![]() |
|
Online flashing na OpenATV 6.3Funguje Vam na aktualnych image OpenATV 6.3 flashing on the fly, resp. flashovanie za chodu ? Skusal som na troch STB a vsade sa objavi len prazdne okno, bez moznosti vybrat image.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
Online flashing na OpenATV 6.3zkuz to celý přeinstalovat z USB mě to pomohlo i kámošovi z SK |
allda
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 104 |
![]() |
|
@LucaBrazzanepreferujem osobne takýto postup ,ale aj tu máš najnovší návod .https://digitalne.ellano.sk/magazin-7/rady-a-tipy/digitalna-kola/item/postup-lokalnej-instalacie-enigmy2-v-openatv-od-05-2019lovu zdar, image zvlášť.... ![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 143 |
![]() |
|
RE: Online flashing na OpenATV 6.3neviem, co v tom OpenATV v poslednej dobe stvaraju, raz nejdu aktualizacie, inemu nejde zalohovanie, tretiemu on the fly atd...Asi je cas pozriet po nejakom inom image.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
@LucaBrazzaNo v prvom rade, čo tvrdím už dávnejšie, že to takto s OpenATV dopadne je problém, že už chcú asi aj na kávovary a mikrovlnky robiť image. Dlho som používal OpenATV, vždy som tvrdil, že je najlepší image, ale v poslednej dobe im to "škrípe".T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 627 |
![]() |
|
@peterskKtory image by si doporucil ? OpenPLi ?AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
LucaVyzkoušej pure2, ale pli je stabilní, už testujou sedmičkovou verzi image...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Online flashing na OpenATV 6.3jo.. PurE2 je super .... dobre frčí aj openaspa,stojí ya povšimnutie . včera som fleshoval na komplet staré Zero samozrejme cez usb bez nejakého feedu na cam a žiadny problém som nepostrehol .![]() |
maradona
![]() |
|
RE: Online flashing na OpenATV 6.3Diky za tipy, vyskusam.![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
@peterska co im tam akoze skripe ? a kdo to hovori ? janko co si tam nahodi archivy sk/cz, oscamik a configy z ab-fora ? |
kloner
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 211 |
![]() |
|
RE: Online flashing na OpenATV 6.3Treba sa obcas pozriet na ich forum .......Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@LucaBrazzavse funguje...opkg upgrade && opkg update |
baronb
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 118 |
![]() |
|
RE: Online flashing na OpenATV 6.3i image jsou dostupne... |
baronb
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 118 |
![]() |
|
@LucaBrazzaešte opendroid išiel perfektne na všetkých čudách čo vlastním s ARM aj MIPS procesoroch .![]() ![]() |
maradona
![]() |
|
RE: Online flashing na OpenATV 6.3Nakoniec som preinstaloval OpenATV 6.3, kedze doma su zvyknuti na jeho ovladanie. Vo verziach od maja 2019 sa pomenili cesty k config. Trochu zvlastne, oscam je etc/config, ale cccam len v etc. Co som si vsimol, tak flashovanie online islo dovtedy, kym som nenainstaloval ten softcam feed 6 Plus. Kdesi som sa docital, ze ho potom staci zmazat z opkg, restartovat a ide to zase. Neviem, neskusal som. Na forach OpenATV pisu, ze nefunguje zaloha image, ak je vacsia ako 128 MB. Jednoducho, OpenATV sa v sucasnosti javi problematicke a nerozumiem, naco menia veci, ked tie fungovali doteraz bez problemov. Urcite vsak coskoro vyskusam tie, co doporucujete.Vdaka vsetkym za informacie. ![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: Online flashing na OpenATV 6.3Nedávno jsem natáhl Pur E2.Ale prostě je to něco hodně jiného a moc mně to osobně nevyhovuje,takže se rád vrátím na OpenATV .Asi kolik lidí,tolik názorů![]() |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
@LucaBrazzaV súčasnosti, čo som testoval PurE2. Openpli je zatiaľ stabilný, ale mne osobne PurE2 sa viac páči. A na VU+ boxy OpenBH, tam naozaj aktualizujú len to, čo treba.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Online flashing na OpenATV 6.3Co som pozeral PuE2, bohuzial som nenasiel image pre Formuler F4 Turbo (je len pre F4), ani pre Formuler F3, tie dva by som prave potreboval.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: Online flashing na OpenATV 6.3Na Formuler F4 by som Ti odporučil OpenVix. Osvedčil sa mi na Formuler F1. Bez problémov tam funguje. A na F3 OpenPli.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
Zálohování na USB Flash medium nefunguje.Už někod v OpenATV u mne verze 6.3 vyřešil zálohování na USB? U mne se něco dělo 30 minut a pak se vytvořila prázdná složka Images a toť vše. Nemá někdo radu jak to napravit?Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 095 |
![]() |
|
@PC1To som pisal vyssie, vraj to zalohuje, len ak je zaloha do 128MB. Mne to nefunguje tiez, pisu o tom na OpenATV fore.Presne ako u Teba, zalohuje sa to dlho, ale zlozka Images je potom prazdna. Naviac, na jednom Xtrende sa mi neda urobit ani zaloha bouquets cez OpenWebIf, ze "No such resource". Je to bieda. ![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: Online flashing na OpenATV 6.3Mám od zákaznika vu+ zero dal jsem mu tam openATV 6,3 a zálohu jsem udělal na 16gb flash a místo žlutého usb jsem zmáčkl červené tlačítko hdd a záloha se na flash nahrála cca za 6 minut..usb je naformátováno na ext3 v boxu...![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 671 |
![]() |
|
RE: Online flashing na OpenATV 6.3Sorry místo zelenýho tlačítka..![]() |
Fanyn
![]() |
|
@LucaBrazzaTenOPenATV jde do kytek. Ptám se proč mění něco co fungovalo. Nechápu to vůbec.Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 095 |
![]() |
|
@FanynAka je velkost tej zalohy, vies to pozriet ?AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
Luca...Zálohu jsem schválně udělal teď znova na stejnou flash..cca 163mb. Open atv6,3 je tam nahrán ve vu+ zeru čistý z 18.4.2019 a k němu dohrány emulátory , archiv , seting, atd. víc nic..![]() ![]() |
Fanyn
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 45 | |
![]() |
|
![]() |