![]() |
|
TESLA MediaBox QX4 - SkyLink skusenostiZaujala má recenzia na tento prístroj. Čo si o ňom myslite resp aké máte s ním skúsenosti? |
Walter
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 166 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
RE: TESLA MediaBox QX4 - SkyLink skusenostiNajlepšia wifi anténa je kábel![]() Skúsim keď dôjdem na predajňu a dám vedieť |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
přes wifišlape skylink super,žádný kabely netřeba tahat,super je to na dovolenou,zapojíš na hotelu do tv a máš komplet český programy,teda v EU,chodí to i ve švýcarsku a zatím i v anglii a irsku,ověřeno |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: TESLA MediaBox QX4 - SkyLink skusenostiMůj problém je bohužel příjem Wifi od bráchy s vedlejšího domu. Asi 25m. Takže s mých 20mb které si platím, dostanu tak akorát 3mb. Proto se ptám na tu náhradní anténu. |
hranicecz
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 27 |
![]() |
|
@pierrepetrfunguje to všude na světě kde je internet :-) |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@hraniceczkup si nejakej router kterej zvlada klient mod a ten dej na okno a ke krabce natahni lanoDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: TESLA MediaBox QX4 - SkyLink skusenostiborci a funguje v tom bazmeku ked mám cz+sk na jednej karte obe Skylink Live SK aj CZ ??? lebo všade čo som našiel tak píšu že len jedna . vraj nikto asi nemá CZ+SK .....![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 143 |
![]() |
|
@hraniceczTp je ale Tvůj problém že Ty platíš a router máš u bráchy.. Tvoje prachy - Tvoje pravidla, ne? |
michalnew
Registrace: 3/2019 Příspěvků: 1 353 |
![]() |
|
RE: TESLA MediaBox QX4 - SkyLink skusenostiS bráchou se o platbu dělíme na půl. Signal jinak na Ps4, televizi i mobilu mám dobrý. Akorát tady je to slabé. Prostě jen škoda, že nejde přes to Usb externí anténa. Tak se ještě zeptám, dají se programy přes Skylink nějak třídit. Rád bych měl svoje pořadí. Taky jsem si všiml že chybí nějaké pozice. Třeba 5,7 atd. Za každou radu, díky. Mám to chvíli. Potřebuji náhradu pro tátu, protože tady u nás je s tou pozemní problém. Díky. |
hranicecz
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 27 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |