![]() |
|
Chelsea - ArsenalNormálně to nedělám, ale teď se tady musím vyzvracet na UEFU už během přenosu. Stadion - ten mega prostor za rekl. panely, hnus. Chvílemi to vypadá, že tam snad žádní diváci nejsou. Začátek zápasu - 23.00 místního času, nenormální. Hlavní kamera - snad na Marsu. |
ESPOSITO
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 472 |
![]() |
|
RE: Chelsea - Arsenalto mas jedno,hlavne ze vyhraje tankista, |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Chelsea - ArsenalJako já vím, že nejde o život. Ale je tak strašně nefotbalové prostředí, atmosféra...![]() |
ESPOSITO
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 472 |
![]() |
|
ESPOSITOkto to vymyslel tak to musel dlho dumať......![]() ![]() Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,
|
mat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 064 Galerie: mat |
![]() |
|
RE: Chelsea - Arsenal"Já se tady musím vyzvracet" keď tu niekto niečo trepne a pritom absolútne žiadne podrobnosti neuvedie. Ako keby som teraz založil tému "Kurňa to je dneska škaredý obraz" a nič viac.![]() |
Steiner
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 518 |
![]() |
|
@SteinerCo by jsi chtěl za podrobnosti? ESPOSITO to napsal jasně |
jiriN
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 210 |
![]() |
|
RE: Chelsea - ArsenalHraje se někde v (nevhodné slovo)stánu a atmosféra nulová*Esposito má recht. |
jethro63
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
RE: Chelsea - Arsenalv Tatarstánu,propagace fotbalu, |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Chelsea - ArsenalChce se mi zvracet...![]() ![]() ![]() |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 096 |
![]() |
|
@kristian1Ono se hrálo v Kazani? nepovídej... |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
Tony Espositotaky se mě to vůbec nezamlouvalo, to nebyla žádná fotbalová atmosféra, byl to jeden hnus![]() |
ožgera
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 164 |
![]() |
|
![]() |