![]() |
|
Jaké S2/T2 kombo aktualne? Linux, Eigma2 a spolAsi mi umrel Xtrend ET7000, tak hledam nahradu - nesleduju uz par let situaci na trhu, proto dotaz: jake rozumne "kombo" s Enigma 2? Chci neco maleho, jednoducheho, ale spolehliveho - jen jeden sat. a jeden pozemni tuner. Dobry obraz/dobry upscaling z SD, rozumne citlive dalkove. Disk dovnitr davat nebudu, mam v siti NAS s velkym diskem. Prijem bude jen Freesat (potencialne Skylink, Freesat se** mocne) + pozemni muxy. Je blby napad Dreambox DM 525 Combo? Ciste "papirove" se mi libi. Neco podobneho/lepsiho?- diky moc za relevantni nazory. ![]() |
Lucifer
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 417 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
@lanceV porovnaní s týmto Amikom sa jednoducho neoplatí kúpiť CB752 stojí 75€, takže je podľa mňa riadne predražený. Za 52€ si môžeš kúpiť Amiko 8265+ a ten je klon tohoto Cryptoboxu. |
Ovad
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
@OvadTady nejde o pár eur cenového rozdílu ale o linux/nelinux. Kdo nezná linux a koupí si holý přijímač s linuxem je v pérdeli. CB zvládne každý. A CB752 není klon A8265+ i když mají možná stejný procesor. A8265+ nebrat. A8260+ byl dobrý ale A8265+ stojí za prd. |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
@lanceAmiko 8265+ majú moji rodičia necelý rok a nie je s ním absolútne žiaden problém. Neviem prečo si myslíš, že stojí za prd. Cryptobox 752 a Amiko 8265+ sú vo vnútri tie isté stroje postavené na rovnakom Ali chipsete. |
Ovad
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
@OvadOK, na základní sledování A8265+ snad, ale pro mě je podstatná hlavně horšená kvalita obrazu a problémy s nahráváním kódovaných programů oproti předchůdci A8260+, navíc také (nevhodné slovo)ní řazení programů naladěných ze satu a pozemky. Obrazově je nejlepší starý A8260+, pak CB752 a nakonec až A8265+ a to vím o čem co píšu. U CB jsou to dále lepší možnosti práce s ICE a M7 kartami... a když už chceš srovnávat podobnost, tak je to spíš spíš CB752 / Ariva 254 než-li Amiko A8265+ |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |