Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

TESLA MediaBox QX4 - SkyLink skusenosti

Zaujala má recenzia na tento prístroj. Čo si o ňom myslite resp aké máte s ním skúsenosti?

Walter
Registrace: 1/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TESLA MediaBox QX4 - SkyLink skusenosti

Najlepšia wifi anténa je kábel :)))
Skúsim keď dôjdem na predajňu a dám vedieť

noces
Registrace: 9/2010

přes wifi

šlape skylink super,žádný kabely netřeba tahat,super je to na dovolenou,zapojíš na hotelu do tv a máš komplet český programy,teda v EU,chodí to i ve švýcarsku a zatím i v anglii a irsku,ověřeno

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Můj problém je bohužel příjem Wifi od bráchy s vedlejšího domu. Asi 25m. Takže s mých 20mb které si platím, dostanu tak akorát 3mb. Proto se ptám na tu náhradní anténu.

hranicecz
Registrace: 12/2014

@pierrepetr

funguje to všude na světě kde je internet :-)

matchboxx
Registrace: 9/2012

@hranicecz

kup si nejakej router kterej zvlada klient mod a ten dej na okno a ke krabce natahni lano

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

borci a funguje v tom bazmeku ked mám cz+sk na jednej karte obe Skylink Live SK aj CZ ??? lebo všade čo som našiel tak píšu že len jedna . vraj nikto asi nemá CZ+SK ..... :))) na českých stránkach píšu len o Skylink Live CZ a na slovenských Skylink Live SK ....

maradona
Registrace: 8/2018

@hranicecz

Tp je ale Tvůj problém že Ty platíš a router máš u bráchy.. Tvoje prachy - Tvoje pravidla, ne?

michalnew
Registrace: 3/2019

S bráchou se o platbu dělíme na půl. Signal jinak na Ps4, televizi i mobilu mám dobrý. Akorát tady je to slabé. Prostě jen škoda, že nejde přes to Usb externí anténa. Tak se ještě zeptám, dají se programy přes Skylink nějak třídit. Rád bych měl svoje pořadí. Taky jsem si všiml že chybí nějaké pozice. Třeba 5,7 atd. Za každou radu, díky. Mám to chvíli. Potřebuji náhradu pro tátu, protože tady u nás je s tou pozemní problém. Díky.

hranicecz
Registrace: 12/2014
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra