![]() |
|
digi2go + chromecastahoj, mám digi2go v mobilu, jde to nějak pustit na televizi v dostatečné kvalitě přes jejich aplikaci (telefon s adroidem)? Skylink a O2TV fungují bez problémů i v celkem dobré kvalitě. Digi2go mi jde jenom zrdcadlit telefon na televizi. Díky za info. |
jurasek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 482 |
![]() |
|
RE: digi2go + chromecastAk Digi2go nemá v pravom hornom rohu znak pre funkciu prenos alebo zrkadlenie, ako ju mám O2tv, tak nepochodíš. Podobne je to u Magiogo. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: digi2go + chromecastDle dostupných informací a recenzí na google play aplikace nepodporuje chromecast (píše se rok 2019 milá Digi..), pokud tedy nemáš tv od Samsungu s Tizenem, tak máš smolíka a zbývá ti jenom to zrcadlení plochy z mobilu.Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 793 |
![]() |
|
@ScruffyAko by to v samsungu nastavil? Kamarát má nový veľký samsung tv a nevie v nom nájsť žiadnu aplikáciu. |
Karner
![]() |
|
karnera prečo si kamarát kupuje takú telku ked nevie ani najst blbú aplikáciu ?To je s ním ale velmi zlé .![]() ![]() ![]() ![]() |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
@KarnerPokud mají vytvořený Samsung účet a jsou do něj přihlášeni, stačí si aplikaci vyhledat v kategorii Video a spustit. Je to popsáno na Lupa.cz. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
@jjeryPoviem to kamošovi, bude rád. Asi ho picne, lebo už kúpil najvýkonnejší android box, aký sa predáva. Chcel sledovať IPTV cez Perfect Player. |
Karner
![]() |
|
@Karnerprej to chodí na tom tesláckým androidu |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
![]() |