![]() |
|
Samsung TV DIGI TVPrestala mi ze dne na den jet Digi TV na televizi Samsung, pres jejich aplikaci. Zkousen znova vlozen parovaci kod, preinstalovana aplikace. Archiv jede v poradku, jen zive vysilani se nespusti, zustava cerna obrazovka. Na jinych zarizenich vse funguje. Nemate s tim nekdo zkusenost??? Diky |
DAVE74
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
RE: Samsung TV DIGI TVDAVE74, nestahnul se ti na TV novy sw? Je mozny, ze se ti to vyresetovalo. Mel bys to resit s poskytovatelem služeb DIGI TV. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Samsung TV DIGI TVani nový sw digi ani fw televize se nestáhl ... spíš hledám teď problém někde jinde, jelikož na TV nemůžu spustit ani HbbTv![]() |
DAVE74
![]() |
|
RE: Samsung TV DIGI TVtak HbbTV už jede ... ale Digi Tv pořád nic |
DAVE74
![]() |
|
RE: Samsung TV DIGI TVJakou radu TV Samsung mas? Nemas nahodou v menu systém vypnuty radek datova služba? Zkuz to vypnout a pak zase zapnout a zkus statnout novou aktualizaci Smart seznamu přes APP Samsung. |
HYPER
![]() |
|
RE: Samsung TV DIGI TVA co restart TV ze zásuvky, zkousel si to? Vytahni privodni snuru z el. site a po 15 s opet zapni do site. |
HYPER
![]() |
|
@DAVE74Potvrzuji ten samý problém. Zkoušel jsem i zaslání nového párovacího kódu. A stejně to nejde, stále černá obrazovka |
klocpi
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
DIGI TVzkoušel jsem restartovat Smart hub, odpojit TV od sítě, vyzkoušel jsem nový párovácí kód od Digi TV, připojení wifi i kabelem, znova naistalovat aplikaci, zadat DNS server ručně ... už nevím kudy kam ... |
DAVE74
![]() |
|
![]() |