Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink EPG

Zdravím už druhý den nejde EPG u skylinku. Problém u me nebo na straně operátora. Přijímač Gosat 6050.Díky

Ramoneto
Registrace: 4/2017
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink EPG

Chyba u tebe.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

@Saxon

EPG jde, ale mé VU+ Duo2 (VTI 8.2.3) má posledních několik dní problém načíst komplet celý týden. Vždy stačilo 1-2 minuty k načtení všech 7 dní a nyní i po 5 minutách chybí třeba celý 1 den EPG. A docela dlouho trvá, než se ten zbytek načte (2-3 přepnutí na jiný TP a zpět).

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

Nechce to pročištit VUčku mozek? Moje Duo4K taky občas začne koktat na audiodoprovodu. Tyhle stroje mají občas slabší chvilky, dostávají od uživatelů hodně za uši, takže na to mají tak trochu právo...

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

@Saxon

Co tím myslíš "pročištit VUčku mozek"? Smazání EPG souboru spolu s restartem jsem provedl. Snad pak jedině ještě obnovit image ze zálohy.

SirMax

To není problém paměti,posledních cca deset dní to dělají všechny receivery s e2,do kterých jsem flashoval různé image(např.atv,pli nebo open8eight).

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005

Tady se člověk nic nedozví. Resi se tu na mem příspěvku VU. Zrejme nějaký nový vojenský útvar. Poradil jsem si sám přesto díky

Ramoneto
Registrace: 4/2017

@Ramoneto

Ono to klidně může mít souvislost. Je to pár let, co jsem taky se Skylinkem řešil nějaké EPG problémy ... podle nich vše fungovalo, pak jednoho jejich technika napadlo připojit starší přijímač a ejhle, na něm to také nešlo. Když už věděli co a jak, tak to za pár minut fungovalo i u mne.

SirMax

EPG sa mi v Skylinku náčíta dlhšie aj na Smart TV so vstavaným satelitným tunerom. Pozorujem to už ale vyše týždňa.

TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta

Matrix44
Registrace: 11/2009

Svojimi sťažnosťami bombardujte operátora. Evidentne je problém na strane vysielateľa!

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@mmiriboy

.. ale postěžovat si zde snad můžeme, nebo ne?

SirMax

potvrzuji, i na DM9x0 EPG má cca týden problémy a vykazuje “díry” a nechce se celý načíst.

vinne2
Registrace: 4/2003

@SirMax

"Postěžovat sice můžeš", ale nič sa s tym nezmení, pretože pochybujem, že by technické oddelenie Skylinku čerpalo s týchto diskusií inšpiráciu pre svoju prácu! Hold, stažnosti pekne na "lampáreň", t.j. poruchovú linku Skylinku. A možno??? aj padne kosa na kameň?
:)))

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@mmiriboy

A toboz sa treba stazovat u Skylinku, ked mate rozne "pristrojceky" chvaliace sa certifikatom Skylink / M7 ready. ;)

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

Ešteže môj holiaci strojcek nemá ten certifikát... :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@liquere

Draku nevies o co prichadzas. :)))

Nosce te ipsum.

Warder

warder

To som rad. Pozeram že to druhé fórum je už skoro ako krematorium. Feldwebel už tiež sa len občas ukaze, ako som písal tak dopadli. :8)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@liquere

maju len to co chceli, nech im je zem lahka. ;)

Nosce te ipsum.

Warder

Odpověď Skylinku na problémy s EPG

Tak snad se situace s EPG brzy zlepší viz. odpověď Skylinku níže.

-------------------------------

Dobré dopoledne pane ...,

děkujeme za zaslané informace ohledně potíží s načítáním EPG.

Popisovaný stav jsme zaznamenali také na naší TV Samsung.

Veškeré Vámi zjištěné informace byly včetně doplnění z naší strany předány k ověření.

Jakmile obdržíme informace k příčině daného stavu a následném řešení - ihned Vás budeme kontaktovat.

Velice Vám děkujeme za zaslané informace.

SirMax

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra