Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Technika

Internetová rádia

Dobrý den,omlouvám se je to dotaz mimo mísu.
Zjistil jsem,že wifi radio-frontier.com je mimo provoz.
Používá někdo tyto stránky?Popř. ví někdo,čím to nahradit?
Děkuji za odpověď.

Wimpy
Registrace: 7/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Internetová rádia

Zkus třeba TuneIn..

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

Restartuj rádio hlavním vypínačem. A začni znovu hledat stanice. Změnili poskytovatele služby .... Jo tím pádem samosebou nejdou oblíbené musíš je uložit znovu.

VU+ UNO4K - Dual FBC-S/S2 + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C, Fe85 - 13E, 19E, 23.5E, 28.2E

lext
Registrace: 10/2008

Dne 1. května 2019 jsme zaznamenali zásadní výpadek služby Internet Radio & Podcast, kterou používají internetová rádiová zařízení našich zákazníků. To bylo způsobeno problémy s poskytovatelem služeb třetích stran, které byly mimo naši kontrolu. Poskytovatel služeb nás také informoval, že nejsou schopni zajistit poskytování služeb po týdnu od 6. května. Jakékoli takové neposkytnutí služby by způsobilo, že funkce internetového rádia na všech zařízeních našich zákazníků přestane fungovat, pokud bychom toto nápravné opatření neučinili.

V důsledku toho jsme provedli určité změny ve způsobu, jakým je služba poskytována, a můžete si všimnout následujících změn:
Zavedli jsme náhradní službu a nakonfigurovali jsme všechna zařízení, která ji budou používat. Zobrazení nové služby může trvat několik hodin. Starší zařízení může být nutné vypnout a znovu zapnout, aby je donutila vidět novou službu.
Používáme nového poskytovatele pro Internet Radio a Podcast adresář. Můžete objevit některé nové stanice a podcasty, které nebyly dříve k dispozici, a můžete najít některé stanice a podcasty chybí. Pokud si všimnete stanice nebo podcastu, o kterém si myslíte, že chybí v databázi, prosím, vyzvedněte si lístek na podporu a my se pokusíme o jeho přidání do 2 pracovních dnů.
V důsledku změny poskytovatele se mohou zobrazit určité drobné změny ve struktuře nabídky zařízení.
Předchozí zákaznický portál již není k dispozici, a proto jej již nemůžete používat k přidávání vlastních stanic. Pokud byste chtěli stanici přidat do databáze, prosím, vyzvedněte si lístek na podporu a my se budeme snažit o jeho přidání do 2 pracovních dnů.
Není již možné vyvolat Oblíbené. V závislosti na vašem zařízení doporučujeme použít funkci Předvolby zařízení nebo Funkce Poslední poslouchané místo, abyste místo toho mohli vyvolat své oblíbené stanice.
Všechny předvolby zařízení, které jste dříve uložili, již nebudou fungovat a budete je proto muset znovu uložit.
Omlouváme se za případné nepříjemnosti způsobené těmito změnami, které jsme provedli za účelem zajištění kontinuity služeb zákazníkům a uživatelům. Jedná se o rozsáhlou a složitou migraci, a přestože jsme tento scénář testovali a zkoušeli předem, může být počáteční období snížené stability služeb. Během této doby budeme službu pozorně sledovat a sdělit případné problémy prostřednictvím stavové stránky https://status.frontiersmart.com/ .

VU+ UNO4K - Dual FBC-S/S2 + Vu+ Turbo USB tuner DVB-T2/C, Fe85 - 13E, 19E, 23.5E, 28.2E

lext

Ja nedám dopustiť na: Rádio Tunes. Sú tam všetky žánre R^ R^ R^

masto
Registrace: 9/2006

Je to zlé, všetky fav. skupiny sa mi stratili a to mu dalo dosť práce. Docela má to štve.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123
Registrace: 3/2009

@lext

Kde je ten nový poskytovateľ??? Nedá sa mi prihlásiť, nedá sa tam ani registrovať tým pádom sa nedajú do internetového rádia uložiť ani fav.skupunyTakéto ťahy má už naozaj štvú, ako keby nemal človek čo iné na práci.

VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7

kostik123

Vím, že se to nemá ale odkaz na informaci: https://support.wifiradiofrontier.com/portal/home
Admin snad promine.

lext

Zapni si "abradio.cz a máš všechno.

DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta

Kibicak
Registrace: 8/2010

@lext

Tam som to skúšal a nedajú sa vytvoriť fav. skupiny. Všetko ss ni z int.radia stratilo. Nech už idú do kelu, fakt...

kostik123

@Kibicak

Ja mám v spálni int. rádio. Pi večeroch si dám slúchadlá a regenerujem. Všetky fav.sz fuc. Fakt dakujeem.

kostik123

Píši že FAV. již nepodporují. Že máme použít paměť rádia. Také mě nás..li. Nebo použít volbu naposledy poslouchané. Prostě Paka...

lext

Mne včera dopoludnia tiež fungovalo všetko nastavené. Večer sa objavila zvuková aj písomná hláška v angličtine (aj keď software je v slovenskej verzii). Boli zmenené parametre rádiovej služby a je treba znova vyhľadať a uložiť stanice. Po vyhľadaní novej služby chýba viacero staníc, ktoré tam predtým boli. Doplnia sa, alebo je to už nový trvalý stav?

