. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
@harry88Nainstaluj na Zero img OpenATV ... to by trochu mohlo pomoct.Ale obecně Zero má 2,5x rychlejší procesor, OpenATV má již vimplementovány nějaké kodeky ... ale je to dost o netu. Pokud chceš nějaké další info, napiš do SZ ... T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 224 |
![]() |
|
![]() |