Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

digi2go + chromecast

ahoj, mám digi2go v mobilu, jde to nějak pustit na televizi v dostatečné kvalitě přes jejich aplikaci (telefon s adroidem)? Skylink a O2TV fungují bez problémů i v celkem dobré kvalitě. Digi2go mi jde jenom zrdcadlit telefon na televizi. Díky za info.

jurasek
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: digi2go + chromecast

Ak Digi2go nemá v pravom hornom rohu znak pre funkciu prenos alebo zrkadlenie, ako ju mám O2tv, tak nepochodíš. Podobne je to u Magiogo.

Karner
Registrace: 3/2010

RE: digi2go + chromecast

Dle dostupných informací a recenzí na google play aplikace nepodporuje chromecast (píše se rok 2019 milá Digi..), pokud tedy nemáš tv od Samsungu s Tizenem, tak máš smolíka a zbývá ti jenom to zrcadlení plochy z mobilu.

Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh

Scruffy
Registrace: 2/2012

@Scruffy

Ako by to v samsungu nastavil? Kamarát má nový veľký samsung tv a nevie v nom nájsť žiadnu aplikáciu.

Karner

karner

a prečo si kamarát kupuje takú telku ked nevie ani najst blbú aplikáciu ?To je s ním ale velmi zlé . :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

marksony
Registrace: 3/2006

@Karner

Pokud mají vytvořený Samsung účet a jsou do něj přihlášeni, stačí si aplikaci vyhledat v kategorii Video a spustit. Je to popsáno na Lupa.cz.

jjery
Registrace: 12/2012

@jjery

Poviem to kamošovi, bude rád. Asi ho picne, lebo už kúpil najvýkonnejší android box, aký sa predáva. Chcel sledovať IPTV cez Perfect Player.

Karner

@Karner

prej to chodí na tom tesláckým androidu

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra