Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Samsung TV DIGI TV

Prestala mi ze dne na den jet Digi TV na televizi Samsung, pres jejich aplikaci. Zkousen znova vlozen parovaci kod, preinstalovana aplikace. Archiv jede v poradku, jen zive vysilani se nespusti, zustava cerna obrazovka. Na jinych zarizenich vse funguje. Nemate s tim nekdo zkusenost??? Diky

DAVE74
Registrace: 3/2019
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Samsung TV DIGI TV

DAVE74, nestahnul se ti na TV novy sw? Je mozny, ze se ti to vyresetovalo. Mel bys to resit s poskytovatelem služeb DIGI TV.

HYPER
Registrace: 11/2010

ani nový sw digi ani fw televize se nestáhl ... spíš hledám teď problém někde jinde, jelikož na TV nemůžu spustit ani HbbTv :-/

DAVE74

tak HbbTV už jede ... ale Digi Tv pořád nic

DAVE74

Jakou radu TV Samsung mas? Nemas nahodou v menu systém vypnuty radek datova služba? Zkuz to vypnout a pak zase zapnout a zkus statnout novou aktualizaci Smart seznamu přes APP Samsung.

HYPER

A co restart TV ze zásuvky, zkousel si to? Vytahni privodni snuru z el. site a po 15 s opet zapni do site.

HYPER

@DAVE74

Potvrzuji ten samý problém. Zkoušel jsem i zaslání nového párovacího kódu. A stejně to nejde, stále černá obrazovka

klocpi
Registrace: 7/2007

DIGI TV

zkoušel jsem restartovat Smart hub, odpojit TV od sítě, vyzkoušel jsem nový párovácí kód od Digi TV, připojení wifi i kabelem, znova naistalovat aplikaci, zadat DNS server ručně ... už nevím kudy kam ...

DAVE74

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra