![]() |
|
DREAMSKY TSC-4K TRIO- nikde se neuvádí výdrž baterie, tohoto měřáku |
allda
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 104 |
![]() |
|
@alldaMěřák jakoby z oka vypadl TSC100. Ten mám a používám dost často, ale na problém s baterií jsem nenarazil. Vydrží neskutečně dlouho i při napájení LNB. Pokud tě zajímá opravdu jen výdrž baterie, myslím, že můžeš být v klidu. Jo a s tou TSC100 jsem spokojen po všech stránkách, jediné co bych mu vytkl je trochu problematické zapínání/vypínání přístroje přes ochrannou folii /síla a délka stisku tlačítka/. Jinak OK![]() |
jiriks
Registrace: 12/2018 Příspěvků: 137 |
![]() |
|
RE: DREAMSKY TSC-4K TRIOAno, je to defacto pokračování TSC-100, nástupce .S novějším procesorem, a dalšími úpravami. Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
RE: DREAMSKY TSC-4K TRIOJeště by se hodil tuner v norme S2X, ale cena by byla zase nekde jinde. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: DREAMSKY TSC-4K TRIOJak přesně to ukazuje úroveň, C/N a MER ve srovnání s kalibrovanými měřáky...? |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
LancePřece naprosto stejně jako Dreambox...:)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
pro odborníkyChápu to tak, že když chci sledovat televizi tak potřebuji mít nejlépe nejbližších 10 let připojenou k anténě krabičku za 100 tisíc a kalibrovanou.Abych měl jistotu dobrého kalibrovaného příjmu ? Nebo v čem je lepší kalibrovaný měřák když se příjmové podmínky mění s počasím, ročním obdobím apod ? Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
RE: DREAMSKY TSC-4K TRIOTak třeba podle mě by měl mít měřící přístroj spektrální analyzátor. Mám na mysli spektrální analyzátor takový, jaký byl běžný u měřících přístrojů od 80let minulého století do cca osm let zpět, kdy se začali objevovat na trhu "měřící přístroje" typu Dreamsky a pod.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@lubos3necto je hlavně pro profíky,aby si mohli naúčtovat profi cenu,ten měřák musí přeci někdo zaplatit,kdo to asi bude?? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
![]() |