Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

openatv 6.3 - oscam

Nevíte proč mi nejde pod 6.3 nainstalovat oscam? udělal jsem update z 6.2

tonda1t
Registrace: 5/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: openatv 6.3 - oscam

normalne to funguje. nebo teda fungovalo. mam to tu v jednom strojku co se objevila beta

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

@tonda1t

nabudúce si stiahni cez ftp v adresároch etc/oscam... , v usr/bin/oscam... a usr/keys/oscam... pop preinštalovaný image pošli späť do príslušných adresárov zmen atribúty na 755 ,zapneš oscam cez d.o. a máš po probléme... R^ :laughing:

maradona
Registrace: 8/2018

nainstaluju softcam z usb, vše o.k. Ale v plugin se mi položka neobjeví. už jsem udělal i tovární nastavení atd

tonda1t

Este.. raz, maju tam problem musis to tam dat rucne .

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

no to mi teda porad ako

tonda1t

Ked si netrufas cez ftp, skus majst oscam ipk pre atv a postup rovnako cez usb.Potom by sa to malo objavit cez cervene tl. panel pre oscam.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

presne, nainstaluj pres ipk. budto z usb nebo to posli do tmp. zkontroluj pres terminal ve webifu "ps ax" jestli to bezi. pokud to nebezi zkus to v pustit rucne "/usr/bin/oscam -b -r 2 -c /usr/keys" budto se to pusti, nebo to hodi chybu. pak je se od ceho odrazit.
pokud ten webif nema terminal, a mas win pouzij putty, nebo do win10 doinstaluj ssh klient. pre linux snad vis. ssh ip.ec.ko.boxu :)

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

no tak jsem to udělal jak mi poradil maradona. funguje to. naštěstí mám ty rec. 2 takže jsem to měl odkud nakopčit.
Tak díkes. Ohledně tech softcamu tam je i emu. jaké pakety v tom běží?

tonda1t

@tonda1t

jasné že to funguje.....ja používam len oscam jak na ARM,MIPS.... sem tam ešte občas SH4 a len openatv image a všade idem po inštalácii na oscam týmto spôsobom .... R^ a nejaký feed a ipk mám na háku .... :laughing: samozrejme všetko potrebné mám v pc . R^ ináč tento spôsob funguje aj na image opendroid ,kedže je tam základ od openatv... :)))

maradona
Registrace: 8/2018

@tonda1t

mam tiež ten istý problem ked nemáte spúšťací script v ATV tak oscam nenainštalujete rada zo zálohou je nanič.

profant
Registrace: 11/2007

@profant

ak mas po ruke nejaky iny box s uz rozbehanym oscamom, sprav to iste co tonda1t

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

script pre atv upraviť podla pomenovania bin
emuname = oscam
binname = oscam
startcam = /usr/bin/oscam -b -r 2 -c /usr/keys/oscam
stopcam = killall -9 oscam
koncovka emu súbor patrí do etc

patrick470
Registrace: 1/2016