![]() |
|
SkyLInk HBO 5.1 ZVUKAhoj všem mám dotaz mám Vu+ Ultimo 4K Image BH poslední verze a když propojim sat a zesilovač optikou a vim ze před začátkem filmu je upoutávka ze to ma být v 5.1 ale mně to nehraje jen stereo.Tak nevím jeli zavada umne nebo SkyLink to nevysílá.Předem dík za info. |
Bart
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 62 |
![]() |
|
RE: SkyLInk HBO 5.1 ZVUKchyba u tebe vysílá |
markriz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 268 |
![]() |
|
SkyLInk HBO 5.1 ZVUKMusíš si to sám nastavit. Např. v OpenPli vstoupíš do nastavení zvuku přes žluté tlačítko DO a červeným upravíš AC3 na vypnuto....Jinak né všechny filmy jedou v 5.1, můžeš zkontrolovat přes originální jazyk |
kusma
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 82 |
![]() |
|
RE: SkyLInk HBO 5.1 ZVUKZkus přepnout zvuk na Anglický tam to chodí většinou v 5.1. V češtině sporadickyDreambox TWO
|
Pabo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 257 |
![]() |
|
RE: SkyLInk HBO 5.1 ZVUKSice používám VTI image ale bude tu stejné žlutým mužů výběr zvukové stopy a dolby digital / DTS Downmix vypnuto a multikanal (PCM) vypnuto jinak v 5.1 jsou i hokeje na ČT |
markriz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 268 |
![]() |
|
RE: SkyLInk HBO 5.1 ZVUKAsi je to jenom můj subjektivní dojem, ale přes hdmi se mi zdá zvuk lepší, než přes optiku...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: SkyLInk HBO 5.1 ZVUKVšem moc dík za rady už mě to jede jak má. Měl jsem to spatně nastavené. |
Bart
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 62 |
![]() |
|
![]() |