![]() |
|
Kvalita signalu Digisport 1 a 3Dobry den, jen zajimava informace. Ted u nas byl silnejsi dest. Vsechny programy na 16E i na silhajicim Skylinku jako vzdy, OK. Na druhe Fube 85 na Digi vse take v pohode, jen kvalita signalu Digisportu 1 a 3 klesla asi na 6,2 dB (udaj na Technisatu). Ostatni pres 10,5. Neni nahodou tento TP 11977 na starem Intelsatu? Standardne ma vzdy horsi signal oproti ostatnim, zhruba kolem 9.2 dB. Mozna ale to bude chtit doladit parabolu. Ale spis me zajima, jestli i nekdo ma na tomto TP trochu horsi signal oproti ostatnim na Digi. Diky |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 847 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
@kostik123já myslím,že to je na Thoru. |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 491 |
![]() |
|
RE: Kvalita signalu Digisport 1 a 3TP 11977 je siren z druzice Thor 6 svazek K2. Mohu potvrdit vcerejsi anomalii na tomto TP. Vecer kolem 21 hodiny jsem prepl na Digisport4 a při prohledani proramu jsem na chvili zastavil na Digisport1 a hlaska zadny signal na několik sekund a pak pomalu signal naskocil a zase na chvili vypadl. Počasí u nas bez deste. Mohlo to byt také zpusobeno výpadkem signalu na uplinku vlivem bourkove oblacnosti. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 650 |
![]() |
|
RE: Kvalita signalu Digisport 1 a 3Chlapi mozno by stalo za uvahu najprv sa pozriet na nejaky radar dazdovych mrakov nad sebou, ci ta anomalia nieje len tazky mrak plny vody.![]() Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: Kvalita signalu Digisport 1 a 3Warder, tak u nas zrovna v tu dobu neprselo, když jsem to zaregistroval, obloha byla polojasna. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 650 |
![]() |
|
Warder rob si .... z plastelíny,teraz som volal Telekom technickú podporu a vedia o tej poruche, ale čo ju spôsobuje mi samozrejme nepovedali ...![]() P.S. kto by mal chuť nech vedia, že to zákazníkom vadí 0800 123 777 |
satylu
Registrace: 1/2015 Příspěvků: 385 |
![]() |
|
Mily satylutak ten plechovy automat co tam ma Telekom pre vsetky sluzby ti ozaj nepovie nic o moznom kolisani signalu na transponderu Digi aj ked Digi patri pod Slovak Telekom.![]() Nosce te ipsum.
|
Warder
![]() |
|
Hmmm, mladej babeby sa asi nepáčílo, že ju nazývaš plechovým automatom, ale ako vtip dobré, no mrak plný vody lepšie ...![]() |
satylu
![]() |
|
@satyluco ty vies ? Mozno keby si ju poprosil nech ti ten 60cm serblik vymeny za poriadnu parabolu tak by ste boli spokojny obaja.![]() Nosce te ipsum.
|
Warder
![]() |
|
@Warderchvalabohu, že nerobíš v telekome, to by mi tá mladá slečna z tech. podpory asi začala rozprávať rozprávku "o poriadnej parabole a zlom mraku plnom vody"![]() P.S. v sat sa asi vyznáš, ale ten gramatika ... ![]() skús napísať niekedy aj mäkké i ![]() |
satylu
![]() |
|
@satyluta tvoja "mlada slecna" mala urcite vek cez 50 a vahu cez 100.![]() P.S. Ale tebe ani ta gramatika nepomoze nakolko kde nic nieje ani cert neberie, ty nase natvrdle ci tvrde Y. ![]() Nosce te ipsum.
|
Warder
![]() |
|
prepáč fakt som nechcelaby si vybuchol, ako ten tvoj mrak plný vody ...P.S. keď nevieš gramatiku, vôbec si neni natvrdlý, hlavne že máš "poriadnu parabolu", komiku ... ![]() |
satylu
![]() |
|
@warderišiel som pozrieť von a máš pravdu bol tam ten mrak a mal špeciálne kvapky poukladané tak, aby tienili len 11976MHz.![]() |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
@satyluNevsimaj si ho,podla pravopisu nema skoncenu ani zakladnuale robi dedka vsevedka,do vsetkeho sa rype! ![]() |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 486 |
![]() |
|
@Dagy2a konfiguraciu ulozenia mal Alfa alebo Gama ? Pretoze to je velmi dolezity parameter podla ktoreho zistis ako dlho ti vypadne signal na danej frekvencii. Ale pozor, sleduj ozaj poriadne tie kvapky nakolko modifikuju svoju konfiguraciu za chodu aby sa vyhli moznej detekcii.![]() Nosce te ipsum.
|
Warder
![]() |
|
@A je toty nasa multinickova slovencena.![]() Nosce te ipsum.
|
Warder
![]() |
|
@WarderOkrem pravopisu ziadne problemy,napr.s nickom?![]() |
A je to
Registrace: 4/2019 Příspěvků: 1 486 |
![]() |
|
@A je toa co si zas nepochopil tentokrat ?![]() Nosce te ipsum.
|
Warder
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
![]() |