![]() |
|
Skylink přes internetZdravím všechny,nemá někdo zkušenost jak sledovat vysíláni Skylink na TV Scharp přes internet. Děkuji |
Milanš7
Registrace: 5/2019 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
@Milanš7Najlepšie riešenie je kúpiť nejaký android box v ktorom to pôjde bez problémov. Sám mám Formuler Z8 a spokojnosť |
STAN33
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
RE: Skylink přes internetMyslím, že všechny odpovědi budou negativní. Značku "Scharp" jsem ještě neviděl 🤣.PS: Vykašli se na jakékoli řešení v TV. Co funguje dnes, zítra již nemusí nebude. Není to jako DVB-T. Obzvláště u "Scharp", což není firma, která by se o firmware nějak extra starala |
KamilZ
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 364 |
![]() |
|
Skylink přes internetPokiaľ sleduješ Skylink na TV Scharp (predpokladam, že preklep a má byť TV Sharp) ideš cez interný TV tuner s CI či externy STB? U externých STB je viacero možnosti cez pluginy (ArchivCZSK, Kodi a pod...) |
matov3
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 538 |
![]() |
|
Live TVSharp je nepodporovana TV, takze na teto TV lze Skylink Live TV sledovat prostrednictvim externiho zarizeni, mohu tedy doporucit novy Media box od Tesly :)https://www.inter-sat.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=8128 |
D4ve
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
RE: Skylink přes internetU mne Android TV BOX Beelink GT1-mini (4/64 Gb)+KODI 18.1 LEIA+CZ SK repository (Služby/Skylink Live TV) a jede to krasne (dochazi ke generovani m3u a epg na vnitrni pamet boxu, odkud si to bere PVR simple klient+input stream adaptive. Oficialni podpora neni, ale doufejme, ze autor doplnku se o nej bude starat. |
aafroman
Registrace: 6/2014 Příspěvků: 187 |
![]() |
|
RE: Skylink přes internetA jeste dodavam, ze nyni doplnek v KODI podporuje i Skylink 7denni archiv :) |
aafroman
![]() |
|
@D4veta tesla už nikde není ke koupi |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
@pierrepetrV Blučině ji normálně mají. |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
@decmendej odkaz,nemohu najít ten pro skylink,maj všude stejnej,ale bez podpory |
pierrepetr
![]() |
|
@decmenjo intersat,nikdo jiný to nemá |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrJj, dyk to píšu :-) |
decmen
![]() |
|
@decmentak sem ho objednal,na testy,dám vědět,jak to jede |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrSuper ! Mně dnes přišla ta jejich Alma mini usb. Na noťasu s W10 jede v pohodě, ale na stolním s W7Pro mi nějak hapruje obraz, zobrazí se jen při přepnutí kanálu, jinak pouze zvuk![]() Nevím, kde je zakopanej psisko. |
decmen
![]() |
|
@decmenněco psali o přehrávači,že to na nějakým zlobí |
pierrepetr
![]() |
|
aplikacedo mobilu prý nějaké blbnou, záleží na verzi zelený popelnice. Já mám 2 roky starýho chuj a wej ,tam se apka stáhne, ale telefén ten stick nevidí, takže smolík. Přitom blbej Element apku stáhne,vidí stick, ale zase je to tak líný,že je to nepoužitelný. |
decmen
![]() |
|
@decmenno k mobilu tahat koax,to je sado maso |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink přes internetJede Vám dnes Skylink live TV? Mně to nějak blbne na všech zařízeních. |
aafroman
![]() |
|
RE: Skylink přes internetJak se jmenuje doplněk do Kodi, který mi zpřístupní 7 denní archiv? |
x008
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 125 |
![]() |
|
RE: Skylink přes internetPokud nainstaluješ Skylink Live TV (služba), tak ti to nainstaluje i doplněk do videí, kde je i archiv. |
aafroman
![]() |
|
@aafromanmě to jede,jak se projevuje tvoje chyba???,kamarád z anglie psal,že mu taky nejde |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |