![]() |
|
openatv 6.3 - oscamNevíte proč mi nejde pod 6.3 nainstalovat oscam? udělal jsem update z 6.2 |
tonda1t
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 288 |
![]() |
|
RE: openatv 6.3 - oscamnormalne to funguje. nebo teda fungovalo. mam to tu v jednom strojku co se objevila betaDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
@tonda1tnabudúce si stiahni cez ftp v adresároch etc/oscam... , v usr/bin/oscam... a usr/keys/oscam... pop preinštalovaný image pošli späť do príslušných adresárov zmen atribúty na 755 ,zapneš oscam cez d.o. a máš po probléme...![]() ![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 143 |
![]() |
|
RE: openatv 6.3 - oscamnainstaluju softcam z usb, vše o.k. Ale v plugin se mi položka neobjeví. už jsem udělal i tovární nastavení atd |
tonda1t
![]() |
|
RE: openatv 6.3 - oscamEste.. raz, maju tam problem musis to tam dat rucne .Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: openatv 6.3 - oscamno to mi teda porad ako |
tonda1t
![]() |
|
RE: openatv 6.3 - oscamKed si netrufas cez ftp, skus majst oscam ipk pre atv a postup rovnako cez usb.Potom by sa to malo objavit cez cervene tl. panel pre oscam.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: openatv 6.3 - oscampresne, nainstaluj pres ipk. budto z usb nebo to posli do tmp. zkontroluj pres terminal ve webifu "ps ax" jestli to bezi. pokud to nebezi zkus to v pustit rucne "/usr/bin/oscam -b -r 2 -c /usr/keys" budto se to pusti, nebo to hodi chybu. pak je se od ceho odrazit.pokud ten webif nema terminal, a mas win pouzij putty, nebo do win10 doinstaluj ssh klient. pre linux snad vis. ssh ip.ec.ko.boxu :) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: openatv 6.3 - oscamno tak jsem to udělal jak mi poradil maradona. funguje to. naštěstí mám ty rec. 2 takže jsem to měl odkud nakopčit.Tak díkes. Ohledně tech softcamu tam je i emu. jaké pakety v tom běží? |
tonda1t
![]() |
|
@tonda1tjasné že to funguje.....ja používam len oscam jak na ARM,MIPS.... sem tam ešte občas SH4 a len openatv image a všade idem po inštalácii na oscam týmto spôsobom ....![]() ![]() ![]() ![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 143 |
![]() |
|
@tonda1tmam tiež ten istý problem ked nemáte spúšťací script v ATV tak oscam nenainštalujete rada zo zálohou je nanič. |
profant
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 82 |
![]() |
|
@profantak mas po ruke nejaky iny box s uz rozbehanym oscamom, sprav to iste co tonda1tSlnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: openatv 6.3 - oscamscript pre atv upraviť podla pomenovania binemuname = oscam binname = oscam startcam = /usr/bin/oscam -b -r 2 -c /usr/keys/oscam stopcam = killall -9 oscam koncovka emu súbor patrí do etc |
patrick470
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 335 |
![]() |
|
RE: openatv 6.3 - oscamNezapomenout na "atributy" 755 |
jiriN
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 210 |
![]() |
|
![]() |