Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Digi TV CZ/SK

Kvalita signalu Digisport 1 a 3

Dobry den, jen zajimava informace. Ted u nas byl silnejsi dest. Vsechny programy na 16E i na silhajicim Skylinku jako vzdy, OK. Na druhe Fube 85 na Digi vse take v pohode, jen kvalita signalu Digisportu 1 a 3 klesla asi na 6,2 dB (udaj na Technisatu). Ostatni pres 10,5. Neni nahodou tento TP 11977 na starem Intelsatu? Standardne ma vzdy horsi signal oproti ostatnim, zhruba kolem 9.2 dB. Mozna ale to bude chtit doladit parabolu. Ale spis me zajima, jestli i nekdo ma na tomto TP trochu horsi signal oproti ostatnim na Digi. Diky
uživatel
jirka67
Registrace: 2/2006
Příspěvků: 654
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42
Odpověď v diskusním vlákně
 

@kostik123

já myslím,že to je na Thoru.
uživatel
dawis77
Registrace: 9/2011
Příspěvků: 7 353
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Kvalita signalu Digisport 1 a 3

TP 11977 je siren z druzice Thor 6 svazek K2. Mohu potvrdit vcerejsi anomalii na tomto TP. Vecer kolem 21 hodiny jsem prepl na Digisport4 a při prohledani proramu jsem na chvili zastavil na Digisport1 a hlaska zadny signal na několik sekund a pak pomalu signal naskocil a zase na chvili vypadl. Počasí u nas bez deste. Mohlo to byt také zpusobeno výpadkem signalu na uplinku vlivem bourkove oblacnosti.
uživatel
HYPER
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 7 423
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Kvalita signalu Digisport 1 a 3

Chlapi mozno by stalo za uvahu najprv sa pozriet na nejaky radar dazdovych mrakov nad sebou, ci ta anomalia nieje len tazky mrak plny vody. :)

Nosce te ipsum.
uživatel
Warder
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 1 640
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Kvalita signalu Digisport 1 a 3

Warder, tak u nas zrovna v tu dobu neprselo, když jsem to zaregistroval, obloha byla polojasna.
uživatel
HYPER
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 7 423
Odpověď v diskusním vlákně
 

Warder rob si .... z plastelíny,

teraz som volal Telekom technickú podporu a vedia o tej poruche, ale čo ju spôsobuje mi samozrejme nepovedali ... :fuming:
P.S. kto by mal chuť nech vedia, že to zákazníkom vadí 0800 123 777
uživatel
satylu
Registrace: 1/2015
Příspěvků: 337
Odpověď v diskusním vlákně
 

Mily satylu

tak ten plechovy automat co tam ma Telekom pre vsetky sluzby ti ozaj nepovie nic o moznom kolisani signalu na transponderu Digi aj ked Digi patri pod Slovak Telekom. :)))

Nosce te ipsum.
uživatel
Warder
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 1 640
Odpověď v diskusním vlákně
 

Hmmm, mladej babe

by sa asi nepáčílo, že ju nazývaš plechovým automatom, ale ako vtip dobré, no mrak plný vody lepšie ... :)))
uživatel
satylu
Registrace: 1/2015
Příspěvků: 337
Odpověď v diskusním vlákně
 

@satylu

co ty vies ? Mozno keby si ju poprosil nech ti ten 60cm serblik vymeny za poriadnu parabolu tak by ste boli spokojny obaja. :)))

Nosce te ipsum.
uživatel
Warder
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 1 640
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Warder

chvalabohu, že nerobíš v telekome, to by mi tá mladá slečna z tech. podpory asi začala rozprávať rozprávku "o poriadnej parabole a zlom mraku plnom vody" :))) , no je pravda, že v Telekome robia aj väčší komici ako ty ...
P.S. v sat sa asi vyznáš, ale ten gramatika ... Rv
skús napísať niekedy aj mäkké i :)))
uživatel
satylu
Registrace: 1/2015
Příspěvků: 337
Odpověď v diskusním vlákně
 

@satylu

ta tvoja "mlada slecna" mala urcite vek cez 50 a vahu cez 100. :))) Ale ked ta nahodou osvieti a ten 60cm serblik vymenis za ozajstnu parabolu a das si to niekomu aj nastavit, tak potom ta nebude matat ani ziadny dazdovy mrak a nebudes musiet volat pri kazdom dazdiku na plechovi automat.
P.S. Ale tebe ani ta gramatika nepomoze nakolko kde nic nieje ani cert neberie, ty nase natvrdle ci tvrde Y. :laughing:

Nosce te ipsum.
uživatel
Warder
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 1 640
Odpověď v diskusním vlákně
 

prepáč fakt som nechcel

aby si vybuchol, ako ten tvoj mrak plný vody ...

P.S. keď nevieš gramatiku, vôbec si neni natvrdlý, hlavne že máš "poriadnu parabolu", komiku ... :)))
uživatel
satylu
Registrace: 1/2015
Příspěvků: 337
Odpověď v diskusním vlákně
 

@warder

išiel som pozrieť von a máš pravdu bol tam ten mrak a mal špeciálne kvapky poukladané tak, aby tienili len 11976MHz.
:)))
uživatel
Dagy2
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 3 475
Odpověď v diskusním vlákně
 

@satylu

Nevsimaj si ho,podla pravopisu nema skoncenu ani zakladnu
ale robi dedka vsevedka,do vsetkeho sa rype! :8)
uživatel
A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 24
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Dagy2

a konfiguraciu ulozenia mal Alfa alebo Gama ? Pretoze to je velmi dolezity parameter podla ktoreho zistis ako dlho ti vypadne signal na danej frekvencii. Ale pozor, sleduj ozaj poriadne tie kvapky nakolko modifikuju svoju konfiguraciu za chodu aby sa vyhli moznej detekcii.
:razz:

Nosce te ipsum.
uživatel
Warder
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 1 640
Odpověď v diskusním vlákně
 

@A je to

ty nasa multinickova slovencena. :laughing:

Nosce te ipsum.
uživatel
Warder
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 1 640
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Warder

Okrem pravopisu ziadne problemy,napr.s nickom? :razz:
uživatel
A je to
Registrace: 4/2019
Příspěvků: 24
Odpověď v diskusním vlákně
 

@A je to

a co si zas nepochopil tentokrat ? :razz:

Nosce te ipsum.
uživatel
Warder
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 1 640
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra