Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

receiver zgema

jaký je rozdíl mezi těmato receivry ZGEMMA H9.2H a Zgemma H7S já vydím hlavně v ceně :O

fofo1
Registrace: 8/2016
Odpověď v diskusním vlákně

RE: receiver zgema

Ten dražší má integrovanou kontrolu gramatiky. Ten si kup.

bretah
Registrace: 9/2012

bretah

ty si nějký chytrý :O :bigeyes:

fofo1

@fofo1

to si tu robíš s nás (nevhodné slovo) ? alebo naozaj nevieš čítať ? Rv čítaj si to do vtedy kým na to neprídeš.https://www.youtube.com/results?search_query=ZGEMMA+H7S
https://www.youtube.com/results?search_query=Zgemma+H9.2H
ak nevieš čítať tak si pozorne pozri videa na youtube ... :laughing:
ináč kvalitu obrazu na tej zgemme s ARM procesorom nečakaj . žiadna sláva ... ale cena ,výbava a podpora celkom dobre . ak budeš používať Cam-modul tak si zaobstaraj kliešte k manipulácii .... :)))

maradona
Registrace: 8/2018

Doporuč mu lepší receiver,bude to čestné ,sportovní aj stavovské...a nětáraj ,ovšem ktorý to je? :laughing:

hdpe
Registrace: 11/2007

Cize ARM jadra maju horsi obraz? Tak sme sa zase raz pobavili.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

...Jinak H9S2 má slabů RAMKU... ak sa opýtaš na ellano.sk, a všetko (systém) nainštaluješ na externů karticu, budě to OK.Šudemka ,jest tákže OK,za ty prašulky...

hdpe

@LucaBrazza

nič také som nenapísal ...... to píšeš ty. kto má možnosť porovnať ARM vo VU+, Gigablue, Octagon, DM,Qviart atd.... so Zgemmov tak si to určite všimol. stačí si prečítať fora kde sa o tom píše a mal som to čudo doma .... takže žial je to naozaj pravda. ale no čo chceš za 150-euro.... je to troj-tuner+Cam ,celkom slušná podpora , ide to bezvadne ,je to rýchle a obraz 90% užívatelov ktorý nemajú možnosť to porovnať s iným tak na to ani nepríde ... :))) ešte tam bol nejaký problém s Cam-modulom pre Skylink tuším že .... bol kontaktovaný výrobca ale či došlo k náprave to už neviem . počkaj.... možno príde baranček ten Vám napíše viac toho ..... :))) ale ako píšem.... no nekúp to za tie peniaze .... :laughing:

maradona

@hdpe

Já myslím že RAM paměť mají oba boxy stejnou 1G DDR3

jiriN
Registrace: 3/2019

Omlouvám se,Flash paměť.

hdpe

Jednu Zgemmu H7S mam akurat doma a podla mna za tu sumu, nic lepsie nekupis ani nahodou. Kamos ho pouziva ako druhy prijimac v domacnosti, ale kludne by som si ho vedel predstavit ako hlavny. Ze modul budes vyberat kliestami...vyberies ho aj z vnutornej strany, aj ked si myslim, ze ked ho raz nainstalujes, tak ho kazdy vecer pred spanim nemas dovod davat z pristroja prec. U mna prst hore za tento STB. R^

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

zgemma h7s krsne rychle s modulom smit som problem nemal ako skylink tak rtvs karta vsetko ide ako ma no len ten modul sa stoho vybera tazsie ale ako sa tu pise za tie peňaaaze ok.

borsalino
Registrace: 11/2008

Na Zgemma H7S až na ten slabší obraz s porovnaním VU+ a Dreambox všetko čo tu bolo povedané platí.Mal som ju vyše polroka tak viem porovnávať.

VU+solo 4k,Octagon 8008mini,DM 520mini

baranček
Registrace: 7/2008

já mam 3 dreamboxy 525 chci si kůpit ještě do jídelny a narazil sem na zgemmu a co ta zgema H9.2H je to stejný obraz jak u té H7S?

fofo1

osobne ju nepoznám... ani po nej netúžim, lebo za tie peniaze mám niečo lepšie a určite s lepšou podporou kde nepotrebujem SDD kartu na zväčšenie pamäte a kde mám za tie peniaze aj 1-ggb -lan. je tam Hisilicon procesor a ten má aspon čo mám doma s týmto procesorom super obraz . R^ ale ako tu už bolo spomenuté nie každý box s rovnakým procesorom má rovnaký obraz. ale všetko čo frčí na Hisilicon procesore nemá Cam-modul. takže na to ak potrebuješ bacha. ale ak nie si náročný na kvalitu obrazu tak kludne aj tú Zgemmu s ARM .... za tie peniaze .... R^ ten Hisilicon je štvorjadro ,obraz aspon u mna super,je to rýchle, ide mi to bez problémov,ale nemá Cam-modul...

maradona

maradona

já cam modul nepořebuju, ale píšů tu, že ten obraz je slabší, když to porovnám s dreamboxem 525 tak jde poznat rozdíl? je to o dost slabší?

fofo1

no ak to ideš porovnávať s DM-525 tak je tam rozdiel. ale za cenu 525-ky máš predsa lepšie a rýchlejšie. o tom potom ...ale nie je to žiadna katastrofa . ak nepotrebuješ Cam tak kludne by som išiel aj do Hisilicon procesoru . jeden už mám doma combo a ked sa vrátim s nemecka tak kupujem druhý pre svoju potrebu ale už 2x dvbs2 + ho osadím tretím tunerom Usb-DVBT2 HMP-chip čiže si s neho urobím 3-tuner-combo . R^ frčím aj na Cam-moduloch od digi . podarilo sa mi ho nastaviť na záložný tuner v inom boxe takže sledujem samozrejme aj digi. ale to je už iná kapitola .... :laughing: rozhodnúť sa musíš sám . prajem ti šťastnú volbu toho čuda a nech ti slúži k tvojej spokojnosti . R^ maj sa idem inštalovať nejaké staršie zero .... takže smrť rozdala karty .... idem opáčiť najnovšie openat-6.3 .... ked majú s tým všetci vraj problémy ..... :laughing:

maradona

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra