, sekce: Skylink |
|
DM 520 imagemožete poslat nějaké image na DM 520. Nahrál jsem už několik verzí Open ATV 6.2, 6.3 a nemožu do toho stahnůt oscam.Zkoušel jsem aj OpenPli a tam mi zas nešli nějaké programy, když jsem stiskl na DO ok, tak vyjede tabulka s programy a některé tam byly tmavě napsané a něktré světle ty co byly světle, tak nešly. Dal jsem vyhledávat programy a ani to nepomohlo. |
ožgera
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 164 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
|
|
@jozefBAja som to nemyslel v zlom, ked to blbne u teba proste je niekde chyba, čo som inštaloval tento image aj kamošom všetko šlape uplne bez problemov, dal si tam experimental alebo stable ? GP plugin inštaluješ cez telnet alebo v primači? ak sa aj byskytne nejaký problem v image hned je na to korekcia od multimedie, ale ak ti pasuje OpenATV tak ho tem nechaj, ale to je jadro OE2.0 |
maros30
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 494 |
|
|
@@@@ešte by som skusil posledneho Merlina, to je viac menej to iste s menšími upravami |
maros30
|
|
marosNeměly ty palce směřovat někam jinam? Ted jsem "voľajáký zmatěný"...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 169 |
|
|
@@@@terazky aj ja, to len aby som ho povzbudil |
maros30
|
|
@maros30Mna povzbudzovat netreba :)Pouzival som dlhodobo experimental aj stable s GP, nechodilo to podla predstav a tak som presedlal na openatv. Naviac to ze nieco nechodi tak ako ma niekomu vobec vadit nemusi.. Co sa tyka jadra OE 2.0, nemam s nim najmensi problem. Jadro 2.5 mi neprinieslo nic naviac a nijak extra ma nenadchlo.. vid popisovane problemy Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 462 |
|
|
jozefeUplně v poho, každý at používá, co mu osobně vyhovuje, my Tě nekritizujeme, neodsuzujeme, ani nic jiného. Pokud jsi spokojen s ATV, není nad to. Pokud jsi z BA tak pozdrav Krasnany a Raču odkud pocházím...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 169 |
|
|
RE: DM 520 imagetrabant versus mercedes ale je to každého vec podpora od DM je len pre ich dream os |
patrick470
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 335 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|