![]() |
|
pomoc pri iptv vu+ solo 4kdobry den,vopred sa ospravedlnujem za moju mozno hlupu a pre niekoho trivialnu otazku, ale potreboval by som poradit (zrejme s nastavenim prijimaca vu+ solo 4k). na tomto prijimaci mam vti 14.0.3. zaplatil som providerovi iptv za poskytnutie enigma2 scriptu. tento som nainstaloval cez ftp do prijimaca. vsetko bolo v poriadku okrem toho, ze sa nezobrazovalo epg. ked som pri prechadzani programov presiel na premiovy program, ktory vysiela iba urcite zapasy (teda v case ked som nan prepopol nevysielal tak prijimac akoby zamrzol. pri prepnutí na klasicky program na liste sice ukazovalo tento program, avšak obraz ostal akoby na tom premiovom. skusal som prepnut na ine programy no s takym istym vysledkom. po vypnuti prijimaca a opatovnom zapnuti sa ponuka iptv stratila akoby nebola nainstalovana. pokusil som sa teda znovu nainstalovat script avsak dostal som chybovu hlasku, ze wget: cant connect to remote host. connection timed out. druhy krat ked som to skusal tak som dostal chybovu hlasku wget: error getting response:connection reset by peer. kontaktoval som poskytovatela iptv no ten mi napisal, ze vsetko je u nich v poriadku a chyba je u mna v nastaveni no nenapisal riesenie. pokusam sa to vyriesit uz od vcera, ale bezvysledne. skusal som i rozne fora ci niekto nemal podobny problem,ale ziadne vlakno s podobnym problemom som nenasiel a uz mi dochadzaju napady. ma niekto z vas skusenost s takymto problemom alebo vie mi prosim niekto poradit laicky kde robim chybu a ako ju mozem opravit? a ak by som mohol poprosit aj o pomoc s nastavenim epg. vopred dakujem a este raz sa ospravedlnujem ak som sa hlupo pytal. |
newbie78
Registrace: 6/2018 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
@newbie78EPG v E2 nepojede. |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
@newbie78Kup si starší MAG (nové MAGy nepodporují Stalker middleware) nebo stačí i Medi@link 7000, nahlásíš MAC adresu ,provider ti dá poté adresu na portal a pokud má EPG půjde i EPG, Enigma2 a IPTV sice funguje, ale není to to pravé ořechové. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: pomoc pri iptv vu+ solo 4kV tomto štáte a priľahlých končinách nefungujú správne všetky funkcie ani na oficiálnych platformách. Požadovať to od nejakého (polo)ilegálneho replikátora streamov je dosť naivné. Ber to tak, že si si kúpil hračku na "štúdijné účely". |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
to mmcja ale nie som na slovensku. som v britanii. tu to funguje lepsie. len to potrebujem nejakym sposobom nastavit![]() |
newbie78
![]() |
|
RE: pomoc pri iptv vu+ solo 4kEpg tam dostaneš přes EPG importer... Mně iptv v e2 s epg bez problémů funguje, je to super když si chci něco nahrát |
Zemak
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 290 |
![]() |
|
@zemakdikes. no najskor musim zistit ako vobec tam dat iptv lebo mi to neukazuje ziadne iptv ako by tam nebolo a ked ho tam chcem nainstalovat tak tam mam tu chybovu hlasku co mam v prvej sprave :( |
newbie78
![]() |
|
@Zemakjenže tyhle EPG služby jsou placené |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
@zemakto je v poriadku. nemam to na cierno. je to oficialne a normalne zaplatene.len zatial nikto neporadil kde je chyba v nastaveni. |
newbie78
![]() |
|
RE: pomoc pri iptv vu+ solo 4kaj za nelegálne služby sa normálne platí![]() |
patrick470
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 335 |
![]() |
|
@patrick470dakujem za pomoc :) |
newbie78
![]() |
|
@newbie78Mrkni pořádně na ten skript, většinou to bývá instalace nějakého ipk souboru, zkus ho stáhnout ručně a pak nainstalovat z /tmp... Měl jsem podobný problém, musel jsem si ten skript trochu pozměnit a hlavně rozdělit(já měl problém s bezpečnostním certifikátem) ... Bude v tom i to epg, v epg importeru si ti pak objeví ten iptv poskytovatel, a je to. Držím palce ;) |
Zemak
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 290 |
![]() |
|
@Zemakvdaka za odpoved. ten odkaz je nejaky prikaz wget. Uy som to poriesil tak, ze som preinstaloval image a skusil to znovu. Dakujem velmi pekne za rady a pomoc![]() ![]() ![]() |
newbie78
![]() |
|
@newbie78wget je příkaz v linuxu pro stažení webové stránky v tvém případě http s m3u list |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
![]() |