![]() |
|
Info o sukromnych spravachPriatelia, chcem len poinfomovat vsetkych ktory mi poslali sukromnu spravu z nejakym dotazom, ze som sa na nich nevykaslal. Ale kedze som znovu vycerpal denny limit na odoslanie sprav, tak Vam nemozem odpovedat.(#1) : PM: Překročili jste povolený limit. Během 24 hodin můžete poslat max 15 zpráv. Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: Info o sukromnych spravachTreba požiadať správcu , nech ich dá viac .vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 598 |
![]() |
|
@Warderto ti nadává tolik lidí??? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
@pierrepetr"tolik" ludi hlada radu ci pomoc. Tebe je zas luto ze na teba hadzu bobek ???![]() Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
@WarderZkus si napsat o ovoce,to ti prideli hned.Ja jsem za posledni roky zadal nekolikrat o moznost vkladat foto ale reakce adminu zadna ale jedna negativni reakce skylinku a ovoce bylo za pět minut. Neřeknu když se jedná o vulgarismy a urážky to se netrpí nikde ale pravidla které se vytvářejí zde nemají obdoby nikde. Zlatá Parabola před x lety. |
bistro
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 630 |
![]() |
|
@bistroUž jen to abych se něčeho doprošoval. Mám svou důstojnost. Buďto je nějaká funkce dostupná a v určité kvalitě, nebo ne, ale abych škemral?Chtěl jsem si aktivovat zprávy, ale abych 3x týdně chodil do nastavení, zda je volba aktivní? ne, tohle je pod mou hrdost.... |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
@bistroOno je to všetko v ľudoch a zlá doba. Tiež som dostal ban vačšinou vtedy keď som sa nechal vyprovokovať a začal nadávať. Sme len ľudia a každému občas rupnú nervy. Je, ale pravda, že pred pár rokmi boli ludia k sebe lepší. Dnes je veľa závisti, proste vládne hmota a vnútro človeka si nikto neváži. Bývam v ČR a tuná to pocitujem dosť.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 724 |
![]() |
|
@kostik123Je to presne jak pises vse je hlavne v lidech.Panove admini zrejme nedokazou rozlisit rozdil mezi kritikou a urazkami a hlavne deleji velke rozdily mezi uzivateli takze nestranost tu taky nefunguje.Kritizovat se muze jen neco nebo nekdo ale to uz jsme zase v tematu ktere tu zaznelo uz milionkrat a jine to nebude. At se dari. ![]() |
bistro
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 630 |
![]() |
|
wardera kto si ? |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
@kostik123Vše je o lidech. Na Trotla narazíš na jedné nebo i druhé straně hranice.2x Azbox HD Elite,motor Sg 2100A,parebola Al 85+ Gibertiny 125
|
hell01
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
![]() |