fansat
Registrace: 7/2008

Potvrzuji stav,ráno po zapnutí SIRD C14 vše pryč,jen opakující se hláška v angličtině. Naladil jsem zatím jen mé oblíbené Cherie,ale přijde mi, že jich tam dost chybí :fuming:

decmen
Registrace: 2/2008

Sú to trotli, nechápem v dnešnej dobe a toto. Nemalo by to napredovať??? X krokov dozadu, som sklamaný. Určite to šlo spraviť lepšie. Kopec ľudí nastvali. Pracne si človek vytvorí favs a oni to zrušia. Naozaj originálny nápad...

kostik123

Mladenci a kolko ze ste im zaplatili tych €korun ze sa tu tak strasne rozculujete mad takou ..covinou ? Urcite nic, null, zero, nist, ноль, صفر, 0 , 零 , ... tak nechapem vase histericke reakcie. :)))

Nosce te ipsum.

Warder

@Warder

Prepáč, ale ty ked si robíš fav skupiny tak niekomu zato platíš? O tom som ešte nepočul.

kostik123

@Warder

Čiže kúpim sa rádio za skoro 4000kč a ešte mám niekomu vrážať peniaze za vytvorenie favs.

kostik123

Mě to taky naštvalo, mám v domácnosti čtyři web rádia, měl jsem zpracované fav skupiny podle žánrů propojené s účtem u nich a je to pryč.... A deset pozic pro oblíbené stanice v paměti přijímačů, to je fakt málo; ale předpokládám, že toto je dočasný stav a dají to zase do použitelného stavu. Nikdo by už nekoupil za ty prachy přijímač s takovou mizernou podporou.

pro jh
Registrace: 10/2007

@pro jh

Ja mám jedno a dosť ma to vytočilo, nieto kebyže mám tri.
To sa ti ani nedivím teda, ja by som zúril. Práce to dá na pár hodín a teraz toto... :fuming: :fuming: :fuming:

kostik123

@kostik123

ja na rozdiel od teba, vzdy ked si idem von zapalit tak nepisem o tom ....tiny na internet a ked sa mi pri ceste podari "uprdnut si" tak hned nelamentujem "nad hlasitostou"! :)))

P.s. Nevrazaj peniaze do sprostosti a usetris sebe peniaze a pokoj druhym. :)))

Nosce te ipsum.

Warder

@Warder

Aké sprostosti. Vieš koľko ľudí používa internetové rádiá. Nie každého baví to čo Teba, nie každý je taký dobrý v danej problematike DM920.Ciže keď nevlastníš internetové rádio tak nemusíš hneď reagovať arogantne. Neviem od kedy je internetové rádio sprostosť. Je to veľká pomoc pre tých čo majú veľmi zlý signál ako ja, pre mnohých je to veľká pomoc.Pomôcť vieš, len nechápem prečo to teda komentuješ keď sa ťa daná problematika netýka.

kostik123

@Wimpy

Stačí otevřít VLC ,kliknout na "Icecast Radio Directory" a vybírat si z hodně velké nabídky.Nebo si z téhle nabídky vytvořit vlastní playlist - něco jako oblíbené.

jerzy
Registrace: 7/2008

@kostik123

a vies kolko ludi ti na tie internetove krabicky zvysoka hadze bobek ? Ja som dobry vo velmi vela veciach o ktorych sa tebe ani nesniva ! Pre mne je nejake tvoje internetove radio ozaj velka sprostost a neviem o tom ze by som sa s tym zdvoveroval sirokej verejnosti aby ma nedajboze polutovala. Ak sa nemylim tak byvas niekde "v Praze" ci blizsom-sirsom okoli a tak nemas problem zo signalom. A na zaver, ja narozdiel od teba nekomentujem veci u ktorych nemam co i len najmensi dojem, ze bud ich obsah alebo cista podstata ma opravnuju napisat k nim par slov. Ale ak potrebujes, aby som ti ozaj od srdca napisal co si o tomto tvojom pravidelnom vyplakavany myslim, tak vies ze ja s tym nemam najmensi problem a ze za klobuk si to zas nedas. :)))

To bola moja posledna reakcia k tomuto.
Hlboko sa klaniam. :laughing:

Nosce te ipsum.

Warder

@Warder

Ja Ti kludne poviem kde bývam - V Litomyšli a signál na FM tu mám naozaj mizerný Rv
Vieš toho dosť to viem, mne si tiež pomohol viackrát. Len ma mrzí, že sa pridávaš k takým čo kritizujú niekoho keď poprosí o radu.
Aké vyplakávanie, nič zlé som Ti nespravil a si aj o dosť mladší odo mňa tak sa upokoj.
Keď niečo neviem tak poprosím o radu, nie každý vie o PC a linuxoch ako ty a mrzí ma, že to ťaháš sem kde to nepatrí.

kostik123

@kostik123

To už máš 59 ?

vuplus 4k , oled 4k

Brumo
Registrace: 4/2019
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra