![]() |
|
Internetová rádiaDobrý den,omlouvám se je to dotaz mimo mísu.Zjistil jsem,že wifi radio-frontier.com je mimo provoz. Používá někdo tyto stránky?Popř. ví někdo,čím to nahradit? Děkuji za odpověď. |
Wimpy
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 142 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
@BrumoOd kedy má warder 59 rokov? Je to mladý chalan.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 724 |
![]() |
|
@BrumoMám dosť a určite viac ako warder.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
RE: Internetová rádiaAno jeden velký pruser .Neviem čo sa stalo určite niečo važne ale mrzi ma že som okrem pracne roky udržovane fav.som prišiel aj o My Added Station kde som mal IP adrese radii ktore neponukali.SIRD 14 C3 a SIRD 14 D1 som resetoval ale rano som mal problem s načitanim poobede ok a teraz zase problem s načitanim odpoved čo sa stalo poslali tak do hodinky There will no longer be a radio management site to login to, but you may use the UNDOK mobile app, or the device to manage your favorites, browse and search. Mobile app links https://itunes.apple.com/us/app/undok/id940349372 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.frontier_silicon.fsirc.dok2&hl=en_US Vu+duo4K,VuZero,Maximum Toroidal 90,Gibertini 105,motor Opticum 3800,LNB Inverto Black utra (sigle,twin quad)antena DAB Emme Esse 15RB3,av-receiver yamaha rx-v500d dab, Sony XDR-P1DBP,
|
Stabo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 254 |
![]() |
|
tu su priebežne informaciehttps://status.frontiersmart.com/Vu+duo4K,VuZero,Maximum Toroidal 90,Gibertini 105,motor Opticum 3800,LNB Inverto Black utra (sigle,twin quad)antena DAB Emme Esse 15RB3,av-receiver yamaha rx-v500d dab, Sony XDR-P1DBP,
|
Stabo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 254 |
![]() |
|
@StaboA potom sa niekdto diví, že je človek naštvaný, že vraj sprostosť. Možno sprostosť pre toho koho sa to netýka, dosť bezcitné...VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
@StaboDíkes, takže na tom prcujú. Snáď to bude skoro OK.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
@kostik123Warder je ročník 1961. to si prekvapený , čo ?vuplus 4k , oled 4k
|
Brumo
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 598 |
![]() |
|
RE: Internetová rádiaNo, tak toto je jen malá ukázka všespásné internetové budoucnosti ke které spousta lidí vzhlíží jako ke svatému obrázku (TV a rádio jedině přes IP!!!, lineární broadcast nemá budoucnost!!, internet věcí... připojíme celou domácnost...)... a pak někdo někde vytáhne jeden drát RJ45 ze zásuvky.. a můžem akorát žrát trávu a bez funkčního 5G po sobě ani nespláchneme WC![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
@WarderMožná jsi nepochopil, že tady hlavně o to, že ty krabičky (internetová rádia) se prodávaly za nemalé peníze s nějakou funkčností a teď se ukazuje, že tato funkčnost není ze strany výrobce nijak garantovaná ale je to záležitost třetích stran, což asi ne každý uživatel/kupující předopkládal. Nechápu proč Tě tak irituje, že o tom tady na diskuzním fóru někdo vede normální diskuzi.. ? |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Internetová rádiaNo bohužel jim ukončil spolupráci poskytovatel server. Není to jejich vina a museli na to nějak reagovat. Takže i pro ně to byla zlá situace. Mrzí mne, že seznam oblíbené a moje stanice je pryč ,ale snad se to napraví. A pár mojich oblíbených stanic je pryč , tak jsem jim psal na podporu o přidání. Rádio Hama Dir 3100. Přes hodinu jsem to dával dohromady za pomoci ovládání mobilem ,ale občas to bylo pomalejší , než dříve, ale 90% procent toho jsem obnovil. I když jednou se i rádio seklo....Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 095 |
![]() |
|
@lancemna "neirituje" ze sa niekto sem-tam postazuje, mna "irituje" ako niektory jednici kazdu chvilu vyplakavaju a lamentuju nad kazdou sprostostou. Ze vypadli nejake internetove radia ? No a co take hrozne sa stalo ? Snad bude drahsi benzin kvoli tomu ? Az to by bol dovod na staznosti a pru-ser.![]() Nechcel som uz reagovat na nick kostik123 pretoze mi zato nestoji. To ci nieco viem alebo nie si sem zatiahol TI a to recami o nejakej DM920. A k mojmu veku ti poviem len jedno a to tak slusne aby ma niekto nemohol nahlasit ze urazam. Si len soplavi "truhlik" co prd vie, a teraz sa mozes ist stazovat. Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
@WarderNápodobne kamarát, som sa v Tebe dosť sklamal...Urážať ťa nebudem, nestojíš mi za to. Len ma mrzí, že ked vieš toho viac tak machruješ. Pre mňa sú dôležitejšie iné veci, mám svojich známych čo mi poradia a nemysli si, že keď vieš toho dosť a viac než kopec nás tak niesi naj v vesmíre čo všetko vie a všade bol. To si možno myslíšlen ty, ale je to omyl. VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
@WarderPrepáč, ale ja som z tým dnes nezačal a brániť sa budem i keď som podla teba ten truhlík...Ako si si všimol tak niesom sám čo im vadí, že im nejdú favs. Mohol by si to pochopiť a myslím, že inteligentný na to si dosť. Chcel by som ťa len poprosť o jednu vec nereaguj na to čo nemáš, ale k veci, sám to vyžaduješ. Odborník si dobrý o tom som sa presvedčil, ale niekedy mi proste nesedíš ako človek tvojimi reakciami, prepáč. VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
RE: Internetová rádiaNěkteří zde , musí reagovat na skoro každý dotaz a urážet ostatní za každou otázku. Proč tomu to tak je , nechápu. Snad mají smutný život a tady si kompenzují své mindráky. Když mne dotaz nezajímá, nechám to být a když zajímá normálně odpovím a poradím. Ale proč urážet , že se někdo zeptá na internetová rádia? Ty jdou poslouchat i na mnoha satelitních přijmačích a o těch tu debata je také. Takže nadávat někomu považuji za ubohé.Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 095 |
![]() |
|
@PC1Tiež z tebou súhlasím. Nikto nemá rád keď niekto haní a píše tu, že je to sprostosť. Mne internetové rádio vyhovuje a keď niekomu nie tak nech radšej nič nepíše a neprovokuje. Ja som z tým nezačal.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
@PC1Souhlasim! Tohle forum slouzi vyhradne k ponizovani ostatnich a znevazovani vseho co je aktualne v reseni. Proto nema smysl se o cokoliv snazit, smutne, ale realita. Tohle tema bylo zajimave ovsem hned poslapane-co jineho se tady da ocekavat, ze![]() |
Visch
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 9 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |