Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

SMARtiptv zaplatit

Zdravim panove a damy , jak zaplatit 6 euro smartiptv , jde to přes složenku ?

satak
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SMARtiptv zaplatit

Platí sa to cez ich stránku a na vyber máš moznost zaplatit cez Paypal,Card alebo Bank transfer....len zadáš svoju MAC aresu TV a zaplatiš a už ti to pôjde....ja u aplikáciu použivam asi 4 roky a spokojnost!

https://siptv.eu/activation/

jožko
Registrace: 7/2016

frikulíni platí bitcoinem :)))

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

jozko

No problém je prave vtom ze nemám ucet , to jest přes kartu kreditni to nejde , přes paypal také ne jelikož si tam nikterak nenabiji peníze tak se ptam zda by to slo přes slozenku , jak to funguje přes to Bank transfer ?

satak

SMARtiptv zaplatit

A abych si kvůli nakym usmudlanym 180 korunam ceskych coz mimo jiné bylo za zlatych milovanych komunistu asi pětikoruna zrizoval bankovni ucet tak to bych byl fakt uz blazen ...

satak

@satak

a cez tu kartu ti to prečo nejde?ja som to platil pred 4 rokmi cez kartu a v pohode to išlo..ved len opises z karty (Card Number,Expiration Date,CVV) a to Bank transfer ti neviem poradit,lebo to som neskušal.Ale môže ti to zaplatit hocikto.Ak más nahodou niekoho v rodine alebo kamarata,ktory obetuje 6 eur nateba,tak to môže zaplatit hocikto,len mu musiš zadat svoju MAC adresu TV aby ju tam zadal pri platení

jožko

jozo

dej mi bracho mail , ja ti polsu mac adresu a dobiji ti za dve kila mobil a calnes to , ale zrejmne jsi asi ze Slovenska a to nepujde

satak

@satak

No asi to nepôjde.Ale tak možno sa tu nájde niekto ochotný,kto ti pomoze a to zaplatí zato dobitie mobilu...alebo skus ten Bank transfer co to je zač a či ti to nepojde cez to.

jožko

jozo

No vidíš to kamo , jsi hrozne hrozne moc hodny ale když se to vezme kolem a kolem tak jsi mi vlastne vůbec nic nepomohl ani neporadil. Ted mne tak napada a bez urážky ze ty jsi vlastne něco jako Hamacek a nedej boze Babis , ty také jen kecaj a kde nic tu nic ...ale diky . A když jsme u toho Babise nechcete ho naspatek na Slovesko ??????

satak

SMARtiptv zaplatit (# 167)

On tě snad poradil ne jak to zaplatit a že ty nemáš ůčet tak to je tvůj problém

gant
Registrace: 5/2014

@satak

To snád nemyslis vazne?Ja ti ešte slušne poradim ako a kde sa to platí a ešte som zly?No ospravdlnujem sa ti,že som neni ochotny neznamenu človeku na parabole.cz zo svojich penazi platit nejaku iptv aplikaciu.To ja zato mozem,že ty nemas ucet a nevieš si to zaplatit cez ten Bank transfer?alebo ja zato mozem,že nemas visa-maestro-master card alebo ja zato môzem,že nemas ochotneho blizkeho človeka,ktory by to zaplatil zateba?kokos táto doba je fakt zvláštna...

jožko

@jožko

Určitě by byl rád,že to za něho zaplatíš a potom by ti poděkoval za charitu.

jjery
Registrace: 12/2012

jozko

Pokud si pane Jozko dobře pamatuji tak jsem psal ze jste hrozne hrozne moc hodny , to ze jste zly to pisete jenom a jenom vy , jinak o nic nejde řekl jsem ze bych ti dobyl kredit a bylo by to fifty fifty

satak

jozko

A je pravda , ze jsem vas tak trocha pane Jozko řekl bych neurvale prirovnal k soudruhum Babisoj a Hamackovi mozna jsem mohl pridat ještě Malacovou a Sobotku za coz se samozrejmne velice vam omlovam

satak

@satak

A pochopil si Jožka, asi nie, lebo hneď útočíš. Nedá sa to inak. Ak to nevieš, tak nepozeráš, je to také jednoduché. Asi to pre Teba tažko pochopitešné. A kde, žiješ pod mostom?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Absolutně nechápu tvoje politické narážky na zdejší členy.
Že se s ním vůbec bavíte.....

.......

jito
Registrace: 12/2005

Nechápu jak někdo v dnešní době nemá kartu nebo aspoň účet v bance.

sirda
Registrace: 11/2006

@sirda

Asi si chodí pro tu sociálku osobně,dle jeho projevů to vypadá Rv Rv

korkoran
Registrace: 10/2006

Na Google som objavil názor občana, ktorý často posiela peniaze do iného štátu: Osobně si myslím že transferwise je nejlevnější způsob jak posílat peníze do zahraničí / ze zahraničí!
Oproti normální mezinárodní transakci v bance se platí asi desetinové poplatky a peníze jsou převáděny výhodnějším kurzem než podle kterého přepočítává banka. Převod je velmi rychlý a podle mě naprosto bezpečný!

Read more: https://www.akoposlatpeniaze.eu/skusenosti-a-recenzie-cz-sk-pouzivatelov/

Karner
Registrace: 3/2010

mozna ma exekuce. podobne jsem na tom i ja. proto mam fio zalozeny na sk a da se posilat v cz i sk v korunach i euro jako na beznem ceskem uctu a navic ucet i karta jsou bez poplatku tak si zaloz. ja nevim co to je tu za sluzbu tak pomahat nebudu navic kdyz tazatel se vyjadruhe jako by byl ozraly v hospode a zatahoval do vseho politiku.

sioga_bs
Registrace: 6/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra