![]() |
|
DM 520 imagemožete poslat nějaké image na DM 520. Nahrál jsem už několik verzí Open ATV 6.2, 6.3 a nemožu do toho stahnůt oscam.Zkoušel jsem aj OpenPli a tam mi zas nešli nějaké programy, když jsem stiskl na DO ok, tak vyjede tabulka s programy a některé tam byly tmavě napsané a něktré světle ty co byly světle, tak nešly. Dal jsem vyhledávat programy a ani to nepomohlo. ![]() |
ožgera
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 164 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: DM 520 imageOriginal image-gemini panel-0nestepfeed !! |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: DM 520 imagehttp://www.dreamboxupdate.com/opendreambox/2.5/experimental/images/dm520/poklopec
|
pokl
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 929 |
![]() |
|
RE: DM 520 imagePokiaľ trváš na tom ATV musíš si stiahnuť do boxu nový softcam-feed-universal-6 plus IPK balíček,až potom nájdeš oscam v ponuke pluginy![]() VU+solo 4k,Octagon 8008mini,DM 520mini
|
baranček
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 231 |
![]() |
|
RE: DM 520 imagešak tam nemožu dostat ten softcam |
ožgera
![]() |
|
RE: DM 520 imageto už bez feedu tam nikto nevie dostať oscam![]() |
patrick470
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 335 |
![]() |
|
RE: DM 520 imageOpenATV nemá v sobě schválně softcamy hned id instalace.Světle označené kanály nejsou přijímány, buď jsou na jiné družici, nebo už vysílají jinde, nebo mš blbě diseqc... Jsou dvě možnosti: 1. někoho si najmi a zaplať mu. 2. nauč se něco - třeba manulní instalci přes /tmp - třeba prohlédnout nastavení LNB v OpenPli a naladění programů z družice Je toho ale moc na pár řádků místní diskuse. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
Antošuto si myslím že trochu ovládám manualní instalaci. Ale nevím kde je zakopaný pes, když tam dam druhý dream 520 tak to šlape v poho |
ožgera
![]() |
|
@ožgeraNo skvele, ciastocne si teda za vodou :) z toho druheho funkcneho dm si skopiruj usr/bin/oscam_atv, usr/keys/oscam_atv a etc/oscam_atv.emuTie iste data nakopiruj cez ftp do noveho dm 520, zmen atributy na 755 v binarkach v ramci adresarov bin a etc a vec je vybavena Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
@ožgerahttps://www.parabola.cz/forum/topic-98082/ tam máš návod |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@ožgeranič nenašpekuluješ, urob ako ti napísal v druhom poste matchboxx, daj tam original, GP 4 plugin, dohraš cam feed, tam maš všetko, je to určite stabilnejši iamge a obrazovo nie je o čom....![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mmaros30
Registrace: 7/2013 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
RE: DM 520 imagesoftcam-feed-universal_4.3-r0_all.zip si treba na nete nájsť a všetko ide ako predtým |
patrick470
![]() |
|
RE: DM 520 imagevčera jsem to měl hotový za 20min, já jsem právě nemohl nahrát softcam. Udělal jsem to jak mi radil baranček: nový softcam-feed-universal-6 plus. No ateď všechno šlape jak má. (Open ATV 6.2) nebo myslíte že je ještě lepší image?![]() |
ožgera
![]() |
|
RE: DM 520 imageOtázka je, k jakému účelu lepší.(U tebe je to nejspíše jedno, kterou image používáš, ale jenom hádám.) |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
Antošuproč myslíš, já používám Open ATVmam to v 5 Dreamech nahrané, ale táži se jestli je i lepší image??![]() |
ožgera
![]() |
|
@@@@a čitaš diskusiu, už to bolo povedane , daj tam original OE2.5, pripadne Merlin + GP 4, nie je nič lepšie momentalne, je to stabilne a špičkovy obraz |
mmaros30
![]() |
|
@mmaros30Lepsie ako pre koho, vypina sa to samovolne kedykolvek, nie je to stabilne, beznym ludom robi problem nastavenie siete, kde staci stlacit ok a siet sa vypne.. Kombinacia orig img s gemeni teda urcite nieSlnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
RE: DM 520 imagejasné atv je pre DM ideal![]() |
patrick470
![]() |
|
jozefJá jsem určitě "bežný lud" a problém se sítí žáden, obraz určitě lepší jak openATV, dávám unstable + Grand prix 4, skin mymetrix, protože rodina je zvyklá na ATV, u mne naprostá spokojenost, tak nevím...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: DM 520 imageNahrál jsem tam originál stable a nevím odkud stáhnout sofcam |
ožgera
![]() |
|
ožgeraPokl Ti to napsal ve třetím příspěvku, stáhni image a naflashuj do dreama, pak už jenom nastav potřebné věci a je to, na gemini plugin máš GP-4 wiki, kde je podrobný návod na instalaci...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: DM 520 imageA co je lepší Stanley nebo unstable? |
ožgera
![]() |
|
RE: DM 520 imageProč neděláš to, co Ti radíme a ptáš se na to, co je lepší?...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
@tukanPouzival som orig img s gemini dlhodobo u zakaznikov, nie len doma a tato kombinacia nebola bezproblemova, vsak pisem o tom vyssie.. Odkedy pouzivam openatv, neevidujem ziadny problem. Nikoho ale nepresviedcam a kazdy nech pouziva to co chce :)Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
@@@@@jozefBA: niekde asi robiš chybu, ide to absolutne bez problemov, obrazovo niet čo riešiť,@ožgera: musiš doinštalovať camfeed, hore ti to napisali, všetko stabilne a fungujuce bez problemov openATv nie je zle, ale obrazovo je lepši original |
mmaros30
![]() |
|
@mmaros30Obrazovo nie je co riesit ani pri openatv.. urcite sa ale rad necham poucit v com mohla byt chyba, ked sa zakaznikom v noci vypol box a rano ho skoro vzdy museli nanovo restartovat. Ako pisem nestabilita, vypinanie siete, problemy s hdd a po preinstalovani openatv tie iste boxy slapu bez najmensich problemovSlnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |